Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
isabelele2 spune:
Buna dimineatza tuturor,
La noi e ora 10,si de jumatate de ora va tot citesc:ce harnice ati fost cu scrisul....ma uimiti!
Multumesc pentru urari si incurajari :
emaaimee
Ac
laura_s

Katink-imi pare tare rau ca nu au ramas gemenii tai,cu atit mai mult cu cit inteleg ca ti-i doreai!
,dar fii optimista:poate data viitoare,acum important este ca BB-ul sa fie sanatos!
Eu am spus ca incep sa-mi fac probleme cu numele dupa ce aflu ce sunt! Pina una,alta mi-am facut o lista!v-o dau si voua,numai ca va previn,eu am fixatie cu numele romanesti;Ptr.FETITZE:codrina,cezara, miruna,medeea,stefania,sabina,teodora,tofana,luana
Ptr. BAIETZEI: cezar,codrin,dragos,mircea,rares,tudor,victor,mihnea,vlad,razvan
Cred ca o sa fie cam greu ptr. micutzi daca le pun nume greu de pronuntat in engleza,dar asta e!sint romani !
Si eu,ca si cele mai multe dintre voi,abia astept sa aflu ce sint!,dar spre deosebire de voi eu visez la 2 BAIETZI!(la noi in familie nu mai avem loc de fete,si la sot la fel,sintem un cird de verishoare,pina si in noua generatie de nepoti tot numai fete sunt)Eu de cind ma stiu mi-am dorit 2 zgubilitici,cred ca nu mi-as mai incapea in piele de mindra!Nu am banuit niciodata ca vor fi 2 odata,dar e bine si asa sanatoshi sa fie!Familia isi doreste fetitza si baiat,ca sa impace pe toata lumea,si eu n-am vaut curajul sa le zic care e dorinta mea(asa ca e inca secret)
Voi v-ati cumparat cite ceva ptr. BBi?de ex. patutz,carutz,hainutze,biberoane,etc?
Mie mama mi-a interzis sa cumpar ceva inainte de nastere,din superstitie,ce parere aveti de asta?????

La toata lumea si Sarcini usoare si sanatoase!
Bella si Sandibelii(pe sot il cheama Sandu)-n-ar fi mai usor sa le pun nume colectiv ca acesta???

nicoll_mada spune:
Ioana : mersi frumos pt incurajari.Exact asta imi spusese si d-l doctor.Legat de cafea,eu,care eram o cafegioaca acum nu pot sa inghit o cescuta din aia mica,mica.Gust,cu gandul ca trebuie,dar nu pot sa termin cescuta.Si asta nu pentru ca as voma sau as avea vreo stare de disconfort,pur si simplu nu intra.Am sa mai tot incerc.Mi-a recomandat sa beau si foarte multe lichide,un capitol la care iarasi sunt restanta,beau,dar nu pot foarte mult,nu cred ca ating 2l pe zi.Important este ca nu e obligatorie cezariana,sper sa mai creasca si tensiunea.
Delia : eu voi naste la Municipal si se pare ca noi chiar ne vom intalni pe acolo,conform datelor probabile,eu am cu o zi mai putin decat tine ca si durata a sarcinii.Sper sa tinem legatura.
Cocoloasha : daca doctorul nu ti-a interzis sau ingradit in vreun fel relatiile sexuale,atunci puteti sa va "faceti de cap".in ceea ce priveste iahnia de fasole sa stii ca si eu am mancat,nu pot spune ca m-am balonat,dar am avut ceva arsuri...imi tot venea ceva acru,amar inapoi,nu stiu cum sa zic exact.Gata,nu imi mai trebuie!
Va pupic dulcic,
nicoll_mada 15sapt+5z
MMN
blackpanterro spune:
Pentru Cocoloasha
Nu trebuie sa te rusinezi de asemenea intrebari.Doctorul meu spune ca singurele intrebari stupide sunt acelea pe care NU le pui :)
Mie doctorul mi-a spus ca este normal si indicat sa ai activitate sexuala pe timpul sarcinii, va ajuta la nastere sa ai muschii antrenati ;).La fel si despre exercitiile de aerobic.Eu nu am probleme cu sarcina pana acum asa ca mi s-a recomandat sa fac miscare si crede-ma fac miscare in fiecare zi...hehehe.
In fiecare caz este bine sa il intrebi pe doctor ca el iti cunoaste riscurile sarcinii, daca sunt bineinteles...
Iti doresc numai bine
Adriana si bebe 19sapt si 3zile ![]()
acusor spune:
Salutare burtici!
Noi am intrat de ieri in saptamana 13 si astept ziua de maine cand ne ducem la ecografia morfologica. De-abia astept. Poate vad si ce e. Dar cel mai important e sa fie sanatos.
Vreau sa-mi fac si triplu test sa nu mai imi fac atatea griji. Imi spuneti si mie la cate saptamani se face acest test?
acusor
emaaimee spune:
Si eu am mancat fasole zilele trecute,din aia cu ceapa pe deasupra,dar nu mi-a fost rau!
isabelele2,eu am in fam gemeni(tatal meu a avut frati gemeni si mamaita din partea mamei a avut si ea frati gemeni),dar nu "ne-au iesit" gemeni!
Si eu stiu ca daca nu ai sarcina cu probleme se poate
,dar depinde si de chef...
cin-pe langa ceaiuri(musetel,lamaie),lamaie,miere,mananca supa de pui,ceapa si usturoi.
Stiu ca superstitiile zic ca nu e bine,dar nu am rezistat si am cumparat deja maruntisuri(termometru digital de camera-ce il folosesc eu acu'
,niste jucarele de plus,o carticica sa-i citesc de pe la 24 sapt),iar luni nu am rezistat si am luat niste totosei albi de bumbac(erau la reducere-2perechi-1,50 euro+ca sunt asa draguti).Eu vorbesc cu bb si ne mangaiem pe burtici,tati ne si pupa pe burtici si se converseaza cu micu'.
si pestiuc de 19 s
cin spune:
Mersi emaaimee...nu stiu cum de am uitat de usturoi...macar ala imi placea ..
Eu nu vreau sa cumpar nimic pt bebe...absolut nimic, si am interzis tuturor (socrii)...tot de superstitii...nu-mi iese din cap colega mea...avea toata camera aranjata...si, din pacate, bebe a murit in spital...dupa ce a iesit din spital, a mai privit odata camera din prag...si apoi a vandut casa... poate nu era cazul sa va spun asta, doar ca azi sunt cam pesimista...sper sa nu va fi intristat prea rau.. numai ca, din pacate se mai intampla si nenorociri...
mitub spune:
Noi n-am cumparat nimic la Miruna inainte, insa am facut vreo trei saptamani turul magazinelor spunandu-i sotului ce imi place si ce sa ia...insa in zilele acelea (3 la numar) de cand am nascut pana am ajuns acasa a fost un cosmar pentru el sa se ocupe si de vizite la spital, declarare copil, cumparare tot ce are nevoie...plus ca multe din chestii nu le-a mai gasit, l-au mai pacalit vanzatoarele cum nu stiu ce ar fi mai bun etc.
Acum avem avantajul hainutelor deja existente, a patutului si saltelei , carutului etc. Vreau sa va spun insa ca de-abia astept sa incep sa triez din hainute, sa le spal si sa le calc, in fine, sa simt ca fac ceva si pentru bebe 2...
Pupici pe burtici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)
bebestrumfitza spune:
Buna ziua burticoaselor!!!!
Acum vin de la echo, si ne-a zis o dna dr ca e baiat......doar ca dr Iosup a zis acu' o luna ca e sigur fetitza....nu stiu ce sa mai cred!!!
.....toata lumea ma intreaba ce face Maria, fetita......acum nu mai stiu sigur!!!!!!!
voi ati patit asa?!....oricum mi s-a parut cam superficiala echo de azi, am primit doar niste date foarte generale, in timp ce dr Iosup mi-a dat tot felul de masuratori, si am si vazut bb clar....
drept urmare mi-am facut progr pt alta echo sapt viitoare la Iosup......baiat sau fata, ce-o fi, doar sa stiu eu ca e facuta bine echo....
va pup!!!aveti grija de burtici!!!
blackpanterro spune:
Eu nu cred in superstitiile acestea despre cumparatul hainutelor inainte de nastere.Si mie mi-a spus cineva asta.Motivele pentru pierderea unei sarcini sunt strict medicale si nicidecum legate de cumparatul hainelor.Eu am primit deja hainute pt bebe.Restul lucrurilor o sa le comand de indata ce stiu sexul bebelui.Voi afla pe data de 18 :).Sincer nu as vrea ca dupa ce ies din spital sa fug pe la magazine sa cumpar tot.Si oricum superstitia se aplica si parintilor care au mai avut copii si care au pastrat totul?
Aici se practica "baby shower" care are loc inaintea nasterii bebelui,cand primesti tot ce ai nevoie pentru el, de la parinti, prieteni etc.Asta este parerea mea nu trebuie sa o luati neaparat in seama :)
Adriana si bebe din burtica 19sapt si 3zile
cin spune:
Si de ce iti faci probleme, bebestrumfitza?? ca presupun ca nici d-na doctor de azi nu ti-a zis ca e ceva in neregula...dar sunt tare curioasa ce sentimente te incearca cand afli ca bebe are alt sex fata de cel cu care te obisnuisei..![]()