Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

natydea stai cat poti mai departe de oreion...... danu nu ai avut in copilarie...
Miflore, groaznik cu greata , imi e frica sa ies din casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

romana, draga de tine, cu 2 bb de mina si unul pe drum. O sa fie bine totul!

Dea, ma bucur mult ca te simti bine, ca stiu cum te codeai la aspirante sa vii incoace. De oreion, nu stiu ce sa-ti zic, n-am nici o informatie ...

norina, pe mine m-ai "luat" cu culcatul la 8. Dar, cit poti, dormi, ca rau sigur nu-ti face!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Pup Ioana!
Ma codeam sa vin la mamici deoarece acum 3 luni am pierdut o sarcina la 6 saptamani. Am facut tot ce a tinut de mine dar s-a intamplat pur si simplu. Acum cand mi-am facut testul eram fericita, de fapt simteam eu ceva si cand am vazut ca am din nou sangerari ma speriasem si nu stiam incotro sa o mai apuc. Acum dupa ce am vazut ca mi-e bine si nu mai am nimic si nici vreo presimtire sumbra sunt din nou cea mai optimista!
Fiecare sarcina e diferita de cealalta si nu trebuie sa va speriati de ce e mai rau. Ganditi ca voi sunteti norocoase si voua nu vi se poate intampla nimic rau!
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ioana cred ca sunt campioana la somn si crede-ma ca tare as vrea sa stau pana mai tarziu ca sunt in sesiune si am de invatat E groaznic! ..mai ales ca de cateva zile au inceput si ...la serviciu e plictisitor...grea perioadaMa consolez cu gandul ca lui ii este bine si asa reusesc sa mai scap de depresie...ma luminez numai cand ma gandescVa pup pe toateNorina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, bafta maine la analize! Iti tin pumnii!
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc Mihaela! Abia astept sa iau si eu rezultatele. Imi pare doar rau ca nu am facut si toxo astazi, sa termin mai repede, dar mi-a fost frica sa mi se ia doua zile consecutive atata sange. Ieri mi-au luat 4 eprubete mari!

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pe maine!
acasa, poate gasesc in drum si un ecograf la una din cele patru policlinici particulare, la care sa pot intra fara programare. Vreau sa il vad pe .

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Maria Tache

Ma bucur foarte mult sa vad ca ai revenit printre noi. Imi inchipui ca nu e usor cu 2 copii si unul pe drum, dar sa nu ne uiti ca noi suntem insarcinate si nici dorul prea mare nu ne face bine.

Ma bucur ca l-ai azut pe bebe si ca-i batea inimioara tare, tare.

In legatura cu regimul este ok sa nu iei prea mult in greutate pentru ca risti sa fi diabetica pe timp de sarcina, dar nici sa faci dieta drastica in timpul sarcinii. Ce e mai important decat un bebe sanatos care primeste tot ceea ce are nevoie?

Mie mi-ar place sa pot manca, dar nu prea merge la mine. :(

Ioana, vrem si noi poze cu bebe.

Mihaela (misumat) si mari ilie bine ati venit, felicitari si sarcina usoara.

Miflore din cate stiu eu infectia urinara se poate trata in perioada sarcinii. Exista niste antibiotice care au fost testate pe femei insarcinate si nu au nici un efect negativ asupra bebelului. Antibioticul se numeste Nitrofuran, sigur trebuie sa se gaseasca si in Romania, eu ti-as trimite de aici, dar din pacate nu pot obtine o reteta si alta posibilitate nu exista. Sigur ai sa gasesti ceva asemanator si acolo.

Fetelor

Am fost si eu azi la doctor si am vazut cum ii bate inimioara puiului meu. Este un sentiment atat de extraordinar... Sotului meu i-au venit lacrimile in ochi, a zis ca doar acum a realizat ca vine bebe, pana acuma ii era frica sa se bucure.

Sangerarile sunt normale in moentul in care nu sunt decat cevatea picaturi, sunt multe femei ce au si nu e nimic iesit din comun, doar cum am zis, sa nu fie ca si la ciclul menstrual.

Stiti ce regret eu cel mai mult? Faputl ca eu ma trezesc cand pe la voi e ora 16 si atunci voi nu mai sunteti. As fi vrut sa stau pana tarziu sa va vad cand incepeti sa scrieti, da bebe nu ma lasa ca-i este somn.

Flavia

Ti-ai vazut puiul?

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor am si eu o intrebare: Voi toate ati facut si test de sarcina din sange pt. certitudine? Am si eu un test pozitiv (de fapt 3)dar nu-mi vine inca sa ma trec pe listuta voastra, pt. ca nu-mi vine sa cred inca, mai ales ca luna asta dr. mi-a spus ca nu am avut ovulatie! (m-am monitorizat ecografic)Colegele mele de la "aspirante" m-au sfatuit sa-mi fac test de sange, numai ca, la cat sunt eu de nebuna, nu m-as multumi sigur cu 2 rezultate si m-as tot testa pana la prima eco!

Voi cum ati facut, v-ati bazat pe testul facut acasa? Odata ce-a iesit pozitiv, l-ati tot repetat?

Va doresc la toate sarcini usoare si copilasi sanatosi, frumosi si destepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tonnia, eu nu am facut analiza de sange, ci doar 2 teste. Am stiut ca sunt insarcinata pt. ca incepusera starile de oboseala si ameteala pe care nu le aveam in mod normal; de asemenea mancam extrem de mult si faceam si pipi foarte des.Saptamana trecuta am mancat mai mult decat sotul meu la masa si tot imi mai era foame. Practic eu stateam in pat si el imi tot aducea de mancare. Acum ce sa-ti zic,poate ar fi indicat sa-ti faci analiza de sange pt. linistea ta. Si medicul poate sa-si dea seama daca esti insarcinata, in urma unui control, chiar daca sarcina este foarte mica.Te astept cu vesti noi.

Mergi la inceput