copii capricorn (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Anina_n spune:
Ce mai fac micutii capricornuti ? Cum au petrecut de Paste ?
Cristina este la Toplita, la verisoarele ei, acolo si-a petrecut si Pastele. Inainte de a pleca insa, i-am dat darurile de la . A fost necajita un pic, caci vroia sa-l vada pe . Cred ca-si imagina ca vine ca si cu darurile.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
april spune:
Andrada e la bunici din ziua de Paste. Se joaca cu iepurasii adevarati, pisicute, cani si ce-o mai fi prin ograda. E bucuroasa foc. Toata ziua afara. Cand am sunat-o nici nu avea rabdare sa stea la tel, ca-i fugea pisicu.
Antonela &Andrada
helbi spune:
Noi tocmai ce ne-am intors de la Praga. A fost Super!
Iar Bianca si copilasul prietrenilor cu care am fost au fost tare cumintei.
Ieri la inot a mai "castigat" o recunoastere, un fel de medalie de bronz. de fapt, a primit si un carnetel cu 3 categorii: ea a luat acum ceva de genul "inotator de bronz" si acum se antreneaza pt cel de "argint". Era asa de bucuroasa iar mie mi-au dat lacrimile de fericire!
BIANCA
Anina_n spune:
Asa si Cristina, Antonela, daca este afara in curte, nu vrea sa vina la . Bucuria lor, acolo !
Andreia, felicitari Biancai ! Poate si-a descoperit o mare pasiune, si o vom vedea peste cativa ani la .
Un weekend minunat, va doresc !
Al meu va fi, caci se intoarce Cristina, acasa !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
april spune:
pe unde mai sunteti dragi capricorni???
ca ne ratacim. cred ca pe afara!!!
distractie placuta
Antonela &Andrada
mstef spune:
Ma inscriu si eu cu capricornuta mea,Ioana,care are 3ani si 5 luni (nascuta pe 4 ianuarie 2002).E o scumpa si o buna.Si bineinteles foarte incapatanata, uneori, ca totii capricornii!
Michi
helbi spune:
Bine ati venit Michi si Ioana. Si Bianca e tot pe 4 ianuarie, dar 2 ani mai mare ca voi.
Noi ieri am fost la o aniversare, iar azi, pt ca aici a fost liber ca au fost Rusaliile, am iesit la padure la joaca si la plimbarte cu bicicleta, ca dupa muuulte zile ploiase, azi a iesit soarele. Nu stim insa pina cind, asa ca am profitat din plin!
BIANCA
Anina_n spune:
Buna, tuturor !
Michi si Ioana, bine ati venit ! Asteptam mai multe poevsti despre Ioana !
Cristina, daca ii spui ca este rea, se supara, caci ea este fetita buna. Si asa si este ! Doar cand lipseste mai mult de acasa, cum s-a intamplat dupa Paste, cand a lipsit 2 sapt., greu revine la obiceiul bun de a ne asculta. Vrea sa faca tot ce-i trece prin minte si imediat.
Va pupam !
helbi spune:
Noi de 2 zile suntem bolnavioare: febra, tuse, diaree.....tot tacimul:-( Speram sa ne facem bine insa pina simbata, caci pe de o parte ne aniversam ziua numelui , iar pe de alta suntem invitate la o aniversare. Asa ca..i-i dam cu ceaiuri, antibiotice si siropuri si sperma sa ne afcem bine!
Multa sanatate va dorim!
BIANCA
Anina_n spune:
Andreia, insanatosire grabnica Biancai, caci o asteapta 2 petreceri ! Si la multi ani, fetita frumoasa ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura !