Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
cin spune:
Imi vine sa rad...Cocoloasha...si eu am avut o pofta nebuna de iahnie de fasole..asa ca duminica am facut...si abia aseara am mancat din ea si..la putina vreme
... nu-mi mai trebuie...cum de altfel, nu-mi mai trebuie nimic de mancare..
cocoloasha spune:
Cin,imi pare rau sa aud asta......am auzit ca si varza baloneaza,dar nu mi s-a intamplat sa am probleme de la ea.....
andre_ea spune:
Buna, fetelor! Ce harnicute sunteti la scris!
Bun venit noilor burtici
si felicitari mamicilir care au aflat ce se afla in burtici 
Eu zic ca nu conteaza daca e baietel sau fetita, Dzeu. ne da la fiecare ceea ce trebuie sa crestem.
Eu azi sunt taaare fericita! Dupa o saptamana in care m-am stresat singura cu testul AFP: ca s-au balbait la lab. si am tras eu concluzia ca nu e bine, ca am mai citit (mare pacat si cititul prea mult!) ce fel de boli depisteaza si sigur are bebe ceva... etc. Iar ieri cand am luat rezultatele am tras un plans ca nu pricepeam nimic de pe foaia aceea. Ei bine azi doctorul mi-a zis ca e foarte bine, mai ca nu mi-a zis ca nu stiu sa citesc, ca doar era logic ca acolo erau trecute saptamanile de sarcina si eu trebuia sa ma orientez.
Totu-i bine cand se termina cu bine.
In saptamana 21 ma va trimite la eco morfologica. Pana atunci nu am decat sa astept ca bebe sa miste. Da' nu vrea. E prea devreme? Voi cand ati simtit?
Andy si
15 sapt.+
Fetele care vorbiti cu Monica_Elena, transmiteti-i cele mai frumoase ganduri si din partea mea 

andre_ea spune:
Mitub, vad ca ai 15 saptamani, ca si mine. Mie azi mi-a zis doctorul ca deja pot sa mananc si putin ficat. Deci o felie de pate nu poate sa strice.
Lory, Ioanasi eu m-am gandit la problema cu numele. Pentru fete e mult mai usor de gasit. Dar pentru baieti... In afara de Tudor si Mihnea nu mai imi place nimic. Am cautat lista cu nume aici pe DC. Cea cu nume romanesti e tare saracuta. (sau sunt eu pretentioasa
) O sa ma mai uit si pe cea cu nume de alta provenienta, da' nu prea cred sa gasesc ceva potrivit. Voi ce idei mai aveti?
Andy si
15 saptamani+
anis spune:
DALE, s-a rezolvat cu lista.
Ce bine ca aveti pofte, eu de exemplu, de cand pe langa fructe si legume am inceput sa mananc si altceva , in afara de carne,de care nu ma ating,daca ma intrebi ce vreau sa mananc sfarsesc la '' nu imi place nimik ''.
LA ceva nume de fetita ne-am gandit..la baiat e mai greu..dar oricum vrem un nume care sa poata fi pronuntat in orice limba.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am vorbit acum cu Monica-Elena, e bine ,a venit acasa si sta cumintica in pat cateva zile.
Bebelusha e bine, si la eco a reiesit ca are 200 de g.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Anis multumim pentru vesti, sa ii transmiti Monicai multa sanatate si o asteptam cu drag aici. Pana apare ea sigur ajungem la capitolul 10, ca in 2 zile s-au umplut 8 pagini, vrednice burticutele de vara ![]()
In legatura cu mancarea, ca bine ziceai ca semanam
, cand vine vorba de mancare gatita, parca nici imaginatie nu mai am, stau si ma gandesc ce as vrea sau ce as putea sa mananc, si nu imi vine nimica in cap. Saptamana trecuta am scapat eu cu varza, apoi duminica am facut niste cartofi frantuzesti, dar azi am stat si m-am gandit si tot nimica...
Tot asa fructe, legume, lapte, iaurt si beau la apa de parca am de stins vreun foc ![]()
Maine m-am gandit sa fac un bors cu perisoare si niste chiftelute... sa vedem ce mai e pana maine.
Azi de exemplu am avut pofta de masline... tot felul de ciudatenii...
Cred ca seamana cu sotul ca el pofteste si are tot felul de gusturi mai ciudate.
Numai bine burtici,
Katink 
AC spune:
Isabelle si dale112 bine ati venit
!
Isabelle ce frumos sa astepti gemeni... si eu ma pun pe lista celor care voiau gemeni si n-au avut. Acum nu mai vreau... gata imi ajung nazbatiile fetitei.. si ma intreb daca voi mai avea acoperis pe casa cu doi![]()
.
Deci e o problema generala cu numele de baieti... Noi am cam renuntat la ideea de nume romanesc vrem unul scurt care sa mearga si-n engleza si-n franceza... si facem listeeeee si de pomana
.
In plus unele nume cu care vine al meu imi placeau ce inseamna, gen Jonah.. da-n romana ma bufneste rasul.. suna ca Joiana la masculin.. ![]()
.
Oricum cu nume romanesc nu voi vota. Pe mine ma cheama Andreea Bogdana... M-am saturat sa-l spun pe litere in toate limbile. Jumatate de acte au trebuit facute de doua ori pentru ca nu erau destui de e, in Olanda imi spuneau Bohdana ca "g"-ul se pronunta "h", francezii mac Andréa. Si daca scapam de scrisul gresit cu Andreea eram trata de domn, cum imi rezervam camera la hotel si veneam sa o iau.. ziceau ca Mr. a rezervat doar pentru el![]()
.
anis spune:
Hai ca esti simpatica AC..mai facut sa rad...
Exact, asta ziceam si eu..si noi ne gandim la nume si de fata si de baiat care sa fie pronuntat f usor si in alte limbi..macar alea mai importante.
Katink, exact mama..semanam rau de tot la capitolul, ce nu mancam
, ca la noi nu poate fi vorba de ce mancam,mai rau e ca eu nu suport nici gatitul in casa..cu tot cu hotele care merg...hmm..poate ma apuca ceva pana la urma , nu varza cu peste iar..sper
.Sunt tare curioasa daca bb-lusi nostri sunt de aceasi sex.
AniS 
emaaimee spune:
Bun venit fetelor noi si felicitari celor care au aflat ce au in burtica!Multa sanatate Monicai_Elena si fetitei!
Eu am o presintire ca am un baietel in burtica(de-as putea alege as vrea fetita si sotul la fel),dar nu conteaza sanatos sa fie puiul.La mine a miscat la 16 sapt si nu are program regulat de sport.Acu' face niste miscari(si cand am mancat mai devreme clatite-am mancat una si dai agitatie,i-am mai dat una-iar agitatie-cred ca-i plac).
Isabelle-felicitari pt gemeni.Si eu am rh neg si nu am avut greturi si nici nu am
deloc in trim1.Acu'-ocazional-am onoarea sa
,dupa ce ma
(dupa masa).
Cateva nume de baietei de pe lista noastra:Luca,Matei(Mattew),Calin,Edward,Mihnea,Toma,Augustin,Stephen(Stefan) si cateva de fetite:Teodora,Aida,Ema,Aimmee,Amelia,Olivia,Sofia,Chloe.
Eu nu prea pot sa mananc carnita,dar fructe,legume mananc.Si beau apa cu tonele.
Eu am facut o ciorbita de porc acrita cu bors si piure de cartofi cu friptura si garnitura de fasole verde cu usturoi si clatite(imi plac de mor cu sirop de artar mai nou).Am fost si la munca azi si la cursuri si am facut mancare si tre' sa facem nani urgent!Va las ca mor de somn(bebe are acum program de plimbare-se misca mai tare)!
cu pestiuc de 19 sapt