Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
lucia_cs spune:
Bine ati venit valen, danubia, simona8004 si dea(natydea), (sper ca nu am uitat pe cineva) felicitari pentru sarcini si asteptam intrebari, povestiri si experiente.
Ce superb ne inmultim, 4 intr-o zi...![]()
Ioana ai spus o data ca ar fi superb sa ne dublam luna asta, eu cred ca deja ne-am dublat si suntem doar pe 7 Februarie, si daca lumea e atat de productiva precum s-a inceput... 
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
ludmmyla spune:
Salut fetelor
. Ma bucur ca ne inmultim si suntem tot mai multe cu burtici. Va doresc 40 de saptamani cat mai usoare si sa trecem cu bine de toate.
kid2003 stai linistita ca o sa ai un mormoloc super! Al meu are 8 sapt si arata super fain. I-am vazut inimioara si au inceput sa ii apara manutele. Abia astept sa il pot tine in brate.
Curaj fetelor pt ca si eu ma autoincurajez.....avem nevoie! Si
cat mai frumosi si sanatosi
monval spune:
KID, eu iau utrogestan pentru ca mi-a iesit preogesteronul din ziua 21 mic adica 9,43 si mi-a dat pt. sustinere.
lucia_cs spune:
Fetelor, exista un subiect cu Mamici 2005, lista e lunga, dar vad ca lipsesc multe fete de la noi, poate ca mergeti si voi acolo sa cereti sa va puna pe listuta. E idee faina pt ca asa se vede cate insarcinate sunt in total pe DC.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35027
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
samila spune:
Abia acum am reusit sa intru sa citesc... ce harnice ati fost.
Bun venit noilor burtici si scrieti multe ca asa invataM una de la alta.
Lucia bine ca ai trecut si nu a fost mai rau. Iti strang pumnii ca totul sa fie bine.
Norina imi pare rau pt colega ta. Sa o incurazeji si sa ii spui ca totul se rezolva in timp, data viitoare va fi mai bine.
Monicafrosasuntem cu date apropiate.
Sa avem o saptamana buna si sa trecem cu bine peste toate.
va pup
mariana tache spune:
Salut, salut!
Am zis ca nu mai lipsesc, dar nu am avut timp. De vreo ora mi-am terminat treaba la ps si am zis ca musai sa intru sa va salut, desi e f tarziu.
Bine ati venit burtici noi!!!
Vad ca ne-am inmultit nu gluma, iar eu sunt ramasa rau tare in urma cu stirile; si nu le stiu inca pe fetele noi si ma enerveaza situatia! Dar recuperez eu, ca sunt harnicuta
.
Eu v-am spus ca am fost la medic acum 2 saptamani??? Si ca totul a fost OK?!? A fost super! L-am vazut bine pe bebe mic; era un frumos
; si ii batea imimutza tare, tare!
Nu mai am rabdare pana ma duc iar sa-l vad. Dar peste 2 saptamani imi fac iar programare, ca nu mai pot!
Azi(adiva ieri) am facut analize! Intr-un final am ajuns si eu la capitolul asta. Maine ridic rezultatele. Sper ca nu vor fi probleme.
In 10 saptamani m-am ingrasat 2 kg!!! Cumplit! De azi am intrat la o dieta. In prima sarcina m-am ingrasat 22 kg. Acum mi-am propus sa nu depasesc 85 kg, adica sa iau 13 kg. Nu stiu daca voi reusi, dar o sa ma stradui. Am zis gata la dulciuri! Nu mai mananc dupa 6 seara! Paine doar dimineata! Cam astea ar fi cele 3 reguli pe care vreau sa le respect.
Vai! E 2.20. Ma duc la culcare ca dimineata am treaba!
. Ne auzim maine.
mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Danubia spune:
Buna dimineata! Treeezireaa!
Mai fetelor dragelor, eu nu am nici un simptom de sarcina si sunt foarte ingrijorata
, parca ma doare cateodata usor burta , greturi nu am , sonm nu mi-e , pofte n-am , sanii sunt cand umflati , cand dezumflati.
Voi ce simtiti ?
Danubia
valen spune:
ei bine fetelor am fost ieri la doctor si am vazut doar sacul embrionar; Eu am avut ovulatia mai tarziu si din cauza asta nu se vede inca embrionul. Voi merge peste 3 sapt. la echo, dar nu mai am rabdare pana atunci.Sper sa fie totul bine pana atunci si sa creasca.Va doresc numai bine tuturor.
norina spune:
Danubianu-ti face griji, asa am fost si eu, nu aveam nimic decat sani durerosi. Depinde de organism .si nu ai zis in cate sapt. esti, eu, de ex, cand credeam ca asa va fi toata sarcina, de cateva zile am greturi si numai gandul la mancare imi face rau si gandeste-te ca am intrat in sapt.8 si abia acum simt greturile, ce bine a fost pana acum...asa ca bucura-te momentan si mananca tot ce vrei ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai poti.Norina
Ioana75 spune:
Neatza fetelor!
Mie nu imi mai e asa greata, parca nu-mi vine sa cred ca pot lua din nou Materna dimineata
. Am intrat in saptamina 11, dar nu mi se pare ca am "burtica". Adica am, dar e formata din slaninutza depusa in urma borcanelor de dulceata mincate in ultima vreme ... Am pus 1 kg din saptamina 4, si 4 kg daca ma compar cu saptamina 1 (ca deh, a fost si Craciunul intre timp
).
Danubia, nu fi ingrijorata! Daca te stressezi rau ca n-ai semne, du-te si fa o eco, si ai sa vezi sacul lipit si un punct inauntru (am vazut ca esti in saptamina 5+).
valen, ma bucur ca esti bine, fii in continuare optimista!
Va anunt miine cum a fost la eco azi (la 4:30 am programare). De data asta fac si o poza lu bb
.
Ioana