Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
AC,pe mine m-au botezat niste irlandezi inculti Ankara
,Ca nu-si mai aduceau aminte numele meu
.Iar ieri m-a "suparat" una
,pt ca a zis ca unde mi-e burta?Mama masii de treba!Acu'chiar ca-mi cad ochii-n gura!
pe burtici
si pestiuc de 19 s
Oana C spune:
Noi mergem luni, de Valentine's Day, sa aflam ce este. Eu presimt, cam 80%, ca va fi baiat. Si ma apuca o groaza puternica gindindu-ma ca sotul meu mai are 3 frati (nici o sora) si s-a putea ca si noi sa avem numai baieti .... Si eu VREAU FETITA!!! Oricum, macar sotul o sa fie bucuros (el vrea baiat).
Saptamina trecuta, joi, am fost la triplul test, iar luni am primit mesaj pe tel cum ca sa sun in legatura cu testul ... Ni s-au inmuiat picioarele; am sunat, sotul era linga mine si asistenta care imi lasase mesaj, cu cea mai candida voce, mi-a zis ca testul este negativ. Aveam idee ce inseamna, dar inca nu imi revenisem din sperietura si am intrebat ce inseamna asta; mi-a zis ca testul pt boli genetice este negativ, deci nu au nici un semn ca bebe ar avea vreo boala. I-am spus aleia ca de obicei dr nu ma suna cind au rezultate bune (ceea ce s-a intimplat tot timpul) si ca acum m-a speriat foarte tare ...
Acum ne dorim asa de mult ca bebe sa fie sanatos ....
Deocamdata incerc sa imi fac curaj sa accept "noutatea" ca bebe este baiat ... desi inca mai sper sa fie fetitza. O sa vedem luni.
Pt cele care mai au greturi si varsaturi, eu am 18 sapt si 4 zile si inca mai vomit puternic in fiecare dimineata (si Rh-ul meu este pozitiv - asa ca nu cred ca are legatura cu asta).
Ioana, tu mai singerezi? ca la mine s-a oprit de la sine acum 2 saptamini (asa cum a zis dr mea). Felicitari pe baiat!!! Si eu gindesc exact ca tine: vreau fata, dar cred ca va fi baiat.
Aici hainutzele pt baieti sint mult mai scumpe decit cele pt fete; si nici nu imi suride ideea de "power rangers" si "pirati" prin casa in 2-3 ani .... 
Va pup,
Oana C
18s 4z
corbioana spune:
Buna dimineata...dar tare bine mai era daca mai dormeam nitel...
as mai bea inca doua cafele...daca as putea...
Mai fetelor dar e treaba generala cu baieteii nostri si mai ales cu numele lor!
Da vorba sotului meu, ce vrei sa faceti numai fete? sa guverneze ele lumea??
Glumeste desigur ca sa ma obisnuiasca cu ideea... ca tocmai ma uitam la stiri aseara cum un pusti maerican de 4 ani a luat la 12 noaptea masina lu ma-sa si s-a dus la magazinul de jucarii
aoleuuuuuuuuuuuu si sotul meu radea...lasa draga asta imi place ca e inteligent...zic da si te omoara de inima si el ajunge in copac. 
Katink ai fost si tu haioasa cu numele
la noi e tare nasol cu numele de familie, ar cam trebui un nume romanesc dar si mie mi-ar placea unul care sa poata fi si tradus sau usor de pronuntat in engleza mai ales...
Oana nici eu nu mai sangerez slava cerului tot de vreo 2 sapt. asa...am inceout si serviciul de sapt. trecuta, am fost si la Iasi la un alt medic pt a doua parere, si se pare ca totul e ok, in afara de placenta care e usor jos inserata dar inteleg ca nu e o mare probl doar cu aceeasi grija, fara efort, etc...Eu maine intru in 18 sapt. Atunci am si aflat sexul lui bb.
O zi buna!
Ioana
laura-s spune:
Buna dimineata burticute,
Bun venit noilor mamici si sanatate multa bebicilor, felicitari pentru gemeni - nu-ti va fi usor sa-i cresti, dar daca ai langa tine sotul sa te ajute, impreuna ve-ti reusi. Am vazut un film inspirat din realitate in care au crescut 6 copiii.....Priveste partea pozitiva Bella, ai doi copii si daca nu-ti mai doresti altii, nu va mai trebui sa treci prin neplaceri(voma, arsuri la stomac, etc...)Si oricum cu trei ar fi mai greu, cu doi e mai usor, si probabil ca pe unul nici nu simti ca-l ai;![]()
Ha, ha, ha....
Eu am observat ca fetele care mananca carne au baieti si cele care nu o suporta au fete; cel putin la mine in familie din 4 gravidute cate suntem la toate 4 e asa....poate e coincidenta, dar e cam ciudat.
In legatura cu numele eu m-am gandit la Andrei, altul nu ma atrage.
Pupici pe burtici,
Laura
16 sapt + 2 zile
corbioana spune:
Laura nu stiu daca o fi vreo regula cu mancarea asta? Tu ca ai tot baietel de ex. mananci carne? Eu nu zic ca nu o mananc deloc dar nici nu ma omor. Daca mi-e foame si vad pe masa branza si carne ma reped direct la branza si paine prajita dar nici intr-un caz la carne. Asa prin mancare gatita o ma mananc acum ca mi-au trecut greturile alea zilnice dar pun putin de tot la mine in farfurie. Las ca se invata cu alimentatie sanatoasa de la ma-sa.
O sa-i prinda bine.
Ioana
cocoloasha spune:
Buna dimineata,
Ieri ne-am hotarat la un nume pentru bebeul nostru baietzel : Victor.
Asta o sa fie primul nume - am vrea sa mai aiba unul de sfant,dar inca nu ne-am hotarat cu ce merge.....voi ce ziceti?
Apropo,a facut cineva toxoplasmoza si listeria la Medicover sau Medlife? Cum e? Au preturi rezonabile?
Cocoloasha,mamica de cocolosh
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Oana C si al meu sot mai are tot 3 frati si la final o surioara, asa ca el a decretat ca nu stie sa faca decat baieti. Iar cand doctora ne-a spus ca e baietel, mi-a spus senin "Stiam". Si eu am vrut tot fetita, dar pentru ca e primul copil nu-mi fac atatea griji. Am citit eu intr-o carticica "Mama si copilui" cum se fac fetele, asa ca data viitoare o sa tin cont. Deci, daca si la tine e primul copil nu-ti fa griji. Si daca vei avea un "power ranger" cu fetisoara ta (baietii seamana cu mamele de obicei).
Ema merci pentru idei. La Calin si Eduard nu ma gandisem.
Spre dimineata am avut la un moment dat senzatia ca a miscat bebe. Eram undeva intre somn si trezire. Acum nu mai stiu daca a fost real sau am visat. Cred ca sunt prea obsedata. Nu mai am rabdare sa-l simt ca misca.
Va pupic
Sarcini usoare in continuare!
Andy si
15 sapt.+
Katink spune:
La noi cu numele a fost cel mai simplu posibil! 
Sambata spre duminica (si eu abia marti mi-am facut testul de sarcina care mi-a iesit pozitiv - deci visul l-am avut inainte sa stiu ca sunt gravida )
am visat ca nascusem un baietel pe care sotul meu il tinea in brate si ne gandeam ce nume sa ii punem, si eu am spus VICTOR 
Ei bine si m-am intors asa intr-o parte si am vazut undeva scris pe un perete parca pe o hartiuta, EMMA
, si am zis ca si Emma e frumos, dar e baietel...
Cand i-am spus sotului visul, i-au placut numele si a zis astea raman...
Miercuri, dupa ce facusem testul cu o seara inainte, am aflat de la dr. ca sunt 2 oua
, si am gata am zis ca sunt Emma si Victor, dar dupa o saptamana unul nu mai era... 
Deci nu stim cine a ramas, Emma sau Victor...
Eu am mai facut listute cu nume, dar sotul, nu si nu, astea le-am visat, astea ne plac, asta punem...
Mai rade de mine, ca ce vreu sa ne ciondanim degeaba, daca noua ne plac ce mai caut altele.
Asa sunt eu mai paranormala
, si la capitolul gasit nume se pare ca am scapat mai repede decat m-as fi gandit.
Numai bine si succes la gasit nume,
Katink 
Delia spune:
Anis: multa sanatate Monicai si lui bebelus din partea noastra!
Oana, tare haioasa esti!
Cum sunt lucrurile de baieti mai scumpe?De ce?
Las' ca va obisnuiti pana la urma cu robotei, navete spatile, tractoare etc. care mai fac si un zgomot infernal fata de papusica mama-tata.
De exemlu Codrin are o masina care foreaza si cand ii da drumul eu
, e cumplit cum face.La fel macaraua, tractorul etc.
dar el are un zambet de merita Nurofenul pentru durerea cap.![]()
Oana lasa presimtirile siasteapta linistita echograful.
Cocoloasha: eu am facut toxoplsma la Medicover (unde e cea mai ieftina) dar astepti rezultatul 10 zile lucratoare
.Important este sa intrebi inainte cand iti da rezultatul ca mie mi se lungesc urechile asteptand...
Hai ca de dimineata am luat-o cu compunerea...
Delia si
Codrin

UM 18.10.2004, DPN 21.07.2005