Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit tuturorsi s-aveti parte de BB-i frumosi si sanatosi (ca si mamicile lor, normal!)
Valen, tu ai aceeasi data de UM ca si mine! Ce sa va zic, eu ma confrunt cu niste greturi care nu se mai termina... de vreo 2 saptamani... e groaznic... dar asta e...tot week-end-ul m-am chinuit... si astept si rezultatele analizelor... in schimb nu ma doare burta deloc, poate doar o data sa ma fi durut 10 minute, atat! Iar greata o am de cand iau utrogestanul, pana la urma tot nu stiu daca-i vreo legatura... Saptamana asta, miercuri sau joi ma duc la eco, de-abia astept! (poate imi scoate utrogestanul, ce bine-ar fi!)
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ohohoooo, 40 de !
E epidemie!!!
Flavia, canti la pian? Foarte frumos, bravo! Si eu stiu, doar ca n-am mai pus mana de o gramada de timp...sau ff. rar. Ce crezi ca s-ar potrivi pt. BB-i? Ceva mai lent?
Norina, m-ai speriat! Spune-mi, te rog, colega ta ce simptome a avut? Avea greata sau dureri de burta sau nu avea nimic, cum se simtea? Multumesc!
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore, mi-ai luat intrebarea de pe limba. Si eu vroiam sa o intreb pe Norina de simptome, ca m-a pus pe ganduri. Dar eu chiar nu imi doresc sa fiu toata sarcina paranoica, desi se pare ca asa voi deveni si eu

Da, cant la pian. Am facut clasele I-VIII la Liceul de muzica. Nici eu nu ma mai laud cu exersatul sau cantatul zilnic la pian, dar lui bb am sa-i cand de 2-3 ori/sapt. Chopin, Mozart si Strasuss (sa aiba de mic valsul in sange, ca mamei tare mult ii place).

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ce sa va zic fetelor? Colega mea nu avea nici un simptom dubios, toate simptomele erau cele obisnuite in sarcina, mici greturi, o cam durea burtica (dar iar e ceva normal)si altceva mai nimic. Nu banuia absolut nimic, dar eu chiar sapt. trecuta ma uitam un pic la ea si mi se parea dubios ca nu se ingrasa deloc.Fiind in 12 saptamani mi se parea normal sa se cunoasca ceva, dar am zis ca poate asa e ea si asimileaza mai greu...cand colo....banuiala mea ca ceva nu e in regula s-a adeverit Va dati seama ca se putea intampla si mai rau, daca ea nu era curioasa sa-si vada puiul...el, mititelul nu mai traia de 6 saptamani...Groaznic!!..si de aici a inceput paranoia mea ( ca eu eram foarte linistita si chiar nu intelegeam de ce va agitati cu atatea griji) acum va dau dreptate..Va pup si stati linistite, ca vom fi bine!Norina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, daca va ajuta pot sa va spun cum am pierdut eu o sarcina anul trecut. Am fot la echo(aveam 5 sap), se vedea sacul embrionar, nu si embrionul. La doua zile dupa echografie m-au luat niste dureri ciudate de burta, Am sunat medicul si mi-a recomandat Utrogestan, dar nu am luat. Seara am simtit ca mi se umfla puternic burta si am avut o scurgere. Am fost a 2a zi la medic: sarcina oprita in evolutie. Solutia: chiuretaj. Cauza: necunoscuta. se pare ca 60% di primele sarcini se pierd din cauze necunoscute. Eu am avut ghinionul sa ma inscriu in procentaj. Nu am vrut sa va speriiTrebuie sa fiti optimiste si sa nu va ganditi NICI O CLIPA LA CE POATE FI MAI RAU. Eu acum sunt iar insarcinata si peste cateva ore merg la control. Sunt sigura ca de data asta va fi bine.Asadar lasati prostiilwe si odihniti-va sau mancati bine sau faceti ce va place; nu va pierdeti timpul cu prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pe maine dragute!

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Buna KID2003 ma bucur ca suntem apropiate de perioada de nastere, lui meu inca nu-i bate inimioara deoarece inca nu are 21 de zile abea miine sau poimiine o sa aiba 21 de zile si din cite am aflat atunci incepe inima sa-i bata. In legatura cu marimea de 2mm nu stiu cum este mare sau mic abea astept sa-l vad peste 2 saptamini cind va avea 4 saptamini . Pina atunci sunt cuminte si iau utrogestan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salut, dragi burtici,
Sunt la al doilea mesaj, asa ca probabil nu ma stiti. Ma numar si eu printre mamicile de septembrie. Saptamana trecuta am fost pentru prima data la doctor(ita) care a fost foarte draguta. Cand i-am spus ca am greturi mari si vomit, mi-a dat niste pastile concepute special pentrusi vreau sa va spun ca sunt foarte eficiente. Cum simt ca ma ia greata, fuguta iau o pastila si apoi ma simt bine. Se numesc Diclectin. Aveam 8 saptamani cand m-am dus la doctor si tot atunci i-am auzit inimioara care batea repede-repede. A fost fascinant si am stralucit toata ziua. Colegele de serviciu, desi nu stiu nimic, au observat, cica, o stralucire in ochii mei. Si chiar eram fericita ca i-am auzit inima puiului.
Azi am fost la analize si cand am vazut cate eprubete trebuie sa umple cu sange, m-am cam speriat, incat asistenta voia sa-mi ia sange din pozitia culcat. Am rezistat cu bine si acum astept rezultatele.
Va doresc o saptamana buna,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

valen, imi pare rau de ce ti s-a intimplat. Sint insa sigura ca acum va fio totul nu bine, ci foarte bine!

Fetelor, cu sarcinile oprite in evolutie treaba sta in felul urmator: nu exista nici un mod prin care sa putem preveni asa ceva. Aproape intotdeauna cauzele sint necunoscute, insa de obicei sint accidente genetice, iar corpul nostru stie ca "nu e bine" si se opreste singur din a alimenta fatul. Insa daca e sa se intimple nenorocirea, eu as vrea sa stiu cit mai repede, pentru a nu-mi periclita in vre-un fel sansele de a mai face un bb in viitor.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Monval, de ce iei Utrogestan? Asa a zis doctorul?
Cred ca nu mai ai rabdare 2 saptamani sa ii auzi inimioara.

Mergi la inceput