Mamici de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Fetelor stiti cumva unde este Sanador-ul?
Ca am citit pe undeva pe forum ca ar fi preturile mai acceptabile la Toxoplasma, listeria and Co., dar habar n-am pe unde e si cu ce se ajunge acolo!
Merci anticipat pentru eventuale raspunsuri!
In legatura cu varsta sarcinii....si mie mi-a zis Iosup ca-i mai mare cu 4 zile decat calculasem eu de la UM, eu o scriu pe-aia de la UM, ca s-o naste bebe mai devreme.....oricum se va naste mai devreme la mine ca facem cezariana..cred ca pe 8 aug. sa mai vb. cu Nayel!

Pupici!
13+2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irda am gasit si unde am scris despre fetita ta
La capitolul 7, pe pagina 6
Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si frumoasa!

Cin eu am acuma 14 sapt + 6 zile, asta inseamna ca sunt in saptamana 15.
Maine implinesc 15 saptamani, deci intru in saptamana 16...
Daca tie dr. ti-a zis asa, asa o fi, ca doar nu degeaba e dr.

Pupici,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Merci Katink!
Imi amintesc discutia....era vorba ca baietii se dezvolta mai repede decat fetitele, si ca-s mai mari la nastere!
Asa am zis si noi sa fie sanatoasa! si daca tati vrea baiat ii facem si-un baiat cand o mai creste printesa!

Pupici!
13+2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce bine ar fi sa simt aiurea..adica eu simt baiat si sa fie fata..
Si pana la urma urmei, nu noi alegem asa ca indiferent de ce sunt sunt puiutii nostrii!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Bine v-am gasit dragele mele,
In primul rind multumesc Anis pentru primire si pentru adaugarea la lista!
Mi-a luat ceva pina sa va raspund pentru ca intii v-am citit,acum sint si eu, cit de cit, in tema cu nouataile!
Eu sint astazi fac 18 sapt.si inca n-am scapat de greturi,ba dimpotriva se pare ca s-au cam inmultit!Dar mama zice ca motivul este Rh-ul meu negativ,pe care de la ea il mostenesc(oare asa o fi?!?)
Sunteti norocoase ca inca va mai vin hainutzele,eu am trecut la cele "speciale" de cu 1 luna in urma!Nici daca as fi magician n-as mai putea ascunde burtica(am uitat sa va spun ca la noi or fie GEMENI).
Inca nu stim ce sunt micutzii,dar sper sa aflam la urmatoarea ecografie care va fi pe 8 martie!
Eu am facut doar analizele primare(Rh,Grupa de sg,hepatita,HIV,etc),de altceva n-am auzit,nici doctorii n-au biziit nimik pe viitor(sper ca nu va fi cazul,si mai sper ca nu se solicita alte analize ptr. ca sarcina decurge normal,de fapt sper si ma rog sa fie asa)
Am multe de povestit si si mai multe de intrebat,dar pentru inceput ma rezum la atit!
Va pup cu drag si va urez sarcini usoare si copilashi sanatoshi!

isabelle raileanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irda sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase!!!
Anis, nu stiu ce sa zic cu feelingul pe care-l avem, ca eu una, cand am vazut a doua eco am zis mama ce zbantuit e bebe asta, zic parca ar arata a baiat. Dar eu dupa cum spuneam pe aici...voiam mai mult fata! Si sambata dr. ne-a intrebat vreti sa stiti ce e? Noi, DAAAAA bineninteles: BAIAT!! asa ca nu stiu ce sa zic, e posibil sa fie un feeling, dar nu prea cred ca functioneaza. Poate la tine e fetita cum vrei tu. Noi nici nu tineam chiar mortis asa. Multumim pt caruciorul albastru,
Cin sa stii ca si la mine bebe e mai mare ca varsta, dimensiune nu stiu cum, adica arata de aprox 18 sapt sambata cand eu am acum 17sapt.+4 zile. Deci nu mai stiu ce sa mai zic.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cum o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie!!
Corbioana si katink, ca noi eram pe aceeasi lungime de unda la mancare..voi ce mai mancati?

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ma gandeam...totusi, cred ca ar trebui sa iau in calcul varsta sarcinii de la UM...ma gandesc ca dr stabileste varsta sarcinii fix in functie de dimensiunile lui bebe...pt ca, la fel ca Irda, bebe meu avea 7.53 cm...si dr a stabilit 13 sapt si 5 zile (fata de 12 cu 5 cum stiam eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Pentru Irda: cel mai convenabil mi s-a parut Medicover, de Sanador nu stiu nimic(vezi pe www.synevo.ro).
Pentru Isabelle: sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Tare haios ca vom avea si gemenei pe aici.
Eu am 14 saptamani si 6 zile, eu nu mai numar, ma uit la Katink si trec si eu ca avem aceeasi DPN (glumeam).
Veau sa stiu daca mai naste cineva la Municipal, ca exista posibilitatea sa fim "colege" pe acolo.
Va pup dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mamaaa...ce de mesaje...eu pana scriu un mesaj se umple o pagina.. ce-mi place...

Mergi la inceput