Mamici de septembrie - octombrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mai da ce harnicute sunteti la scris. Imi zice si mie cineva ce voi vedea la 7 sapt si 3 zile. Sacul l-am vazut deja la 5 sapt si 3 zile, eu il vreau acum pe bb si inimioara lui.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetelor, voi aveti probleme cu gingiile? Mie imi sangereaza de cate ori ma spal pe dinti. Si din nas imi curge cate un firicel de sange de cate ori il suflu. Asa pateam si la sarcina trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, o sa-ti spun eu dar nu chiar acum, cel mai tarziu maine dimineatza; eu ma duc azi la echo si am 7 saptamani(fara cateva ore!)
Mihaela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna mamicutelor

Eu cam greu intru pe la voi, sunt insa harnica prin casa, sa vedeti ce curatenie fac . Nici nu stiu de unde mi-a venit asa dorinta, cred ca ma pregatesc pentru saptamina viitoare cind ar fi posibil sa ma navaleasca greturile si .

Inca parca nu am greturi, doar ceva asemanator, si cum imi vine fac repejor o salata din castravet, rosii si morcov si-mi trece. Cu rigiitul stau si eu bine, ce-i drept lebada nu am fost nici pina acum . De balonari am vrut mai inainte sa va intreb dar imi era rusinica, mai ales ca sunt cu multe gaze .

Alinam eu inca nu am simtit pofte insa azi mi-a venit si mie un dor de shawurma , in rest nu ma trage nici la muraturi si acrisor nici la dulce sau alte mincaruri speciale sau deosebite.

Dureri de burtica cam ca la ciclu mai am din cind in cind, poate de vre-o 2-3 ori pe zi.

Miflore sigur sa-ti eai ceva de rontait, stiu eu cum e sa stai sub usa si sa astepti, vezi ai grija si sa nu tii bb flamind .

PS: Vad ca sarcina apasa la memorie, si eu de 2 saptamini am probleme cu singerarea gingiilor. Am parte de "placerea" aceasta si dimineata si seara. Stiti ce se poate de facut, si daca e normal sa singereze?

Numai bine, ne mai intilnim si miine.

5+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca ma bag si eu in discutie, desi sint o mamica de mai-iunie.

Flavia, eu la 6 sapt. si 5 zile am vazut ceva ca o boaba de fasolica, de 11mm, si caruia ii batea inimioara :)

Uite aici o pagina cu imagini de la ecografii de primul trimestru:
http://amazingpregnancy.com/weekbyweek/ultrasounds/firsttrimester.html

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Multumesc Gabitza. Inseamna ca de data asta ii voi auzi si eu inimioara!

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Gabitza, tu aveai ciclul regulat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

miflore si Flavia sa stiti ca eu am fost la eco la 6 sapt si 3 zile si i-am vazut inimioara, asa ca aveti toate sansele...mai ales Flavia, tu ai sa vezi poate ceva mai mult - depinde si de aparatura dr. asta la care ma duc eu e super dotat- are aparate de ultima generatie - bineinteles ca e si f scump pe mine m-a costat 1 milion sa-i vad inimioara - dar a meritat Va doresc succes!Raluca am si eu problema asta cu gingiile si am auzit ca e nasol- cica ne papa bebele tot calciul de la dinti la cele care avem aceste simptome...Norina

Mergi la inceput

Norina, nu stiu cat de performante sunt aparatele dr. meu, stiu doar ca are si eco normal si vaginal si ca ma costa 400.000 (consultatie +ecograf). Este o Policlinica particulara de obs.-ginec. (in curtea maternitatii), la care sunt actionari majoritatea dr. si asta este tariful standard.

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Norina, inseamna ca tre' sa bagam lapte si iaurt mult. Mie mi-a spus stomatologul ca in timpul sarcinii saliva nu mai contine nu stiu ce substanta care protejeaza dintii de bacterii si alte alea. Si de aceea trebuie sa avem o igiena f. stricta in timpul sarcinii, ca sa nu ne trezim dupa aceea pline de carii.

Mergi la inceput