Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
'Neata burticutzelor!
Eu m-am trezit cu o durere de cap infioratoare, de abia puteam sa imi tin ochii deschisi la trezire...hmm..
Mi-am aruncat ochii pe o carte, desi am zis ca nu mai citesc nimik, ca mai rau ma zapacesc....si acolo scrie ca e din cauza tensiunii arteriale ,datorita cresterii in volum a sangelului...si ca durerile pot aparea pe toata perioada sarcinii...
De remediu, scrie doar somn si relaxare...eu nu stiu cum sa dormi, cand de abia misc capul...dar banuiesc ca usor usor ma lasa durerea.
AC, ne luam de mana si eu ieri ma uitam la fustite etc...si am asa un feeling super strong ,ca directia ar fi trebuit sa fie la pantalonasi..sunt tare curioasa sa vad daca ma insel ...cred ca ajung saptamana asta la Iosup.Dar indiferent de orice,la cat m-am chinuit si asteptat ...vreau ca bb sa fie sanatos!!
Am fugit ca nu mai nimeresc tastele..dar cum virusul DC se manifesta ..a trebuit sa intru sa scriu cateva randuri...
Va pupicesc pe toate
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Buna dimineatza la burtici si felicitari pentru noii baietei!
Ati observat ca la fetele cu DPN in iulie sunt mai mult baieti, iar la cele cu august mai mult fetite????
Noi inca suntem sensibili la subiect asha ca eu le zic tuturor ca le voi face in sac si mai fac o fetita, pentru ca toti dau inainte cu baietelul... acum chiar ca nu se mai poate schimba nimic.
Apropos de uitat...sunt shi eu de groaza, in weekend mi-am uitat de 2 ori cheile in usa .... pe dinafara... acum umblu cu ele legate de geanta.
Pupici, asteptam vesti noi de la Monica,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
gabirus spune:
Pentru burticile racite: fugiti voi pana la magazinul naturist cel mai apropiat (nu stiu cum e la voi, dar la noi e cam plin de ele) sau la farmacie si luati-va picaturi de nas pe baza de plante si sare marina, ca nu are ce strica la sarcina. Pentru gat incercati ceai din muguri de pin si sirop de muguri de pin si neaparat multa miere! La mine a functionat super-repede si am scapat de durerea de gat.
(circula o viroza respiratorie de cateva saptamani cu aceste simptome)
gabirus
peca spune:
quote:
i]Originally posted by cin[/i]
imi curge nasul si ce-i mai rau e ca ma ustura gatul...ce as putea sa iau pt gat??
pe mine m-a ajutat f. mult nu numai durerilor insuportabile de gat dar dupa 2 zile mi-a trecut si raceala:
o lamaie taiata feli se pune intr-un pahar si se acopera cu miere se lasa asa cateva ore, in care mierea se "intinde"...se ia cu lingurita mierea asta si daca iti place poti manca si lamaia....la mine a facut minuni....aveam dureri de gat de nu putea nici saliva sa mi-o inghit...
insanatosire grabnica
Giana spune:
Buna burticilor si multe felicitari celor care au aflat ce sex au Chiar daca unele a-ti vrut fete si sunt baieti sau invers,important este sa fie sanatosi,grasi si frumosi.De crescut sunt sigura ca va veti descurca de milioane,si asta pentru ca mama e mama.
Fetelor care a-ti racit va doresc insanatosire grabnica si multa atentie! Trebuie sa ne ingrijim in perioada asta asa cum ne-am ingriji bebele.E foarte important.
Ve pup pe toate si sa ne auzim cu bine.
Giana
cocoloasha spune:
'Neatza !!!
Fetelor,plutesc !!! Am facut aseara prima ecografie si am aflat ca bebeul meu este sanatos,are tot ce-i trebuie,are toate membrele si organele,are 7 cm si 85 de grame si......este baietel !!!
Culmea este ca si eu cochetam cu ideea ca o sa am fata,dar se vede treaba ca asta este anul baietilor !
AC si Corbioanaingrosam randurile mamicilor de baieti ! Sa fie sanatosi si frumosi !
Cocoloasha,mamica de cocolosh
corbioana spune:
Cocoloasha Felicitari!!!!! sa-ti traisaca baietelul si tie si sa fim sanatosi cu totii!!! Chiar ca ingrosam randurile cu partea masculina! Lasa sa fim sanatoase, ca daca om mai putea om face si o fetita mai tarziu.
Ioana
palmyrah2002 spune:
burticutze!
Intru mai rar fiindca am muult de lucru pe aici,plus examenele care bat la usa si 3 proiecte de finalizat!Nu stiu cum sa fac,pentru ca nu mai am rabdare si nici putere sa invat,dar sper sa reusesc sa trec cu bine peste examenele din aceasta ultime sesiune.
Bebelusul e bine si da zdravan din picioruse,nu prea are somn si nu o lasa nici pe mami sa doarma,asa incit sint cam obosita.
Greturile m-au lasat cam pe 15 saptamini cind a miscat bebe,dar nu definitiv,ma mi chinuie la spalat pe dinti sau la un miros suparator.
Felicitari fetelor care au aflat sexul bebelusului!
Sa va traiasca minunile si spor la ales nume !
La prima sarcina,pina la 6 luni jumate bebe nu a vrut sa se "arate"si abia atunci am aflat ca e baietel,dasi eu speram in sinea mea ca e fetitza.
Referitor la hainutzele de baietzei....offf e greu sa gasesti ceva acatarii.Numai culori anoste si croieli urite,pe cind pentru fetite ai atitea optiuni.
Anis si pe mine ma doare capul destul de des si mai incerc cite un remediu babesc:cafea cu zeama de lamiie.Eu daca nu beau o cafea dimineata,adorm cu capul pe birou!
Pupici!
Cristina si Mihnea
Katink spune:
Felicitari fetelor care au aflat ce ascund burticile lor!!!
Anis cu dererea de cap asa este, de la presiunea sangelui, din cate stiu eu poti lua paracetamol, daca e asa insuportabila durerea...
Cin pentru raceala eu m-am umplut cu ceai cu lamaie si miere. Vezi sa nu fie fierbinte ceaiul, ci cald, ca daca te doare gatul nu ai facut nimica cu ceai fierbinte.
Si de gat mi-a luat sotul de la farmacie bomboane de gat pe baza de lamaine, vezi sa nu aiba nici un adaos de chimicale...
Si incearca daca poti sa stai in casa cateva zile 2-3, eu in 4 zile mi-am revenit, si in a patra am iesit din casa ca nu mai rezistam...
Insanatosire grabnica!
Numai bine,
Katink 14 sapt + 6 zile
corbioana spune:
Cristina multumim, si tie multa bafta cu bebe si la examene!!!
Am fost sambata la dr. Grigore la Iasi. E un o tipa de nota 20nu stiu la cine mergi tu insa daca ai nevoie de o a doua opinie cumva ti-o recomand cu toata inima. E foarte misto. un medic cu care mi-ar placea sa merg pana la capat, dar nu am cum, din pacate. Ea mi-a aratat ca e baietel, bine ca nu pt asta ne-am dus pana acolo, ci din cauza problemelor de pana acum.
numai bine si poate tu ai fetita de data asta
Ioana