Mamici de martie-aprilie 2005 (13)

Mamici de martie-aprilie 2005 (13) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Giuliatm DPN 5 martie 2005, viitoare mamica de Alessandra
Mali DPN 6 martie 2005
Ellinia DPN 6 martie 2005, viitoare mamica de Stefan Costin
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005, viitoare mamica de Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie viitoare mamica de
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de
Clara03 DPN 11 martie 2005viitoare mamica de
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Caramella DPN 13 martie 2005, viitoare mamica de Alicia Bianca
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Dariaevelin DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Gia22 DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de Nicolas David
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005 a nascut pe 18 ianuarie Livia si Maya
An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de David Andrei
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de Adinuta
Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de David Oji
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de
ClaudiaH DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 19 aprilie 2005, viitoare mamica de Luca
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 , viitoare mamica de Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Simonnete DPN 18 aprilie 2005, viitoare mamica de
Rrox3 DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de Ioana Alexandra
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de Robert Andrei
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de
Oanamc viitoare mamica de , Letitia Medeea

Ako viitoare mamica de Darian si Rares

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">partea aVIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">partea aIX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">partea aX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">partea s XIa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">partea s XIIa

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 30+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

In lipsa lui Coral, m-am gandit sa updatez eu listuta. Daca cumva am uitat pe cineva sau am scris ceva gresit spuneti-mi si corectez.

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

faza e ca cineva trebuie sa inchida (12) pt ca altfel vor posta si acolo si aici. Si daca stiu eu bine, numa un moderator poate inchide un subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Am mai intrat si eu dupa saptamini de lipsa.
Vreau sa corectez si sa adaug ceva. DPN 19 apr si numele micului printz va fi Luca.
sint in sapt 30 acum, e tot mai greu, mai ales ca trebuie si sa lucrez. Acum 2 sapt cintarea micutul 1048 gr. M-am ingrasat deja 12.5kg si mi-e teama ca mai pun...
va pup pe toate

, Francesca 2 ani 7 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

salut viitoare mamici,ma alatur si eu voua.am 27 ani si sunt din Timisoara.Dpn meu e 13 martie 2005.M-am cam ingrasat cam mult, am pus 19 kg si mai am inca o luna.In rest toate bune ,voi avea o fetita pe care o sa o cheme Alicia Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Vai da bine va merge lunea!
Am ramas surprinsa ca de aseara si pana acum s-a scris atat.
Am scapat si de penultimul si cel mai greu examen din sesiunea asta si chiar cu bine, se pare ca micutul mi-a purtat noroc si mi-a dat inspiratie incat am luat si nota mare (9).

Geta Sava in Iasi se practica si cezariana la cerere, adica cel putin pe mine m-a intrebat doctorita cum vreau sa nasc. Eu am optat pentru nastere vaginala si daca nu apare nici o problema asa o sa fie. Tu cu ce medic si la ce maternitate o sa nasti in Iasi?

Nu vreau sa bravez, nu sunt asa curajoasa, initial ma gandeam si eu la epidurala dar am aflat ca la Iasi nu se practica asa ceva. Am zis de 15 min cat dureaza expulzia ca alea sunt cele mai dureroase si mie de alea mi-e teama.
Intr-adevar sunt groaznice imaginile cu fetita de 21 saptamani care moare pana la urma.

Cu vergeturile intr-adevar e vorba si de factorul genetic nu doar de creme. La mine carceii si amorteala picioarelor si mainilor a trecut cu Calciu Sandoz si multe lactate (la recomandarea medicului bineinteles). Alte belele la noi nu sunt, in zilele de examen e un pic agitat bebelusul dar imediat ce trece lucrurile reintra in normal. Abia astept sa iau vacanta de dupa sesiune cand ne-am programat sa mergem la cumparaturi pentru bebelus ca pana acum am fost o lenesa, nu i-am cumparat nimic

V-am lasat fetelor, scrieti in continuare sa ne vedem la subiectul 30 PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

PUPICI FETELOR
Vad ca sunteti mai multe noi pe forum.
Si eu am aceasi dilema :normala ,epidurala sau poate cezariana?parca nu i-mi surade nici una dintre modalitati,fiecare are riscurile ei.Saptamana viitoare ma duc la doctor sa vedem ce mai zice.Trebuie sa ma hotarasc oricum nu mai am mult timp la dispozitie.Mi-am facut bagajul ,am cumparat si ceva hainute la bebe,vreau sa iau patut acum.Eu m-as tot plimba dar e gheata pe afara si de frig sa nu mai zic.Ce nu am gasit e sutien pt alaptat dar mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

chiar mai fetelor unde gasesc eu sutien de bumbac, m-am tot uitat prin magazine si am vazut doar sutiene din plastic si nu le suport, daca vedeti pe undeva sa-mi spuneti si mie, dar nu vreau din alea speciale de alaptat ca am cazut pe spate cand am vazut preturile, ce naiba au si lapte in ele? prefer sa cumpar un sutien normal decat sa dau 1 milion pe alea de alaptat

in rest toate bune si frumoase, singura problema e ca n-am scapat si mi-a iesit un hemoroid ce ma fac? nu doare , dar ma enerveaza numai faptul ca stiu ca e acolo, oare am voie sa dau cu ceva ?

Adriana si bebelinul 28+
DPN 29 Aprilie- Dr Laura Dracea - Giulesti

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adriana poti sa folosesti unguent Ultraproct, e OK in sarcina. Eu am folosit o perioada dupa care am trecut pe crema de galbenele. A mai scazut (hemoroidul). De tot probabil ca nu scapam decat dupa nastere. Sutien bun de bumbac gasesti la Triumph (au un magazin in Unirea), dar e tot 1 milion. Merita banii insa.

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si mai ieftine chiar nu ati vazut pe nicaieri? ca eu zau daca am ce baga in el, chiar ma bucuram si eu cu sarcina asta ca-mi mai cresc si mie...balcoanele...da' de unde, parca s-au facut mai mici

o sa merg maine la farmacie sa cumpar Ultraproct, poate scap de el de tot....

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vai,dar ce-ati mai scris;parca a trecut o saptamana!E atat de placut forumul nostru...Eu am luat o pauza mica de la scris,pentru ca am constatat ca mi s-a produs ceea ce noi,medicii,numim diastasis recti,mai pe romaneste separarea muschilor drepti abdominali de poti introduce lejer doua latimi de deget intre ei.Bineinteles ca la maternitate nu am gasit sfaturi valide("braul sau...asta este,femeile mai patesc si neplaceri in sarcina",replici deloc incurajatoare)si a trebuit sa-mi caut pe net niste exercitii prenatale care sa previna largirea spatiului in continuare si sa permita recuperarea postnatala.De maine le voi incepe.Nu e dureros si nu se observa decat atunci cand contract muschii,de exemplu cand ma ridic din pat.
Bun,acum sa vedem ce s-a mai scris.
Ocrainic,ma bucur nespus ca informatiile tale despre epidurala erau false si vei putea beneficia de ea daca doresti acest lucru.Nu te supara ca te intreb,esti de mult acolo?Oricum nu cred ca de suficient timp ca sa capeti rezistenta neozeelandezilor la durere de care-mi vorbeai.Tine-te tare cu epidurala.Bafta!
Mamanati,nu ar fi problema ca nu te ia nimeni in evidenta,se rezolva.Dar daca familia si rpietenii sunt acolo,iar aici ai avea si distanta de la Eforie de strabatut,te cred ca nu vrei sa vii aici.Acum,de exemplu,cu ninsoarea,a fost blocata legatura Eforie-Constanta.Cat despre epidurala,cred ca deja te-au lamurit celelalte fete ca percepi o simpla intepatura.Poti sta ghemuit lateral sau in fund,cum te simti mai bine.In fund merge si mai repede,pentru ca spatiul epidural este mai larg,deci mai usor de gasit.Saphir chiar iti descria un gen de "telecomanda".Este un dispozitiv care elibereaza anestezicul la simpla apasare pe buton a pacientei(deci dupa dorinta),dar de la care luati-va gandul,la noi nu exista si pentru ca este prea scump si pentru ca,de frica,pacientele risca sa-si supradozeze anestezia si sa afecteze expulzia.
Dariaevelin,m-ai comparat cu prima doctorita,acel"munte de indiferenta si reticenta"?Chiar daca sfaturile noastre au coincis intre ele si nu cu ale altor doctori sau lecturi efectuate de tine,sa stii ca sfaturile mele pentru tine au venit din inima si din incercarea sincera de a-ti ridica moralul.Faptul ca parerile nu coincid in aceste probleme se repeta pe plan international,fiind controverse la ora actuala in ce priveste medicamentele in sarcina.Este limpede de inteles si de ce:pentru a studia efectele drogurilor asupra fetilor trebuie facute experimente complexe si urmarite pe termen lung.Ce femeie normala s-ar supune unui asemenea experiment?Si cate medicamente sunt de experimentat individual?Si cine mai pune un comportament aberant,de exemplu,la 20 ani pe seama stiu eu carui medicament luat in primele zile de sarcina?Deci este clar ca informatiile noastre sunt extrem de reduse,pe loturi mici intamplatoare urmarite pe durata scurta de timp,de aici miile de controverse.In ciuda acestor fapte,eu tot te indemn sa fii cat de optimista si increzatoare poti si totul va iesi bine pentru amandoi,pentru tine si bb.
Betilina,ai receptionat explicatiile pe care mi le cerusei si ti le-am dat sau ai ratat pagina respectiva?Stai cuminte daca ai colul scurtat,sa nu se grabeasca bb catre iesire!Lasa servici,renovari etc.
Roxana,superlistuta!Vezi cum faci cu inchisul subiectului(mie de exemplu imi apare inchis).
Adriana,sutien de alaptat am vazut la bebelusultau.ro si parca mai ieftin.Cat despre hemoroid,eu il aveam,acum a crescut,dar zic mersi ca nu ma doare.Am incercat Ultraproct,dar fara succes.Sa vad daca merge crema de galbenele.
Hai ca am facut maraton printre mesaje.Mai iau o pauzica,in care va pup pe toate!

Mergi la inceput