Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
valen spune:
miflore iti tin pun si te astept cu informatii maine. Eu cred ca daca sunt probleme iti spune el, doar ca tu nu vei avea probleme pt. ca esti norocoasa si optimista, nu-i asa?Cred ca o sa vezi si ebrionul(are 6 sapt, nu?)La ce medic te duci?
miflore spune:
Intrebare de baraj! Avem voie cascaval sau svaitzer? Eu sunt innebunita dupa svaitzer! eu stiu ca trebuie sa consumam produse lactate doar pasteurizate, nu? Si pe cascaval e scris in general: "din lapte crud de vaca cu pasta oparita"??? Eu am mancat.
Mihaela
6+
valen spune:
intreaba-l pe doctor Miflore. Mie mi-a spus sa mananc normal, sa evit alcoolul si tutunul; pot sa ma epilez cu ceara(eram disperata din cauza asta) dar sa nu ma vopsesc. In rest... nimic.
miflore spune:
Multumesc Valen!
Si sper sa-l vad si eu pe BB!
Eu merg la Doc. Suciu de la Polizu, e o alegere grea si cu medicii astia... Tu unde mergi? Parerile sunt atat de impartite, te hotarasti sa mergi la unul dupa care afli ceva rau despre doctorul respectiv! Eu sper sa fie totul bine, e important sa ai incredere in doctorul tau, indiferent cine este!
Bravo Flavia!!! Felicitari!

Asteptam sa ne spui rezultatele!!!
Mihaela
6+
valen spune:
eu merg la Dr. Urleteanu de la Sf Pantelimon. Nu-mi place spitalul dar am mare incredere in medic. Cunosc si o doamna doctor neonatolog si stiu ca bb va fi pe maini bune dupa nastere. Acum timpul sa treaca...
alinam spune:
Miflore faci si ecografie???? abia astept sa imi zici ce vezi???
o sa-ti zica doktorul tot ce crede el ca e necesar ..... ![]()
![]()
norina spune:
Fetelor am vazut ca aveti pb cu balonarea, si eu la fel, gaze si alte chestii din astea.. Bine ca nu sunt singura...
De somn nu mai vorbesc...sunt ca un zombie... pe unde ma duc ma culc..
( mai putin la birou -desi daca-ar fi dupa mine..)Va urez succes celor care va duceti azi la echo
Norina
miflore spune:
Nici mie nu-mi place spitalul Polizu dar tot asa, am incredere in medic. Din pacate nu stiu nici un neonatolog dar poate o sa cunosc intre timp. Am auzit lucruri bune despre Doc. Urleteanu si daca tu ai incredere in el totul va fi OK!
Mihaela
6+
valen spune:
Ma bucura faptul ca ai auzit de bine de Dr. Urleteanu. Stii,chiar daca nu cunosti un neonatolog nu este o problema.BB va fi oricum sub supraveghere de specialitate. Mai avem pana atunci si mai vorbim oricum.
miflore spune:
Da, Alina si Norina, azi fac echografie, de-abia astept! Si va scriu ce-am facut, nu promit ca azi, dar maine dimineatza, cu siguranta! Sunt programata la 7 seara dar de obicei se intarzie...
... o sa stau ca pe ace! Ar trebui sa-mi iau si d-ale gurii cu mine!![]()
Mihaela 6+