Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineata fetelor! Ce mai fac burticile?
Astazi am dat proba de urina sa-mi repet urocultura aia amarata...cica dureaza 3 zile sa creasca pe-acolo culturile. Asta e, astept!
Lucia, multumesc foarte mult pt. medicament, sper sa ma descurc pe-aici, prin Romanica. Antonia, ma bucur sa te vad aici, ne-am mai intalnit la Aspirante! Eu nu mi-am facut test de sange in schimb am facut vreo 6 teste (din care 4 au iesit pozitive si doua asa si asa), sigura sigura am fost cand m-am dus la doc si mi-a confirmat; se vede chiar daca e sarcina mica mica, eu eram in 4 saptamani si 4 zile de la UM, asa ca programare la ! Si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata burtici (la ora 11 )
Ce faceti voi?
Eu am fost ieri la medica de familie, mi-a dat carnetelul de gravidutza. Muamaaaa ce mandra sunt de el..... Si mi-a luat si sange pt. analizele acelea obligatorii. Abia astept rezultatele, sper sa fie totul OK.
Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, si eu am un stomac gol cu toate ca mananc continuu cate ceva; parc-as fi Rontzi, stiti fetelor ca sunt niste snack-uri cu unul cu dinti lungi, Rontzi pe nume? Mie alea insa nu-mi plac, rod covrigei si mananc des pt. ca altfel Asa ca, nici o grija, ne distram cu toatele!
Alina, eu cand simt un miros imbietor as baga la greu, cu toate ca mi-e cam greatza...ciudata combinatie, nu? Acum parca as manca niste clatite dar nu stiu de unde sa le iau, astia la servici vad ca nu fac! Si o ciorba e binevenita oricand, cu bors acru!
Ioana, esti tare! Arata-ne si noua pozele!
Mihaela 6+ (aproape 7!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mai fetelor, mi-ati facut o pofta de bors acru de nu mai stiu de mine...Mai bine astia la firma in loc de cafea, sa ne serveasca cu bors Ar fi o idee..abia astept cand plec ( la 5 ) sa-mi iau niste bors de putina Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mihaela, Norina, vad ca si voi poftiti tot la acru. Si eu sunt la fel, si aseara mi+a spus o colega ca voi avea baiat. Da apofteam la dulce era fata. Ei, nu prea cred eu in chestii de astea, dar v+am informat si pe voi.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Cu crampele in burtica cum stati? Pe mine nu m-au lasat si sunt deja paranoica. Abia astept sa merg vineri din nou la dr.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aoleu pofticioaselor...abia imi tin ochii deschisi sa scriu, pana acum m-am tarat usor prin firma (am ajuns la 10)...si va vad pe voi vorbind de mancare, ciorbe, foietaje si alte bunatatzuri. Ce-i asta? Si mie imi e cam foame, nu am gretzuri deloc dar am un somn in mine....muama, as intra in hibernare vreo 3 luni.

Tonnia, spune-ne ce nivel ai de HcG, iti spunem noi!!! Sa iti spun cum e: pe biletul de analiza o sa ai si nivelurile corecte in functie de varsta sarcinii. Sub 5 unitati din alea (nu ma intreba cum sunt prescurtate) testul de sarcina e negativ. Eu nu am avut rabdare si l-am facut cu 4 zile inainte sa imi vina CM. Aveam un nivel de 35 de unitati de HcG, ceea ce insemna ca e pozitiv!!! Pentru o varsta foarte mica de sarcina (cam 10 zile de la fecundare, cam 2-3 zile de la implantare).
Tinem pumnii? Unde ai facut analiza? La Medsana primesti rezultatul in aceeasi zi, la Medicover in 7 zile!

Mergi la inceput

Hehehe nu am avut rabdare pana la 5, asa ca mi-am rugat sotul sa-mi aduca bors la birou si ii suntem recunoscatori amandoi (eu si bb).Asa ca..sunt in asteptare Flavia tare mi-as dori sa ai dreptate, in special pt sotul meu, ca el isi doreste un baietel..cu care sa se joace cu masinutele..numai la asta viseaza. Dar pana la urma ce-o vrea D-zeu, eu voi fi bucuroasa indiferent de sex..Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Flavia...si pe mine ma apuca durerile de burta. Uneori simt ca atunci, inainte de CM. Dar stiu ca nu e asta, sunt doar niste mici contractii ale uterului care incepe sa se mareasca.

Raluca N, ce faci cu acel carnetzel de gravida? Suna bine, ce sa zic? Il iei de la medicul de familie? Ai vreo facilitate daca il ai?
Norina, sotul meu isi doreste o fetita, iar eu un baietel. Nu stiu cum o sa ne impacam, in fiecare seara ne certam pe faza asta. El cica baietzeii sunt mai fraieri, fetitele mai destepte, dar eu banuiesc ca i-ar place sa fie iubit de o fetita, ca asa sunt preferintele, nu? Fetitele cu taticii si baieteii cu mamicile.

Mergi la inceput

Flavia dureri de burtica aveam si eu zilnic si i-am zis dr-ului si mi-a dat tratament. Oricum stiu ca e ceva normal dar eu zic neaparat sa-i zici cand te duci la control, pt ca mie mi-a dat pastile de sustinerea sarcinii si injectii. Norina

Mergi la inceput