Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia....am emotii pentru tine...maine repeti testul???? Cind...la prima ora ...in cursul zilei...si mai ales ce test vrei sa folosesti????

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Imi iau un Clear Blue si il fac maine, la prima ora, adica pe la 4-5, ca sunt cam insomniaca! (nu e un simptom, de vreo luna sunt asa).

Rucsi, ce-ai facut?

Felicity, nici nu stii cat iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia...vom vedea maine cum este cu cele II liniute...pe care iti doresc sa le observi si la 4-5 dimineata...si eu ma scol devreme...asa ca la serviciu o sa fiu pe la 7:30...sper sa nu ne lasi in suspans...Succces!!!!!!!!!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Cred ca fi bine sa schimbi si testul, ca sa ai mai multa siguranta.
Bafta, bafta, bafta ...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tonnia, si eu la fel ma trezesc.
Multi pupici de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Felicity, tinem pumnii maine la echo!!!

Tonnia, ne faci surprize? oricum luna asta a inceput cu o groaza de gravidutze asa ca dai bataie la test maine dimineata si informeazane cat mai repede.

pup toate fetele

laurici

Mergi la inceput

Mai, dar rucsi ce-o fi facut la HSG?

Ariadna, dar tu de ce te trezesti chiar asa devreme? Si tu ai insomnii ori asa e programul tau?

Mirelas, ti-o fi crescut foliculul ala? Gand la gand cu tine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tonnia, abia astept sa ne faci surpriza maine dimineata. Iti tin pumnii stransi. Pupici
LilianaM

Mergi la inceput

Si eu iti tin tie pumnii! Parca tot maine intentionai sa faci un test sau mai stai un pic? Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Nu stiu de ce, Tonnia ... dar tu crezi ca io stiu ce-i cu mine?! in ultimele luni nu mai sunt eu. Oricum, azi-noapte n-am dormit deloc, am avut acte de terminat ca aveau aia garda pe cap, si maine la fel. bine ca nu s-a lasat cu rele... habar nu am cum am ajuns acasa, dar stiu ca azi imi venea sa ma culc pe birou, nu mai tin minte cate cafele am baut.

Oricum, nu sunt atat de anesteziata incat sa nu simt ca se petrec lucruri IMPORTANTE pe aici. Sper sa nu ratez nimic. Sper...

Tonnia, calmul tau ma sperie putin... ai putea sa fii putin mai increzatoare? Si mai rabdatoare?

Si tu, Felicity, cu serpii si alte salbaticiuni?! Vine si eco, totul va fi bine, nu e un simplu refren.

Ce-ati patit, fetelor?

Alé, sper ca totul a intrat in normal...

Mirela, tu esti cea mai sexi oricum, si cu chilotii in mana alergand dupa doktor.

Asa demolata cum sunt acum, va

Mergi la inceput