Mamici de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

TOT EU,
vroiam sa va spun ca tot vorbind cu voi am terminat 2 castroane de popcorn(unul dulce si unul sarat),asa ca dupa cum observati cu apetitul stau mai mult decit bine,cred ca micutzii seamana cu tatal lor de sunt asa mincacioshi(imi place sa dau vina pe ei)
LA inceput am fost tare ingrijorata ca luam proportii in timp scurt,dar medicul m-a mai linishtit,cica la gemeni e normal!
Ma rog sa duc sarcina cit mai mult(mai mult de 7 luni) si ca grashii mei sa fie sanatoshi,o sa va tin la curent!(mai ales cind o sa aflu ce sex au)
Va pup iar,si aveti mare grija de voi!
Bella si

isabelle raileanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Isabelle sa-ti traiasca gemenii!!! Felicitari! Sa stii ca e posibil sa-ti fie rau de la Rhnegativ. Stiu o tipa care a nascut de 3 sapt si are Rh neg si i-a fost rau pana tarziu. Nu inseamna ca-ti va fi si tie, dar poate de la asta. dar uite ca sunt o gramada de fete aici carora le mai este rau, asa ca e normal, stai linistita! Multa sanatate!
Anis dear eu cum am scapat de greturi, foarte rar mai am daca nu mananc nimic incep sa ma ia. In general acum pot manca aproape orice. Dar nu ma prea omor cu carnea. de ex. dimineata daca merg la serviciu prefer painea integrala (prajita) cu putin unt si cu branza. niciodata cu carne, pate, treburi din astea...daca sunt acasa beau si o cana de lapte sau lapte cu cereale, la job imi iau si fructe, macar unul doua acolo sa mananc zilnic. Sau un iaurt. Acasa mananc aproape orice mancare gatita. Calda sa fie. Incerc sa ma feresc de dulciuri si cranturi pe cat pot si saraturi. Ca ne facem cat balena!!! Deja nu prea mai am talie...am pus 2 kg deh...mananc mai mult cat mancam inainte acum pt ca sunt multe chestii de care ma feream: cartofi, orez cu carne, paste, dulciuri.... acum mai ma abat...

of of of ...

17sapt.+4 zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetelor...avand in vedere ca azi n-am avut greturi...mi-as trage si nasu' dupa mine si m-as duce pana in mag. victoria...ca-i aproape... mi-a venit un chef subit de cumparat ceva de imbracat....ca nu se mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Merci de raspuns Delia!
Am sunat la ei si intr-adevar au preturi ok.

Bun venit gemeneilor si mamicii lor!

13+2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Dragelor,

In primul rand vreau sa urez un bun venit pentru viitoarea mamica de 2 puiuti. Ma bucur ca avem pe listutza noasta o burticutza cu 2 inimioare . Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!! Te asteptam cat mai des cu vesti despre tine si puiutii tai.

In al doilea rand vreau sa felicit pe burticile care au aflat ce comori ascund in ele!! Si fetelor nu fiti dezamagite ...sanatosi sa fie ca oricum o sa-i adorati...

Pentru viitoarele mamici de baietei: voi v-ati gandit la nume pentru ingerasii vostri??? Nu stiu de ce dar eu nu am nici o idee...imi plac foarte multe nume de fetite.....dar de baietei.....nu ma atrage nici unul...voi ce idei aveti???
Avand in vedere ca a fost conceput in Austria la Viena (eram intr-o mini vacanta) sotul meu ii spune in gluma Wolfgang si toti prietenii nostri intreaba de "Wolfgang" . Si inca ceva puiutul meu a primit un urs (foarte haios) ....asa ca baietelul meu deja are zestre...

Monica-Elena sa ai grija de fetita ta ....ca baietelul meu intreaba tot timpul de ea si de-abia asteapta sa se cunosca .

Pupici si sa aveti grija de voi si de burticutze.

Lory viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Lory ai dreptate, si baieteii sunt simpatici si haiosi asa ca nu vad o problema! Sa ne traiasca la toate, si tie Eu pana acum incepusem cu listuta de fetite si ne placusera acolo vreo 2-3 nume, am scos una sumara si de baietei care sa se potriveasca evident cu numele de familie ca asa imi plac mie mai multe dar nu merg...si aici nu prea ne potrivim cu tati asa ca mai avem de disputat problema

Ioana

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari si pentru primire fetelor(in special Ioana si Irda),nici nu stiti ce confortabil e pentru mine faptul ca acum fac parte dintre voi!MA simteam teribil de singura (avind in vedere ca nu avem pe nimeni aici)si acum mi-am revenit!Am mai vorbit si cu mamicile de pe pagina cu "gemeni,tripleti,etc" si ele ma sustin si asta conteaza enorm,pentru ca noi in familie nu avem gemeni si cei de acasa nu prea stiu ce sa ma sfatuiasca.UNa peste alta trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa ma gindesc ca o sa cresc singura 2 BBI ,asa ca ma bazez pe ajutorul si suportul vostru.
Va pup cu drag,Bella&comp.

isabelle raileanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Ioana,

Si eu m-am gandit sa-i pun un nume care sa se potriveasca cu numele de familie si cum numele de familie este Oprea m-am gandit la nume care sa inceapa cu O.....adica Octavian, Ovidiu....la ovidiu am renuntat (chestie de superstitie....experienta neplacuta), iar Octavian nu-i place lui tati....asa ca.... mai cugetam .

Lory viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragelor,

Eu sunt o mare amatoare de supe si ciorbe de la o vreme, termin farfuria inaintea sotului... in rest, tot moderat cu carnea, am avut pofta de peste acum vreo doua zile si de pateu (insa de asta mi-e cam teama....chiar, credeti ca e o problema dc mananc o feliuta cu pateu?)

In plus, au inceput din nou visele de mese intinse pe care le aveam la prima sarcina ( atunci visam numai prajituri, acum am visat tot felul de mancaruri).

Imi plac la nebunie morcovii si merele, ma dau in vant de asemenea dupa portocale.

Numai bine, va astept cu poftele voastre,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Multumesc din toata inima,Lory!
Sa-ti traiasaca si tie bb-ul si sa fiti sanatosi si fericiti!
La toate va doresc multa sanatate si rabdare,in curind o sa fim mame,va dati seama??????!!!?????Imi cinta inima de fericire,n-o sa mai fim niciodata singure(eu sint copil singur la parinti,asa ca va rog sa ma intelegeti).
Voi vorbiti cu micutzii vostri?Ii mingiati pe burtica?(ai mei sint tare fericiti cind fac asta,ii simt)
ACUM fug sa fac de mincare,ca ne-a palit foameaMai vorbim dupa amiaza.
pentru toata lumea!!!
Bella & comp.

Mergi la inceput