Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
FELICITARI TIA , pentru baietel 
, si te asteptam de multicel pe listutza noastra ![]()

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Laura_s, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu in privinta carnii..ca eu una am mancat de vreo 3 ori carne pana acum in sarcina si ultima data mi s-a facut rau...pana la urma orice ar fi,sanatos sa fie!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
laura-s spune:
Buna din nou,
Sa sti Ioana ca eu mananc carne de orice fel :porc, vita, pasare...
Nu stiu, dar mie asa mi s-a parut...Am o singura certitudine: va fi anul baietilor, asta e clar.
Important e sa fim sanatosi si voiosi.
Pupici pe burtici,
Laura
corbioana spune:
Tia, join the boys club!!! Felicitari, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!!! 

Laura cine mai stie draga ce si cum e cu treburile astea. Macar poate functioneaza la Anis
La mine nu s-a pus prea mult cred...
Dar ce mai conteaza? sanatate sa fie, ca ne descurcam si cu tractorul, ce naiba! 
Mai fetelor voi cum mai stati cu digestia ca eu de cand am inceput serviciul iar stau prost
acasa era totul brici.
Ioana
mitub spune:
Oau!!!
ce s-a mai marit listuta noastra! Bun venit in clubul mamicilor si celor care s-au incumetat mai tarziu sa scrie sau ne-au descoperit mai tarziu!
Eu acum am ramas numai cu o aversiune fata de carnea de pui si fata de afumatura. Aseara am mancat o lingura de iahnie de fasole...de s-a crucit mama, si in plus am pofta si de ciorba de fasole uscata (n-am gatit niciodata in 8 ani de casnicie asha ceva
)
Sanatate multa tuturor,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)
nicoll_mada spune:
Buna,buna la toata lumea!Iata ca ceva noutati am si eu.Asa cum va spuneam ieri am fost la control.Ideea e ca in acest moment sunt ceva mai linistita,dr.a zis ca bebele s-a dezvoltat cum trebuie,desi nu am facut inca ecografie,doar prin palpare.Oricum nelinistea mea nu venea de la eventuale temeri cum ca ar avea cel mic probleme de dezvoltare,ci din faptul ca eu sunt hipotensiva,stare ce se mentine inca.Adica tensiunea mea este in jur de 90/60.Si ma speriase cineva ca as fi obligata sa nasc prin cezariana( mor de frica anesteziei).M-a linistit d-l doctor,care a spus ca daca nu vor fi probleme cu bebelul,nu exista motiv intemeiat pt cezariana.
Mi-a dat si analize de facut pt sange,urina,toxoplasmoza si examen citologic.
In rest...deocamdata nu stiu nici ce este (am momente cand as vrea sa stiu,dar sunt si momente cand as vrea sa aflu abia cand voi naste),nici nu a miscat si nici nu ma chinuie greturile.Dar problema mea cea mai mare este la spalatul pe dinti,cand imi sangereaza gingia groaznic.Si la clatire am senzatia cum ca m-am clatit cu sange.Am incercat gargara cu ceai de cimbru,la recomandarea unui stomatolog,dar...nici un rezultat.Voi ce masuri a-ti luat pt acest inconvenient?
Gata,merg sa citesc ce s-a scris ieri si mai vorbim.
Va pupic dulcic,
nicoll_mada 15 saptamani+5 zile
MMN
corbioana spune:
Nicoll_mada stai linistita, nu sunt probleme de la a o asa tensiune, si am intrebat asta inca de la inceput! Eu de cand ma stiu ca mi-am luat tensiunea niciodata nu am avut altfel decat 9 cu 6 ba chiar uneori cadea la 9 cu 5 si mereu mi se spunea bea si tu o cafea, la care eu spuneam ca beam si 5 si asa si era....!!! Acum pe sarcina e posibil sa mai creasca putin si la tien asa cum mi se intampla mie am 10 si uneori 11 deci una foarte buna. Nu-ti mai fa griji din cauza asta. Bea o cafeluta mica dimineata si enjoy the falovour! 
Ioana
cin spune:
Buna, burticutze...ce mai faceti?
Eu sunt tare fara chef azi...din cauza de raceala...mi-e destul de rau si deja mi-e greata de...lamaie...dar asa...cate un pic in ceai..ma mai pacalesc si eu...eh..trece...bine ca n-am febra (asa cred eu)
Aseara mi-am luat salopeta...doamne...ce bine imi vine!!! burta e tare mititica, dar imi place...si sotului i-a placut..mi-a zis ca-n salopeta aia parca sunt facuta sa fiu mamica... suntem tare incantati...
Parca incep sa ma lase si greturile...
cocoloasha spune:
Mai fetelor,eu am o intrebare mai....deochiata asa.....voi cum stati cu sexul
? e voie nu e voie ? ce zice doctorul ?
Cocoloasha,mamica de cocolosh