Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetele merci de incurajari. Acum sunt sigura ca nu e sarcina extrauterina, asa ca sunt mai calma!!
Tonnia am emotii pt tine, parca ar fi testul meu .
Ariadna, asa si eu, va iubesc pe toate!!!
chiar ce o fi facut rucsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Felicity, nu-ti fa probleme.Din cate am vazut, ai un organism sanatos, iar nesansa de randul trecut , nu cred ca mai apare. Probabil, atunci, a fost o combinatie genetica proasta. Zi, bogdaproste ! si vezi-ti de viata fericita de graviduta.
Succes, maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia, iti tinem pumnii..si merci mult ca te-ai gandit si la mine, intr-o asa zi pt tine

Felicity bafta si tie!!

maiiiiiii, voi radeti de mine si chilotzii mei??...las ca va arat io voua!! ei bine, daca o sa vedeti vreodata o nebuna alergand pe holul spitalului cu chilotzii in mana, sa stiti ca io sunt!!

pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Chi, sa te auda D-zeu, am un organism sanatos, dar e cam in varsta .
Chi sper din tot sufletul sa ti se realizeze dorinta ta.

Mirela, data viitoare sa incerci sa-i pui in cap, nu de alta dar sa nu te recunoastem bafta multa la foliculi!!!

Tonnia cum te simti? ai emotii?
Nu stiu cum sunteti voi fetele, dar eu cand fac un test de sarcina, tremur din toate incheieturile, parca e examenul vietii mele!!! Mi se opreste si respiratia pana trece timpul in care ar aparea liniutza. Extrem de stresant!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Tonnia si pumnii stransi!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor si multi pupici!

In primul rand, TONNIA sa dea D_zeu sa te ajute! Eu stii ca zilele trecute cum nu-mi mai masuram TB,am cam pierdut firul zilelor si aseara mi-am numarat zilele de CM. Azi citind mesajul tau stii ca suntem in aceeasi zi de CM?Si eu sunt azi in a 26-a zi de CM.Cum ultimele mele CM au fost de 25 de zile ma asteptam sa-mi vina ieri. Pana alaltaieri nu am avut dureri de sani. Ieri au inceput sa ma doara tare. Nu-mi fac iluzii pentru ca inainte de aceste 2 luni cu CM de 25 de zile am avut luni in care aveam CM de 27 sau 29 zile. Tie TONNIA iti doresc din tot sufletul sa se adevereasca dorinta ta de a deveni mamica.

Cum dealtfel doresc la toate aspirantele de aici.

FELICITY maine ma voi ruga pentru tine ca totul sa fie bine. Curaj si D-ne ajuta!

ARIADNA33,ALE',CHI, UTOCATALINA,SI TOATE CELELALTE FETE multe salutari.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc, frumoaselor! Stiu ca imi tineti pumnii. Cum sa nu am emotii! Si m-a cuprins brusc si o teama, de nu va mai spun!

Numai pe Ale nu am scos-o din ale ei! Aleeee!

Felicity, nu ziceai ca maine e eco? La tine e deja maine? Ti-a iesit bine?

Danangie, te bate gandul sa-ti faci test?

Nu mai stiu ce sa mai spun! Pur si simplu, mi s-a blocat neuronul. Lipsa asta de semne ma scoate din sarite! Cred ca nu mai dorm la noapte!
Vroiam sa va mai spun ca , daca chiar o sa fie pozitiv, n-am luat acid folic, n-am dormit, am baut (aproape toti prietenii nostri sunt nascuti in lunile astea), am fumat la greu! Adica eu chiar am crezut ca n-am nici o sansa!

Mergi la inceput

Mamaaaa cum ar fi Tonnia!!! Tu o sa demolezi toata stiinta! Mai fetor, mai ramne ca la vreuna dintre noi sa i se intample sa ramana gravida fara nici un in luna aia!! Ca s-ar putea ca Tonnia sa fie gravida fara ovulatie!! ( dupa cum i-a zis dr ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Iti dai seama ca daca ar fi adevarat inseamna ca dr. au gresit, nu ca am ramas fara ovulatie! Dar nu inteleg cum! Dar poate ma ambalez degeaba!

Mergi la inceput

pai tocmai asta am vrut sa spun Tonnia , ca s-ar putea ca tu sa ne demonstrezi f clar cum se pot insela medicii!! Si noi asta vrem! Sa fii si medicii sa se fi inselat! Si bravo tie ca totusi ai , ca nu te-ai lasat!!

Mergi la inceput