Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Tonnia spune:
Felicity, cum e cu sarcina aia chimica, testul iese pozitiv si de fapt nu e sarcina? Explica-mi, te rog!
ariadna33 spune:
Nu-ti fie frica, Tonnia! Sa dea Domnul sa fie bine, sa ai o sarcina usoara! Mi-ati facut cele mai frumoase surprize, tu si Felicity!
Ma bucur pt. tine, asa cum m-am bucurat pt. Felicity! 

Fetelor, Danangie si Liliana, tin pumnii! Sa auzim numai de II!
LA MULTI ANI, Danangie! Asta ar fi cel mai frumos cadou pt. tine!
Maaaama, ce-mi place la noi, aici!

Tonnia spune:
Ariadna, de-abia astept sa-ti iasa si tie! Doamne ajuta! Fara tine, nu are haz!
Daca ma entuziazmez degeaba?!
Felicity spune:
Doamne Tonnia cat ma bucur de tare. Inseamna ca toti doctorii aia sunt niste natarai...exact cum ma asteptam.
Imi bate mie inima sa-mi iasa din piept, bravo tie fata frumoasa.
In a cata zi esti?
Cu sarcina chimica e asa....se lipeste de mucuoasa uterina, iti iese testul pozitiv, dar pana cand ar trebui sa-ti vina rusii....se desprinde si iti vine. Dar nu te gandi la prostii de astea...am stat si eu cu inima cat un purice.....mai bine ia vitamine si gandeste pozitiv.
Stiu ca e greu de facut, usor de zis.
Doamne cat ma bucur, daca nu imi vine sa te pup 
Eu as merge acum la un doctor, desi nu are ce sa-ti faca asa de devreme, doar un test de sange!!
Tonnia draga mea...te felicit din tot sufletul si stiu ca esti indoita si uimita si nu stii ce sa mai crezi. Exact la fel am simtit si eu.
E normal.....bravo!! De abia asteptam sa te citesc!!
ariadna tu urmezi, tinem pumnii stransi.
am inima cat un purice maine la eco...doamne de ar fi totul bine ca nu am greturi si ma simt chiar bine.
dar ma simt fericita acum cu asa veste.
fetele....usor usor ne vine randul la toate de aici!!
asteryaro spune:

Felicitari! Sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si un bb mumos si sanatos!
Doamne, uite alta minune! Ma bucur enorm!!! Abia asteptam sa ma trezesc si sa-ti citesc vestile!
Temperatura mea este tot crescuta... de 7 zile... doar de 7 zile mi-o masor... si asta-mi mentine o unda de optimism... azi 37.1...
Astery
Tonnia spune:
Felicity, mai am 4 zile pana la data la care ar fi trebuit sa-mi vina. Ce ma fac? Daca e chimica? Ce sa fac? Daca ma duc la doctor, ce sa-mi faca? Nu stiu cine m-a pus sa fac testul asa devreme! Pana in ziua 31 o sa stau ca pe ace!
Astery, multumesc tare de tot! In a cata zi esti?
utocatalina spune:
Antonia felicitari draga de tine...tot II liniute? Te-ai invatat cu binele...sa fie intr-un ceas bun si sa-ti dea Domnul multa sanatate...Pupici...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Sorina7 spune:
Uraaaaaaaaaaa Tonnia, felicitari multe multe !!! 

ma bucur tare mult pentru tine, sa te ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si bebicul, sa ai o sarcina usoara !!! pe cuvantul meu ca ieri dupa-masa eram acasa si ma gandeam la tine si eram sigura ca esti "pozitiva".
Sorina