Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna!
sunt si eu o graviduta de 6 saptamani , UM 19.12.2004 si DPN 25.09.2005 si vreau si eu pe listuta voastra.
vreau sa salut toate viitoarele mamici si sa va urez multa sanatate ca este cea mai importanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna mamicutelor

Bun venit noilor burtici. Sa ne auzim de bine pina la final.

Natydea vad ca avem acelas termen, tu draga, cum te simti? Poate o sa ne fie mai usor daca o sa cronometram simptomele impreuna? Eu pina ce ma simt bine, saptamina trecuta am avut ceva dureri de spate dar au trecut. Acum imi cresc sinii in continuare, si nu mai pot umbla fara sutien. Burta ma doare rar de tot si nici nu tare. De starile de greata sau voma nu am parte, poate ca e prea devreme, da poate o sa fiu una din cele norocoase.

O zi buna tuturor si asteptam niste intariri din lista aspirantelor.
_

5 sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La asta ma gandeam si eu kid2003, ca asa somnoroasa cum sunt nu o sa ma mai suporte mult la servici. Noroc ca nu au voie sa ne dea afara acum.

Mihaela, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos si voinic.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, bine ai venit! Dorinta ta de a fi pe listuta a fost indeplinita. Multumim mult pentru urarile de bine, si iti dorim si tie sarcina usoara si un bebe sanatos.

Flavia, kid, sinteti culmea cu somnul. Eu nu rezist seara mai mult de 10 si un pic, dar la servici totusi nu adorm.

Azi mi-am luat 10 bucati de "Eugenia", si m-a vazut sefu' cu toate pe masa, inainte de a face transferul in sertar. Daca ati fi vazut ce oki a facut ... nu stie ca-s , dar acum s-ar putea sa banuiasca ceva.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am 10 sapt si am luat deja 1 kg in greutate si am si putina burtica spre desebire de inainte cand aveam abdomenul aproape plat.Si mie mi-e somn, iar asta noapte m-am cam foit. Saptamana viitoare o sa merg si eu din nou la ecograf sa ii vad inimioara. Uneori am niste senzatii ciudate la burtica , parca imi tremura, eu ma gandeam ca misca dar pot simtt inca de pe acum, mai ales ca e si prima sarcina? O zi buna si sarcini usoare!

Mergi la inceput

Ioana75, ai facut ca mine: silele trecute mi-am cumpărat 9 pungi de covrigei cu mac. Imediat I-am bagat in sertar, dar mi s-a intamplat sa-l deschid si cu alte personae de fata. Nu stiu daca s-au prins.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna mamicilor si burticilor! De aseara nu sunt deloc in apele mele si sunt f. suparata. Pt. ca am primit o veste nu tocmai buna; poate stie cineva ceva si ma poate indruma in vreun fel!
Am primit rezultatele analizelor; toate analizele de sange sunt f. bune (slava Domnului!) dar stiti ca am cateva nefacute (pt. ca medicul nu mi le-a dat si pe care eu le voi face, pentru linistea mea); in schimb mi-a iesit ceva la urocultura, o infectie urinara! Mi-a iesit un microb Klebsiella pneumoniae, stie cineva ce e asta? Sigur ca in conditii normale n-ar fi o problema, se da un antibiotic si asta e, dar acum noi n-avem voie sa luam nimic doar! Ce ma fac? De altfel n-am nici un simptom, acolo scria c-ar fi urinari mai dese si eventual usturime - eu n-am nimic - mi s-a recomandat s-o repet ceea ce voi face chiar maine - azi o sa am recipientul steril si maine o sa duc proba. Stie cineva ceva? Pot s-o lungesc si sa nu fac nici un tratament lunile astea sau BB-ul poate fi afectat? N-am dormit aproape deloc azi-noapte. Maine sau poimaine ma duc la doc., la eco si o sa vad ce-o sa-mi spuna. Sunt f. suparata, mai ales ca acum 6 luni mi-am facut analizele astea de urocultura si n-aveam nimic.
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Of, Mihaela, imi pare rau. Poate totusi dupa ce repeti analiza iese bine, s-au vazut cazuri multe de analize gresite, cel putin aici pe forum ... Iar daca se confirma, te duci imediat la doctorul tau ginecolog, si faci ce zice el! Nu asculti de altii, promiti? Tzin pumnii sa fie bine.

Ioana

Mergi la inceput

Miflore, ceea ce pot sa+ti spun eu este ca o colega a avut toata perioada sarcinii infectii urinare si a ajuns sa ia si antibiotice chiar in primul trimestru, sa stea in spital, dar bb nu a patit nimic, pentru ca totul s-a facut sub supravegherea doctorului. Acum baiatul ei are 2 ani este foarte sanatos, voinic si … neastamparat.
In concluyie si daca este sa fie aceasta infectie nu o lua chiar asa in tragic. Se gasesc solutii.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna burtici !!!!!
din zi in zi tot mai multe!
eu ieri nu m-am ridikat din pat de rau, de greata........ am dormit toata ziua si ce bine a fost, da deh datoria ma cheama, asa ca azi m-am intors la munca.nu suport nici mirosul de mancare, nici gandul..... in loc sa ma ingras eu slabesc , sper sa nu fie vreo problema.......
mai da greturile astea ma rup....... pana cand le suport????

Mergi la inceput