Mamici de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Nicoll daca nu o poti bea e altceva dar atunci cand vei putea sa stii ca nu face rau. Apoi un pahara rosu de vin mai ales cel de casa iar este f. bun la masa.
Cocoloasha evident DA. Sigur ca ai voie. Nu ai probleme deci nu ai nici un fel de interdictie (ceea ce nu se aplica din pacate si la mine, care nu am voie e f. rau dar ce sa facem...)
Cin mama baga usturoi la greu acum ca daca o sa alaptezi nu mai papi o perioada (si eu profit la o fasolica verde, la cartofi).
Mai fetelor tocmai am vizionat niste treburi de imbracat pt garvide si pe langa ca sunt extrem de scumpe mie una mi se par oribile. Nu cred ca voi purta asa ceva...in afara de o salopeta de reiat care oricum nu-mi trebuie acum nu am vazut nimic pe placul meu. Poate voi sunteti norocoase in Bucuresti si aveti de unde alege.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna ziua burtici, colege de suferinta, in sensul bun.....
Dupa o pauza...in care nu am venit la servici, ma intorc cu vesti...am fost sambata la eco, bebe a fost masurat pe toate partile, tanti doctora a spus ca este bine..si ca este...????este bine, este rau...nu stiu...dar eu din cate am auzit si am citit nu imi pun toata increderea in ecografiile astea, in ceea ce priveste sexul bb-lui.dupa ecograf, DNP-ul este pe 21.07.2005...mi-a arata un pliant, despre triplul test...in cele din urma, am decis impreuna cu sotul sa nu il face, deoarece rezultatul nu este 100%POZITIV, SAU 100%NEGATIV....apoi..amniocenteza este riscanta....oricum bebe va fi cum vrea Dumnezeu...
V-am pupat si aveti grija de voi si de bebei...

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Ioana m-ai facut sa rad cu tractorasul; adevarul este ca eu intotdeauna m-am jucat cu masini si mai putin cu papusi.
In legatura cu carucioarele si restul, eu am cumparat deja 2 carucioare - unul Chicco care e gen cosulet si unul pe cand creste si sta in fund si un tarc in care sa se joace, pur si simplu nu asm rezistat. Dilema era ca nu le puteam aduce acasa (noi stam cu parintii in casa lor) si le-am lasat vreo 2 zile la cei de la care le-am luat (niste prieteni), nici mama nu era de acord cu cumparaturi inainte de luna 7. Dar cand le-a vazut i-au dat lacrimile....
Tarcul e la noi in camera si l-am umplut cu jucarii si e super sa-l vad acolo, imi da putere sa trec peste toate greutatile...
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Scuze..am uitat semnatura..

burtica de 17+4 de la UM

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Bebestrumfitza: in Ro medicii nu au invatat inca sa spuna "nu" daca nu se pricep la ceva, insa eu am incredere in Iosup.
Dupa cum am mai scris mie pana in luna a noua mi-a zis ca am fata ( o doctorita) si s-a nascut Codrinel, asa ca se mai intampla.
Nicoll: ma bucur tare mult, mai ales ca eu s-ar putea mai multa ca sigur sa nasc mai devreme.Da-mi un mesaj pe PM cand ai timp.
Cocoloasha: eu am facut sex pana in luna a noua pentru ca am fost OK dar intrebam doctorul la fiecare control daca mai pot face.Daca el a spus OK eu am stat linistita (si trecusem si de termen cand l-am nascut pe Codrin).
Despre superstitii: eu nu prea cred in ele, cand am nascut aveam totul luat, mai putin pompa biberoane etc.Patutul l-am cumparat cu o luna inainte si l-am montat asa, ma uitam la el si imi spuneam ca il asteapta pe bebe.
Si acum voi achizitiona tot ce-mi trebuie ca sa nu las pe gusturile altora care sunt paralele cu ale mele.
Va pupic dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Hehehe.....multumesc fetelor pentru raspunsuri ,daca v-ar auzi sotul meu cred ca v-ar multumi.Apropo de asta,chiar am o prietena care a facut sex pana in ultima zi, a zis ca dup-aia o sa fie greu cu pauza de 2 luni,asa ca a profitat la maxim.
Abia astept sa vina primavara......si sa apara ciresele si piersicile.....uffff,ce-as mai manca....

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele, am 12 saptamini si 4 zile si pe saptamina viitoare ma cheama la eco. Credeti ca s-ar putea vedea ce este (fata sau baiat). De obicei nu au voie sa spuna, eu as putea vedea? Dupa ce trebuie sa ma uit?
Sanatate la burtici

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Delia, Nicoll , si eu voi naste la Municipal in aceeasi perioada. Parca vad ca o sa ne tot ciocnim una de alta pe culoarele spitalului in ultimele saptamani, cand vizitele se inmultesc.

Voi la ce medici mergeti?

Delia tu nu ai nascut prima oara la Municipal?

Andy si 15 saptamani + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna burticilor!
In legatura cu numele am avut si noi probleme.Deoarece visam ca vom avea o fetita,de mai mult timp alesesem Cristina(dupa tati) si Bianca pt ca ne place foarte mult numele asta.Desi la ECO nu s-a vazut sexul, pt ca e prea mic noi am inceput sa credem ca e baiat.Nu stiu de ce dar asta simt.Dar ne-am obisnuit cu idea si am inceput sa ne gandim la un nume de baietel.Ne-am chinuit foarte mult pt ca nu prea aveam nume de baietei favorite.Avand in vedere ca numele de familie este DEDU am vrut sa-i spunem Mihai dar nu prea am fost incantati.Si cand am incetat sa ma mai gandesc crezand ca nu voi gasi niciodata ceva care sa-mi placa si mie si lu' "tati" cu adevarat...iata ca a venit si ideea.DEDU STEFAN DANIEL Am avut senzatia ca acest nume imi este cunoscut.Pur si simplu am simtit ca asta e numele puiului nostru.

Ar trebui poate sa nu va mai ganditi foarte mult la un nume pt micutii vostri si cu siguranta cel potrivit va va veni singur in minte!

Fetelor e posibil ca la 11 sapt sa-l simti pe ???Am o problema,de cateva zile simt niste fluturasi in burtica si pana sa realizez se termina.s-a intamplat si de 2-3 ori pe zi.Chiar si acum.Sau or fi muschii? Ma puteti lamurii si pe mine?Mai simte cineva asta?

Giana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fetele a deschis Anis cap.10, puteti continua aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42421

Oana_B poti sa inchizi te rog capitolul asta.
Multumesc!

Katink

Mergi la inceput