Mamici de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Isabelle stiu ce mult inseamna pt fiecare din noi sa ai un loc unde sa te mai consulti cu cineva mai ales cand ai probleme si nedumeriri. Cat despre gemeni sunt sigura ca vei invata, ca si noi toate, din mers, cum se cresc. Dumnezeu ne va da putere!
Lory e cam greu ca nu ne-am pus de acord cu nici un nume care sa ne placa mult la amandoi si sa se poatriveasca si cu numele de familie...Mie de ex. imi place mult Tudor si-l gasesc si potrivit, mai ramane tati de convins Asa imi plac mai multe nume de baietei: Mihnea, Rares, Bogdan, Luca si Toma imi plac mult ...dar nu orice se potriveste asa ca... mai avem de dezbatut.
Mitubstai linistita nu are cum sa faca rau o felie de paine cu pateu atunci cand ti-e pofta ca doar nu mananci zilnic. Fa-ti placerea. Eu mi-am mai luat din ala de soia nu-s ce mi-a venit asa...

Pupici

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ioana si fetele... noi nu ne-am gandit inca la nume. Cand eram insarcinata cu Miruna, gasisem numai nume de baieti si eram, convinsi ca facem baiat. Acum asteptam pana vom sti ce avem (insa nici unul din noi nu cuteaza sa intrebe ce e...daca ne-o intreba dc vrem sa stim, o sa aflam si noi)

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dale112 spune:

Bine v-am gasit!
DPN-ul meu ar fi c-am pe 17 iulie, ma puteti adauga si pe mine pe lista voastra.
Acum cateva zile am mai scris si rugat acest lucru,dar ..... nu s-a intamplat.
Sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga dale,

bun venit!
Pentru a fi inclusa in lissta, da un pm lui Anis, ea s-a ocupat de deschiderea paginii si deci ea are drept de editare a listutei.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Bun venit Isabele...si felicitari pt cei doi bebei din burtica...si mie mi-a urat lumea sa fac gemeni (am antecedente in fam) si nu s-a indeplinit...spre usurarea mea...caci vreau doi copii, dar nu odata.
Dupa cum va ziceam, am dat o fuga prin victoriei...si am vazut 2 magazine, unul la et 3 si unul la et 4..am probat o salopeta de raiat (1.300.000)...si era cam mare pt burta mea...am zis sa mai astept...
In alta ordine de idei...voi ce mai gatiti? ca eu nu mai am nici o pofta.. am inceput sa nu ma mai gandesc cu placere la mancare...asa mi-ar place sa zic: da, de asta am pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Multumesc pentru urari Cin,
Eu am visat de cind ma stiu sa am gemeni,dar nu speram,ptr. ca nu aveam "antecedente" in familie.
SA stiti ca eu abia mai incap in salopeta de raiat(pe care mi-a cumparat-o cumnata mea din Sir(Militari) si care apoi a ajuns la mine,dar mi-a mai luat una de blugi,si aia e nitel mai mare,dar ce-o sa ma fac in ultimele luni????
Voi ce mai mincati?LUATI VITAMINE? ce suplimente luati?(eu nu prea ma omor dupa fructe,ce ma fac?
Ce mai e nou pe-acasa?Am auzit ca e frig rau,si ca inca aveti multa zapada(daca ati sti ce tare ii duc dorul...)
Pentru toata lumea.
Bella &Comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Nici eu nu stau bine la capitolul fructe si legume...doar 2-3 mere pe zi...si seara nu scap fara un suc dintr-o lamaie, o portocala si miere..in rest, iau fier si calciu cu vitamina C...si vitamine materna...
Brr..e asa de frig afara...si in Bucuresti nu pot spune ca mai e zapada...ce mai e, e gheata..pe care ai toate sansele sa-ti rupi vreo noada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Mai fetelor,eu mananc ciorbe multe,si,de fapt beau multa apa,daca stau bine sa ma gandesc.As manca fructe in continuu,mai ales fructe care au zeama multa,mai ales pepene .De mancat,mananc ca inainte sa raman insarcinata,doar ca nu mai mananc dulciuri aproape deloc (nu prea le mai suport).Am avut pofta de iahnie de fasole,dar nu va recomand mie mi-a facut foarte rau,am crezut ca o sa explodez - baloneaza ffff tare..Mai am pofta cateodata de bere sau de vin si mai beau cate un pahar seara,chiar va recomand vinul rosu celor care au greturi - taie greatza !!! dar nu mai mult de un pahar pe zi .
Am o problema cu numele - ma obisnuisem cu ideea ca o sa fie fata si ma gandeam la Bianca Mihaela - dar va trebui sa mai astepte si sa cedeze locul fratelui mai mare .

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Ce inseamna pm, sunt nou venita.

Mergi la inceput

Scuze, m-am prins, cam greu, dar asta este.
Multumesc
Sarcini usoare!

Mergi la inceput