Mamici de martie-aprilie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
dariaevelin spune:
Mamacita,departe de mine gandul si intentia de a te compara cu acea tanti.
Imi cer scuze daca s-a creat aceasta confuzie. Si apoi... nici macar n-am stiut ca esti cadru medical,ca altfel n-as fi indraznit sa descid "gura", de teama sa nu spun vreo prostie
.Imi cer scuze,daca asa ai perceput. Mea culpa,dar fara intentie. Poate de teama, poate din pesimism,nu pot sa dau deoparte si ipoteza asta. Doar atat.Inca odata,mii de scuze!
Maine sunt programata la o ecografie. Sper sa mi se spuna si daca cordonul se vede inca in apropierea gatului.
Miercuri intru in saptamana 36 si ar cam trebui sa ma acomodez cu ideea modului in care voi naste....Sper ca dupa ecografia de maine sa decid.
Noapte buna ,un somn odihnitor si linistit!
Daria si bebele care mai putin...si vine!
coral spune:
Buna mamici
N-am mai intrat de 2 saptamini, am avut ceva probleme cu sarcina, dar se pare ca s-au stabilizat, am fost la saptamina la control si medicul ne-a explicat cum e cu bebelusii prematuri. Noi ne incapatinam sa avem un bebe la termen, sic.
Internetul abia acum l-au conectat, o sa incerc sa citesc ce ati scris.
Pupici si ginduri bune.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Aurasa spune:
Adriana, pentru sutien bun si din bumbac incearca si la Jolidon. Au lucruri buune si nu atat de scumpe ca la Triumph. Eu mi-am luat unul (pentru starea de burtica) normal, dar din bumbac suta la suta cu 200.000 de lei. Am vazut ca aveau si pentru alaptat, dar nu am retinut preturile.
Imi cer scuze ca am tas cu ochiul si pe aici, eu fiind mamica de mai-iunie 2005.
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
oanaanast spune:
Draga AdrianaFedorca, eu mi-am luat 2 sutiene pentru alaptat, unul alb si unul negru, de la Bucur Obor, mai exact din bazarul acela de langa hala. Sunt din bumbac 100% si m-au costat 100.000 bucata.
rrox3 spune:
Bine ai revenit Coral! Chiar ne faceam griji in privinta ta (pusesem totusi lipsa ta pe seama mutatului). Ce probleme ai avut cu bebe? Sper ca au trecut.
Mamacita lista 12 e inchisa, au grija moderatorii de asta.
Ura! am implinit 30 de saptamani! Parca as fi in armata, asa le numar ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 30+
adrianafedorca spune:
COral bine ai revenit chiar eram ingrijorate , sper ca acum e totul bine si cu tine si cu bebe
fetelor multumesc mult de raspunsuri o sa caut sutien pe la obor , uitasem sde obor, acolo sigur gasesc ca au aia de toate
rrox3 si eu fac tot ca tne, numar saptamanile mai rau ca la aramata, asa ma bucur cand mai rece una si totul e in regula
pupici la burtici
Adriana si bebelinul 28+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
lorin7774 spune:
Doamne, ce viteza aveti! Nici nu apuca omul sa va citeasca cap-coada. Da si cand va citeste!!! E asa de bine sa vezi ca toata lumea are aceleasi probleme, aceleasi fire da par in plus si multe altele asemanatoare, incat este suficient sa citesti si sa vezi ca nu esti deloc singurica.
Tineti-o tot asa! Pentru cele ca mine care nu au timp de scris (in orice caz nu cu viteza asta), conteaza f. mult ca macar pot citi ce scrieti voi.
Loredana si bb 28 saptamani
ellinia spune:
Apropos de alaptat! Bustierele nu sunt bune? Eu de multe luni nu mai suport sutienele de nici un fel, asa ca port bustiere si intentionez sa fac acelasi lucru si pe perioada alaptatului. Nici nu m-am sfatuit cu nimeni daca e bine sau nu... Va intreb si eu ceva: mai are cineva hemoragii nazale? Stiu ca e normal in timpul sarcinii, mi se intampla inca din trimestrul doi, dar acum parca e prea de tot, mi se intampla in fiecare noapte!
Rrox3, pe mine m-ai trecut cu dpn 06.03.2003!
Pune-mi si mie te rog un carut albastru pentru ca am sa fiu mamica lui Stefan Costin (
hm, si sunt foarte mandra de chestia asta!)
Cristina si bebe DPN 06.03.2005
adrianafedorca spune:
io n-am hemoragii nazale da' in schimb imi sangereaza gingiile cand ma spal pe dinti de paca am luat un pumn in gura, da' cica si asta e normal in sarcina....mey da' toate sunt normale-n sarcina????
am prins si noi viteza acum pe ultima suta de metri poate poate le prindem pe celelalte mamici....
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
raluk spune:
Salutare tuturor mamicilor..........
Scrieti nu gluma vad ca se aduna pagini .........
eu una ma plang ca nu mai dau nici un randament nu mai pot sa fac nimic obosesc foarte repede...........si nu stiu cum e la voi dar eu din cauza durerilor de spate nu reusesc sa ma odihnesc........
Astazi am aflat de la o prietena ca s-a deschis o clinica particulara in suceava care va face si operatii cezariene....totul pus la punct ,rezerva separata cu televizor,frigider,asistenta personala..........ce mai suna ca intr-un vis.astept si eu sa ma documentez exact ca tare m-ar bate gandul .............si asa in maternitatea de stat tre sa cotizez nici nu va pot spune.......chiar voi ce ati auzit de tarife ?sunt curioasa in diferite zone din tara.....
Ieri am facut vacinul antitetanos si pentru prima oara am vazut la medicul de familie carnetul gravidei cu care cica suntem obligate sa ne prezentam in spital..........e o carticica care prezinta toata istoria sarcinii..analize,greutate,etc........
Cam atat ,o sa va mai scriu si in alta zi nu de alta dar ocup o pagina intreaga.......
Mamacita.......o intrebare..........din experienta de anestezist o cezariana cand se fixeaza ?Am inteles ca e de evitat intrarea in travaliu,nu?
Mie doctorita mi-a zis ca va fi in saptamana 38-39 .........eu sunt in 32-33 si deja am emotii.......
Adriana sutiene de alaptat au cei de la jolidon si sunjt cam 300.000 ...eu personal mi-am luat bustiere simple de bumbac la 50.000 .............si sunt minunate pt. alaptat........
Va sarutam...........raluca si bebe nicola adriana
P.S. cine mai are chef si timp de vorba intrati pe messenger