Mamici de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele frumoasele!
Venim si noi cu vesti proaspete, am fost la eco la Iosup si o sa avem o FETITA SANATOASA!.
Domnisoara Daria Maria are 79 de g si 7,53 de cm la 13 saptamani si 1 zi(azi suntem in ziua a II-a din sapt a 14-a)si dupa dimensiuni ecograful a vazut-o de 13 sapamani si 5 zile!
E o scumpa, cand a inceput eco dormea..iar dupa vreo 2 minute a inceput sa se agite pe-acolo de zor....tati a filmat tot, abia astept sa o mai vad pe caseta!
Eu sunt super fericita ca-i sanatoasa si ca-i fetita...nu stiu cum m-as fi descurcat cu un baietel, dar tati era un pic dezamagit...i-am zis sa puna mana sa munceasca pentru un baietel dupa ce scoatem gaza din "cuptor" ca este in minoritate si-o sa fie vai de urechile lui!
Eu sper sa nu-i cresca "cuc" pana data viitoarecum au patit-o si alte fete!
Cu greutatea stam la fel adica 42 kg in cap nici mai multe nici mai putine....burtica se vede deja si nu mai incap in pantaloni.....suntem in conced de odihna si m-am felicitat teribil pentru ideea de a-mi lua CO-ul acum...la cat de frig e afaraa!
Pupici fetele si buticile cu bebei!

13+2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicitari tuturor...ma bucur ca v-ati vazut bebeii si ca sunt sanatosi si voiosi prin burtici
Multumesc pt sfaturi...momentan lamaie si miere...asta am...mai vad eu acasa...
Am si eu o intrebare...eu tot astept sa simt bebele cum misca...si acum cateva minute am simtit ceva in burtica...nu semana cu nimic cunoscut...si eu sper sa fi fost bebe...dar a fost foarte scurt, ca timp si nici nu s-a mai repetat...oare sa mi se fi parut??fetelor care simtiti deja bebe...cat de des se simte, cat timp?

Mergi la inceput

Anis trece-ma si pe mine pe listuta cu un carucior roz, te rog!
Felicitari fetelor care au aflat ce minuni au in burtici!

13 +2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dale112 spune:

BB al meu a miscat saptamana trescuta, adica la 15 sapt si un pic.
A fost ca un "fal-fal", adica niste "gaze" mici. Atunci cand stau intr-o pozitie incomoda pentru BB ma loveste sau cand nu-i convine ceva.
Nu este o regula la cat de des trebuie sa miste sau cand.

Sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari Irda si cocoloasha pt baietel si fetita!

Si bun venit OanaF si isabelele!

Pe mine m-a mai lasat un pic capul..dar sunt tare ametita.

Cate dintre voi ati simtit ce este bebe si s-a dovedit a fi asa la ecograf? Sunt f curioasa..

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Merci, Anis pentru felicitari!
Eu eram sigura ca-i baietel in primele 2 luni, dar in urma cu vreo luna am visat de 2 ori ca-i fetita si eram asa de fericita in vis cu printesa mea ca mi s-ar fi parut ciudat sa-mi spuna dr. ca-i baietel!
Oricum am zis, ce-o fi....sanatos sa fie ca ne-om adapta noi si la fetita si la baietel!
Abia astept sa-mi tin puiutza in brate su sa vad daca seamana cu fetita din vis!

Propunere: Fetelor haideti sa scriem in semnatura si varsta sarcinii ca eu am ametit tot intorcandu-ma la prima pagina sa vad cine in cate saptamani e! De ex eu am 13saptamani pline +2 zile!
Cred ca ne-ar fi util!
Multumiri anticipate

13+2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Anis..eu in general stau foarte bine cu intuitia...si eram atat de sigura ca va fii baietel...doar ca s-a dovedit ca e fetitza...parca tot nu cred ca nu-i baiat...inca e un sentiment ciudat, inca nu-mi vine sa caut un nume, parca mai sper sa fie baietel, desi nu sunt nici convinsa ca vreau mai mult un baiat decat o fetita...dar, ma bucur enorm ca e sanatoasa... probabil unele dintre voi ati inteles cam ce am vrut sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irda eu ti-am zis ca ai fetita!!! Felicitari!!!
Am avut dreptate, dar asta inseamna ca daca am avut dreptate, eu am baiat .. deocamdata nu stim...

Azi am fost la dr., 14 sapt + 6 zile, l-a masurat, are 9.62cm, fara picioruse ca le avea lipite si ridicate catre corp. Deci cu picioruse cu tot in jur de 10cm.
Statea cu manutele ridicate, parca se uita pe un geam, foarte emotionant. Mi-a dat si o poza...
Apoi s-a intors cu spatele si i-am vazut punduletul bombat si coloana si a inceput sa intinda piciorusele, asa ca era prea tarziu sa mai vedem ce este...

Nu-i nimica, urmatoarea programare o am pe 8 martie, poate imi pregateste o surpriza Atunci va veni si sotul cu mine, ca mi-am facut programarea seara....

Pana atunci sanatosi sa fim.

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Ce harnicute sunteti azi la scris!
Pentru toate mamicile care au vrut fetite si vor avea baietei: eu pana in luna noua am crezut ca este fata avand in vedere ca al trei echografii mi s-a spus acest lucru si cand colo uite-l pe Codrinel.
M-am obisnuit greu cu ideea ca o sa am baiat mai ales ca imi doream fetita, dar acum nici nu mi-as inchipui cum ar fi fost sa fie fetita.
Este adevarat ca in privinta hainutelor alergi un pic mai multisor pana gasesti ceva frumos dar sunt tare haiosi si dulci si simpatici!
Sa va traiasca tuturor si sa fie sanatosi!
Va pup dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Apropos de varsta sarcinii...eu ce varsta sa iau in calcul?
daca ma iau dupa ultimul ciclu as avea 14 sapt si 4 zile, dar Dr. Iosup a zis ca varsta sarcinii e mai mare...adica 15 sapt si 4 zile??
si, sa nu radeti de mine...eu zau ca as trece si varsta sarcinii... dar nu prea stiu cum...

Mergi la inceput