Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata frumoase!
Eu nu l-am revazut ieri pe bb, pentru ca la toate policlinicile la care am intrat imi trebuia programare. Asa ca mai astept pana vineri si ma voi duce din nou la dr. meu, care are si ecograf. Oricum vroiam sa ma mai linisteasca cu durerile de burtica.

Antonia, fa si un test de sange. NU de alta, dar pe mine m-a speriat dr. cand mi-a spus ca testele gen barza se pot pozitiva cateodata si inaintea venirii CM. Nu stiu daca sa cred chestia asta, eu oricum am facut un test de sange ca sa ma linistesc pe mine. Vei vedea ca esti

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Trezirea fetelor!Ce se intampla in ultima vreme cu voi? Sunteti tare absente, m-am obisnuit cu activitate aici pe forum si cand nu postati ma ingrijorez Sau sunteti un pic somnoroase? Bineee....Vreau sa va intreb ceva: 1.aveti cumva si voi senzatia de stomac gol chiar daca ati mancat? 2. ....si ma scuzati..ragaieli ?Ca eu tare nu stiu ce se intampla cu mine... eu nu aveam asa ceva si nu stiu daca sa ma alarmez sau nu...poate ma lamuriti voiNorina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Va multumesc pentru raspunsuri! Gata, mi-am recoltat. Daca o sa iasa pozitiv, credeti ca trebuie sa repet analiza ca sa vad daca se dubleaza sau as putea sa ma calmez un pic?
Sunt asa paranoica pt. ca mi s-a spus ca nu am avut ovulatie, simptome nu am deloc, am doar 3 teste pozitive! Poti s-o iei si razna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Antonia, testul de sange nu trbuie sa il repeti. Trebuie doar sa gasesti un dr. si sa iti faci programare la el.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata burtici!!!!

Norina, la intrebarea nr 1 raspunsul e afirmativ, dar nic sa pap nu pot ca imi e greata.
la intrebarea nr.2 raspunsul e DAAAAAAA, groaznik, eu m-am mai plans aici , dar se pare ca nu a observat multa lume, e aiurea, ma simt ca un purcel, da cica e normal

Antonia fii mai optimista mai, poate te mai linistesti dupa testul de sange, asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Am fost iar la eco, cind m-a vazut doctorita m-a intrebat daca vreau sa-mi faca abonament. L-am vazut pe bb iar, avea si antebrate si degetele la minutze. L-a vazut si sotul, si i-a facut o poza. O sa o pun in album peste citeva zile. Totul parea in regula, cu o singura exceptie: cordonul ombilical era cam gros la partea dinspre bb. A zis ca nu e grav, dar ca trebuie tinut sub observatie. Asa ca peste 2 saptamini ma duc din nou.

Antonia, zi-ne cit e beta HCG si iti zicem noi daca mai trebuie sa repeti sau nu. Bafta, sigur o sa iasa bine!

norina, la punctul 1 nu ma recunosc, dar la 2 da. Asta e, ma abtin si eu in public, da' acasa ... .

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Norina, si eu sufar de ragaieli, dupa fiecare masa ma apuca.. dar mai ales cind merg cu masina.
Aseara dupa nenumarare ragaieli am tras o de zile mari. Chiar m-am speriat, am dat afara tot ce mincasem in cursul zilei.

Astazi am fost la doctor sa-l vad pe bebe, l-am vazut si acum o saptamina cind era mic, mic cit o mazare, acum insa am ramas uimita sa vad cit a crescut numai intr-o saptamina. Se vede distinct capul, trupul, si mugurasii viitoarelor membre(mi-a spus doctorul- eu nu le-am vazut. am vazut insa inima cum pulsa.
Un scump de bebelus in miniatura.
Eu am intrat in saptamina 8.

A mai vazut cineva bebeul? Voi ce ati vazut la ecograf?

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Alinam, Ioana si Racaru va multumesc din suflet pt raspuns. Eram chiar stresata, ma gandeam...o boala la stomac mai imi trebuie...in conditiile in care eu nu aveam asa ceva. Dar daca ziceti ca si voi aveti, inseamna ca e de la bb si atunci e alta treaba ... le suportam , ce sa facem..Oricum, m-ati linistit pe toateNorina

Mergi la inceput

Ioana esti de coma............
ti-ai fakut abonament pana la urma ???

Mergi la inceput

aaaaaaa, tot eu, cu toate gretzurile azi am pofte, vreau shaworma, vreau foetaje cu ciuperci ........ si bineinteles nelipsitul bors de putina , voi aveti ceva pofte????

Mergi la inceput