Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)
Raspunsuri - Pagina 14
MRL spune:
Mai fetelor, si eu sunt tot in ziua 26 de CM. Ultimele 2 luni am avut ciclul la 26, respectiv 27 de zile. Vad ca suntem trei fete in aceeasi zi de CM: Tonnia, danangie si io. Cea ar fi sa fim toate trei super gravidoase?
danangie si pe mine au inceput sa ma doara sanii de duminica dimineata, dar la mine in timpul zile revin la normal, sint doar asa o mica jena, dar cum se intuneca parca devin mai sensibili si ma mananca putin. Nici eu nu imi fac ganduri pentru ca am si dureri de burta care au inceput tot de duminica sa se manifeste iar astazi in timpul zilei s-au mai amplificat.
Tonnia, eu mai astept si maine sa vad daca imi vine sau nu. Daca as fi avut si eu in casa teste de sarcina mai mult ca sigur ca as fi fost tentata sa ma pi.. pe ele. Momentan am doar teste de ovulatie in casa din decembrie anul trecut. Anul asta nu am folosit nici unul pentru ca am facut monitorizare pentru inseminare. Mai am rabdare. Iti tin pumnii sa fie cu II linii.
Pupici pentru toate fetele
LilianaM
MRL spune:
FELICITY, sunt sigura ca totul este ok la tine. Abia astept sa ne spui cum a fost la eco.
Pupici dulci
LilianaM
utocatalina spune:
Liliana e tirziu si pe tine vad ca te maninca palma
...te cred ca ai emotii...mai este atit de putin pina miercuri...hai sa te pup de noapte buna si vorbim maine
....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Felicity spune:
Tonnia io-s mai la vest, deci sunt in urma voastra ![]()
la voi vine maine mai devreme!!
draga de tine Tonnia, stiu prin ce treci cu emotiile.
nici eu nu cred ca voi dormi la noapte, tot de emotii, si pt mine si pt tine!!
danangie, multumesc mult, tu cand faci un test? sper din tot sufletul sa fie pozitiv. si la Liliana la fel. mai fetelor asa minune: trei dintr-o lovitura, ar fi ceva extraordinar. cel mai mare eveniment al forumului!!
Ma gandesc la voi si va tin pumnii stransi.
danangie spune:
TONNIA sigur ca ma bate gandul sa-mi fac test,dar am zis sa astept pana poimane. Cum maine ma duc la munte ca implinesc anii...
,nu voi fi acasa. Daca pana poimane cand normal as fi in ziua a 28-a de CM nu vin rushii...poate poate imi fac un test.
MRL ar fi foarte frumos sa ramanem toate trei
:eu ,tu si TONNIA.Dimpotriva ar fi prea frumos.Eu a 25-a zi spre seara am avut durere de burta ca la CM.Sanii ma dor incontinuu de ieri.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Felicity spune:
Tonnia, nu conteaza ca ai baut si fumat si facut alte prostii, chiar crezi ca esti singura? am citi ca bebe nu e afectat, doar din momentul in care se fixeaza in mucoasa uterina e o legatura directa intre mama si bebe, si atunci ii poti transmite toxine. dar mama natura a avut grija sa nu fie influentat bebe de orice, ca altfel nu ne-am mai perpetua niciodata!!! incearca acum pana stii sigur un rezultat sa fii mai potolita.
in USA e tare la moda sa iei vitamine prenatale (care au acid folic) dinainte de a fii insarcinata. cred ca nu ar fi rau sa luati macar acid folic, luna de luna. nu stiu cat ajuta, sau cat e doar o moda. eu una am luat de cand am zis ca vreau copii. pana si pe al meu sotz l-a sfatuit medicul sa ia o vitamina in fiecare zi.
Tonnia, daca si maine e testul pozitiv (ceea ce iti urez din toata inima) sa incepi sa iei acid folic, ca rau nu face.
Felicity spune:
danangie, maine e ziua ta????
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE, SA AI O VIATA FRUMOASA SI BEBE PE CURAND!!

suntem in aceasi zodie 
distractie placuta la munte si sa ne dai vestea cea mare.
ar fi cel mai frumos cadou de ziua ta!!! ma rog la D-zeu sa fie bebe!!!
asteryaro spune:
Draga Tonnia,
un test pozitiv este totusi un test pozitiv, asa cum au spus si fetele! Daca nu a fost influentat de nimic (ceva gen medicatie) si nu a fost, atunci... e de BINEEE!
Visul tau sa devina realitate si Dumnezeu sa te-ajute sa-ti tii bb-ul in burtik. Minuni se intampla in fiecare zi, chiar sub nasul nostru.
Cu drag,
Astery
danangie spune:
FELICITY iti multumesc mult de urare.
Implinesc 28 de ani.Intr-adevar ar fi cel mai frumos cadou. 
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Tonnia spune:
E pozitiv!!!
Liniuta a doua a aparut in primul minut, nu chiar la fel de intensa, dar suficient, spun eu! Doamne ajuta! Mi-e atat de frica!
Danangie, La multi ani! Iti urez sa fii sanatoasa si sa ai parte cat mai curand de un test ca al meu!
Fetelor, ce fac eu acum? Am tahicardie de frica! Ce mai fac eu acum?
Nu ma stergeti de la aspirante!!!!