Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetelor ,

revin si eu dupa o lipsa de o saptamana, in care am stat acasa in pat ... Am tras o raceala crunta, cum in viatza mea nu am mai "reusit"... De tratat am tratat-o cu muuuuult ceai de tei cu lamaie si miere, lapte caldutz cu miere, si stat la caldura... De dormit am dormit primele zile, apoi a inceput cosmarul cu nasul ba infundat ba robinet si ioc somn... Plus de la nas infundat, m-au durut vreo 3 zile si 3 nopti si oasele fetzei (sub ochi), pana si dintii ... Nebunie...

Dar ce-a fost mai rau a trecut , acu din nou pe baricade si incerc sa recuperez cu cititu'...

Interesant e ca atunci cand mi-a fost cel mai rau de la raceala, greturile parca m-au mai slabit.. Au revenit insa in fortza ...

Fetelor noi venite, va doresc un calduros bun venit si sarcina usoara!

O zi frumoasa tuturor,

Adriana si bebitzu' in burtica, 10+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Ioana iti multumesc pentru articolele legislative.
Vad ca nu numai eu am dureri de burta....la mine nu sunt chiar asa rele .. insa nu sunt de nebagat in seama! Si mie mi se parea ceva cam anormal.. dar daca si voi ziceti m-am mai linistit. oricum am sa il intreb pe dr.
Auras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Auras, durerile de care spui tu sunt foarte normale (atat vreme cat nu sunt permanente si nu sunt insuportabile). Acestea apar datorita schimbarilor care au loc la noi in burtici (intindere ligamente etc) si cred ca majoriatea gravidutelor se confrunta cu ele in prima parte a sarcinii.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Danubia, bine ai venit in ! Sarcina usoara si bb sanatos!

Adriana, mare grija la sanatate!

Eu miine ma duc din nou la ecograf, a 3-a oara, sa ma imprietenesc cu bb. O sa se plictiseasca doctorita de mine, dar e singura posibilitate sa tin paranoia sub control.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, de ce esti asa de paranoica? Asta ii dauneaza lui bb. Gandeste-te ca totul va fi bine.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Flavia, eu sint calma, nu ma enervez si incerc sa nu ma stresez aproape deloc. Arat cam asa: , cu fluturii prinsi in par pe post de clamitze. Dar pentru a mentine aceasta stare trebuie sa merg la 2 saptamini la eco sa ma asigur ca totul e ok.

Fetelor, aveti link-uri sau informatii despre ce muzica e bine sa punem bb-ului si cind? Stiu sigur ca anumite muzici influenteaza in bine starea si sanatatea bb-ului, dar nu mai stiu care...

Ioana

Mergi la inceput

Muzica clasica. Eu m-am hotarat de astazi sa incep sa-i cant la pian.

Flavia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna tuturor,
Eu sunt Simona si sunt bucuroasa ca pot sa ma alatur voua.
Ma bucur pentru toate dintre voi si va doresc si eu o sarcina usoara si copii sanatosi.
UM-ul a fost 20.12.2004, ciclu scurt cu ovulatie in ziua a 10-a.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Nu stiu cum reusiti voi sa omorati paranoia... pt ca la mine abia acum incepe.Mai ales in perioada asta...cand o colega de la serviciu a fost la eco sa-si vada puiul... si cand colo...el se oprise din evolutie la 6 sapt. Va dati seama ce tragedie! ...si ne facusem atatea planuri impreuna...Nu vreau sa va intristati, ganditi-va ca nu e toata lumea la fel, dar am vrut sa va arat cat de important este faci mai des ecografie. Daca nu s-ar fi dus din curiozitate sa-l vada pe bb ,cine stie ce se intampla si cu ea..Doamne fereste! Nici eu nu eram pana acum de acord cu eco dese dar mi-am schimbat brusc opinia...Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Simona, bine ai venit in grupul mamicilor de sept/oct 2005, si pe ! Iti doresc sedere indelungata pe site, sarcina usoara si sanatate la toata familia!

Norina, stiu si eu cazuri de sarcini oprite in evolutie... si tocmai de aceea ma duc la eco. Pentru ca nu e absolut deloc nociv pentru bb, ci doar o problema de bani si de timp. Si, desigur, pentru linistea sufleteasca.

Fetelor, odata cu venirea Simonei am ajuns la fantasticul numar de ... 40 de ! Sa dea Domnul sa nu avem niciuna probleme, si sa ne sustinem pina in toamna! Si, aviz aspirantelor, mai avem locuri libere.

Ioana

Mergi la inceput