Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc Norina, asa o sa fac. Sper sa mai am rabdare pana vineri.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, pai eu ce fac atunci? Fetita sau baietel? Ca vreau si clatite cu dulceata de visine acrisoara si bors acru? Si niste muraturi!
Norina, te-ai scos, pofta buna la bors!
Flavia, eu n-am deloc dureri de burta sau crampe dar eu n-am avut niciodata (sau poate de 2 ori in toata viata) cand trebuia sa-mi vina ciclul - oricum, nu-i nimic de speriat, e un simptom des intalnit! tu stai mai bine cu greatza fata de mine, eu stau mai bine cu burta fata de tine!
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Uf-si mie imi este foame mereu; la 10-15 min dupa ce mananc ma deranjeaza stomacul, ca si cum nu as fi mancat. Eu poftesc la muraturi. In fiecare seara tati ne serveste cu pepenasi murati.Azi parca nu ma mai doare burta-am doar niste senzatii asa... in schimb as dormi...Voua va este rau dimineata? Mie imi este usor greata si nu pot manca dimineata, dar pana acum nu am vomat. Cum va descurcati cu mirosul de tigara, ca pe mine inca nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Servus fetelor ,

Toniadraga ,m-ai pus pe ganduri , nici eu nu am simptome de sarcina , am doar teste pozitive maine seara merga la medic pentru prima oara sa vad daca e ok. Doamne sper sa nu am vreo surpriza neplacuta ca mor
RalucaN ce ti-a mai facut doctora de familie? te-a cantarit ? ti-a cerut adeverinta de la serviciu?

Eu ma simt foarte bine , durerile de burtica au disparut , numai sanii iau volum . In rest am energie cat pentru doi , parca as avea chef sa fac sport....

Va astept cu vesti bune

Va pup

Danubia

Mergi la inceput

miflore, cat are bb al tau de la conceptie? L-ai vazut la echo? Ca eu am avut ovulatia mai tarziu si nu am vazut decat sacul embrionar la echo luni; (am 3 sapt si ceva de la concetie);cand vor trece si astea 3 sapt?

Mergi la inceput

In saptamana a 7-a am sanse sa il vad pe bb sau iar vad sacul? Daca tot ma duc sa ma intalnesc cu dr. vreau sa ii fac si o poze micutei/micutului. Am pus fata intai, ca asta imi doresc cel mai mult. De fapt ideal ar fi gemeni - o fata si un baiat.

Apropos, balonari aveti?

Flavia 7+

Mergi la inceput

Chiar am vrut sa va intreb si eu de balonari. Eu sunt tot timpul umflata in burta. Tati zice ca a inceput sa se vada burtica, dar de unde...Burtica mea este ca un balon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetele, sa va zic care e treaba cu carnetelul de graviduta. Cica doctorii de fam sunt obligati sa ni-l dea. Si de cate ori mergem la control, fie la medicul de fam, fie la ginecolog, trebuie sa il avem cu noi. Pt. ca in el ni se vor trece toate rezultatele controalelor, analizelor etc. Deci el va fi istoricul sarcinii noastre.
Danubia, docorul de fam. m-a cantarit, mi-a luat pulsul, tensiunea, mi-a completat carnetelul de gravidutza, mi-a trecut in el istoricul bolilor pe care le-am avut (rubeola, rujeoloa, varicela..)
Parerea mea e ca e o chestie tare buna asta cu carnetelul de gravidutza. E util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Valen, noi parca avem aceeasi UM; 23decembrie, nu? Eu am fost la echo acum 2 saptamani si am vazut doar sacul embrionar si cu un punct alb inauntrul lui. Altceva nimic. Si doc. mi-a scris pe reteta sarcina 4 saptamani si 4 zile; asta, daca socotim, ar fi de la UM si nu de la data conceptiei; m-a chemat dupa 2 saptamani, m-am programat azi si tot azi ma duc la eco si cu analize si cu infectia urinara, cu toate. Sunt f. curioasa, azi sper sa aflu cat mai multe!!! Deci BB al meu ar trebui sa aiba acum 5 saptamani! Flavia, si eu am aceeasi problema: azi vad doar sacul? Maine o sa am o gramada de informatii noi!
Fetelor, ce sa-l mai intreb azi pe doc? Daca e sarcina unica? Daca e pozitionat bine pe uter, nici prea sus si nici prea jos? Daca se tine bine de pereti BB-ul?
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Fetelor, analizele mele sunt toate OK. Cel putin asa zic eu, comparandu-le cu valorile normale. Mai am de asteptat toxoplasma (care a trebuit trimisa la Bucuresti), dar sunt convinsa ca si aceea este in regula.

Flavia 7+

Mergi la inceput