Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Danubia, stai linistita, nici eu nu am simptome. Ma mai dor sanii din cand in cand si ma mai doare burtica, parca stau rushii sa soseasca. Noi suntem prea la inceput, la 5 saptamani nu e inca nivelul hormonului (Hcg) foarte ridicat, am auzit de la alte gravidutze si mamicutze ca majoritatea incep sa aiba gretzuri dupa 6 saptamani.
Si al meu cred ca e prea mic sa se vada la ecograf...o sa merg vineri si tare as vrea sa vad si o inimioara batand (sau poate doua, hi hi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Raluca,Martta &Liliy26 ,sunt tare fericita sa constat faptul ca, sarcinile noastre sunt asa apropiate ! Cum sunteti voi fetelor ? Care va mai sunt ofurile,bucuriile,gandurile?
Eu sunt bine ,cu exceptia serii de ieri cand am putin. Nu stiu cum se face, dar seara se pare ca ma simt ceva mai rau. Poate datorita faptului ca micuta noastra Rebecca Emanuella nu-mi prea da ragaz ziua... Este nazdravana ce sa-i faci ?

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata (cam tarziu, e drept)!
Tocmai am aflat ca acest somn o sa ne tina pana prin luna a 5-a, moment din care situatia se va schimba radical – nu vom mai putea dormi, datorita arsurilor din ce in ce mai puternice, fotbalului jucat de bb si alte ganduri ...

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, deci sa ne facem somnul de frumusete cit mai putem, nu?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Da, sa ni-l facem, eu as tot dormi. Am ajus la extraordinara performanta de a adormi si la serivici.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misumat spune:

Buna!
Si noi suntem incepatori....avem 8 saptamani....si mai multe asteptam sa aflam maine la echo....si bebe trebuie sa apara undeva in jur de 21 septembrie....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna mamicilor!

Daca va faceti probleme cu privire la arsuri, eu v-as sugera sa mincati o felie de piine prajita. o sa vedeti ce bine va veti simti dupa aceea.

eu cu starea de greata stau destul de bine. nu pot spune la fel de cele doua saptamini in urma cind am fost in Oradea (acolo am descoperit ca vom avea bebe)cind nu puteam sa vad bucatarie, dar sa mai intru in ea, iar acum sunt acasa in Suceava si toate stau altfel, pentru ca mami meu are grija de mine sa nu stau prea mult prin bucatarie. Sotul meu este in Oradea la studii si vine simbata (12 feb) iar in data de 14 feb. as vrea sa merg si eu pentru prima data la doctor. Sincera sa fiu, sunt putin ingrijorata pentru nu stiu la cine sa merg. Dar ma voi interesa si voi cauta pe cal mai bun.
Bebicu nostru trebuie sa aiba ce-i mai bun, nu?
Sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi.

Simona 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, bine ai venit in nostru si pe ! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un sanatos!

Simona, ce bine de tine ca o ai pe mama ta alaturi sa-ti faca . Si mie mi-a promis mama ca vine la noi un pic in martie, si deja mi-am facut lista cu ce mincaruri vreau (da, recunosc, eu nu gatesc).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Flavia, interesant cu somnul asta de frumusetze...mie in cade capul pe calculator de somn...si am dormit 12 ore azi noapte.
Pana in luna a 5a? Pai ma dau astia afara ca dorm pe mine si in timpul serviciului, nu am chef de nimic, si eram destul de energica...

Mergi la inceput