Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Alina, greturile dureaza pina incepe sa miste bb la tine in burtica ... din ce am citit eu pe la 3 luni jumate scapam de greturi
. Hai, curaj, ca nu mai e mult!
Ioana
miflore spune:
Multumesc din suflet pentru incurajari, chiar am nevoie!

;Ioana, si eu sper din tot sufletul sa fi fost gresita analiza, cine mai stie? Am citit acum ca asta se dobandeste in special dupa internari spitalicesti f. lungi sau sonde urinare ceea ce nu e cazul...Si promit sa ascult doar de nea Doc!
Flavia, asta vroiam sa aud, ca a mai fost cineva cu infectie si a nascut un BB sanatos! Multumesc frumos!
Totusi cum a luat colega ta antibiotic si mai ales in primul trimestru? Eu stiam ca nu e prea bine dar probabil ca exista situatii cand este absolut necesara administrarea medicamentului respectiv si sub indrumarea medicului se rezolva problema!
pentru viitoare mamici!
Mihaela
6+
norina spune:
Fetelor nu mai vorbiti de somn ca deja numar orele pana la 5. Eu care eram o noctambula, aseara m-am culcat la 8
- de a ramas sotul meu mut
.. iar la serviciu deja nu mai dau randament..
romana spune:
Ioana: Data UM la mine e 11.12.2004.
In rest sint ocupata cu cei doi baieti ai mei, mai ales cu asta micu. Vrea toata ziua in brate ca altfel urla de ma streseaza.
Pe 20 februarie ma duc si eu la doctor si sper sa nu trebuiasca sa fac prea multe drumuri ca nu am timp. Si asa trebuie sa merg sa-mi ia singe pentru dozare de anticorpi ( am rh negativ, sotul pozitiv), apoi sa merg la ecograf . As vrea sa nu trebuiasca sa mai fac nici o vizita la medici si sa merg doar sa nasc. Deh… ce sa fac e a treaia sarcina in ultimii trei ani.
Aveti grija de voi si de burtici.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica 8+
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
natydea spune:
Luciaam vazut si eu ca avem aceeasi data la UM si ma bucur sa ne cronometram impreuna simptomele. Eu una sunt bucuroasa ca nu mai am dureri de burtica de vreo 2 zile, ceea ce ma face sa fiu optimista din cale afara. Pofte nu prea am ci din contra la mine au inceput greturile. De fapt impropriu zis greturi, ma simt satula si parca nu mai intra nimic si eu nu am mancat de dimineata. Nu am pofta de nimic, doar ce ma fortez eu si mai mananc ba saleuri, ba un fruct etc, ca stiu ca face bine la bebel. Nu mai suport mersul cu masina parca miroase a benzina, gaze etc. Simt tot feluri de mirosuri ciudate si parca mi se intoarce stomacul pe dos. Sanii mi s-au umflat si ma dor, chiar si cand ma trezesc ii simt, ceea ce nu prea era cazul pana acum deoarece nu prea ii aveam. M-am ingrasat vreo 2 kg, asta si din cauza ca de la 1.01.2005 m-am lasat de fumat.
In rest ma bucur ca am aceste simptome ca ma gandesc ca e bine bebelul.
In schimb sunt un pic trista ca am auzit de o colega ca are oreion. Eu din cate imi aduc aminte nu am venit in contact direct cu ea, dar nici nu am facut in copilarie. Ce fac?
Pupici, Dea
kid2003 spune:
Mihaela, nu te stresa degeaba. Trebuie sa vorbesti cu ginecologul in cazul in care se verifica si la al doilea test infectia. Se pot lua anumite antibiotice in primele luni, asa numitele de clasa A. EU am facut sinuzita si dr ginecolog (Tutunaru) mi-a dat verde la Amoxicilina. Nu am luat-o, m-am tratat naturist si mi-a trecut. Dar oricum, ideea e ca daca trebuie, te tratezi. Si medicamente acceptate se gasesc, care sa nu-i faca rau lui bebe. Colega mea a avut toxo si a luat antibiotice. Bebe e ok!
Da fetelor, am fost cu aceasta colega graviduta in 22 de saptamani ieri la Iosup. Am fost "taticul", hi hi, adica am stat si eu in cabinet la eco. A fost super, nu va pot descrie, abia astept sa ajung acolo sa vad si eu bebe-ul cum l-am vazut pe al ei. E un miracol, ne-a facut chiar si cu mana :)
miflore spune:
Alina, si eu am scazut in greutate 1 kg; de 2 saptamani mi-e rau
... Asa ca trebuie sa recuperam!
(dupa ce nu ne-o mai fi asa de rau)
Mihaela
6+
Flavia_Hurducas spune:
Miflore, si eu am ramas putin socata cand am aflat ca prietena mea ia antibiotice gravida fiind. Dupa cate mi-a explicat ea, era unele mai usoare, care pot fi administrate pentru anumite afectiuni chiar si in timpul sarcinii. Dar bineinteles trebuie prescrise de dr. si numai sub supravegherea lui se face acest tratament. Si uite ca a avut noroc.
Dar poate ca analiza este gresita!
Flavia 7+
miflore spune:
Multumesc Kid si Flavia!
, sunteti tare scumpe! Si eu ma gandesc la fel, trebuie sa existe o rezolvare si pentru mine, n-oi fi eu prima cu infectie! O sa iau tot ce trebuie si o sa se rezolve! In fond sunt o optimista!![]()

Mihaela
6+
Flavia_Hurducas spune:
Asa imi place de tine Mihalea!
Eu sunt buna la sfaturi, dar in ceea ce ma priveste sunt tare speriata, paranoica (mai ales de ieri de cand ne-a scris Norina de pierderea sarcinii) si pe deasupra si ipohondra. Maine iau si eu analizele si mai fac o tura (toxo).
Oare toate femeile sunt asa la prima sarcina?
Flavia 7+