Bebelusi de sept-oct 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
ionella3003 spune:
victorie!!!!!
am incercat cu milumil, [dupa lupte seculare cu nan si cu bebelact] si a mancat vreo 70 ml!si nu mai vroia sa pape la san dupa el! Cred c-o sa-i dau la masa de seara lapte praf, ca a dormit doua ore legate dupa ce a papat, ceea ce nu s-a mai intamplat, in cursul zilei, de vreo 2 luni! Tot cu seringa ne chinuim, insa ajungem noi si la biberon, dac-o mai fi cazul!
Va multumim pt incurajari, ne-am mai linistit acum, a trecut panica primelor zile, insa ne incredem in D-zeu ca va fi bine!
oricum puiul meu este cel mai frumos, mai cuminte si mai istet!
cat despre dintisori, mi-a povestit dr. care mi-a urmarit sarcina ca a avut un caz in care bb s-a nascut cu 2 dintisori! Asa ca... 3 luni e super bine!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
muttzi spune:
Cica Hitler si Napoleon s-au nascut cu dinti
Si eu stiu ca nu-i nici o problema daca dintii apar atat de devreme (3 luni)
Ionella ma bucur sa sud ca puiul tau papa din biberon . Mulumil este un pic mai dulcisor si mai apropiat ca si gust de laptele de mama.
daany28 spune:
Buna fetelor!Ce harnice sunteti! Cum inchid calculatorul, cand revin, mai gasesc 2-3 pagini scrise.Abia am timp sa va urmaresc.Ce bb harnici aveti! Azi sunt si eu fericita si voiam sa va impartasesc bucuria mea:stiti ca bb Vladut spre disperarea mea nu dadea nici un semn (ceva: intors, ridicat in fundulet,etc) spre deosebire de "harnicutii" vostrii; insa, azi l-am surprins intorcandu-se pe o parte, isi ridica deja genunchii la gura, iar cand il schimb "pedaleaza" de ma loveste si ma gandesc cu mila la calcaiele lui. De vorbit gangureste intr-una, mai ales noaptea se face foarte auzit caci e liniste, iar el nu tine cont de cei care dorm si au servici. Noi inca ne trezim si mancam noaptea.Eu inca nu-i dau nimic in afara de san. Voi ce credeti e bine?Miercuri face 4 luni.Vreau sa-i cumpar un blender, imi dati vreo sugestie? La un pret rezonabil daca se poate(aprox.1000000) si de unde.Ma gandisem la Cora. Va intreb pe voi caci vad ca majoritatea deja folositi.
Va pupam, Dana si bb Vladut (09.10.2004)
ionella3003 spune:
felicitari daany pt. performantele lui vladut si la mai multe; eu folosesc robotul de bucatarie de-i mai fac piure de banane si mere coapte si pesmet de biscuiti, insa am inteles ca blenderele marca Braun sunt super insa sunt cam la 1500000.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
anne33 spune:
Noi am inceput sa ne jucam cucu-bau cu Giulia si se distreaza de minune,rade cu o pofta si in hohote de nu-mi vine sa cred.Am si pus ceva pozici noi,sa vedeti ce par lung are gata de prins in codita.Pupe-o mami de pretioasa! http://community.webshots.com/user/anne3321
ana_a spune:
anne33 cu-cu bau facem si noi de pe la 2 luni...si cam de o saptamana l-am surprins pe Stefan ca isi pune pe fatza prosopul la baie si asteapta... si asteapta... si cand il ia-u de pe fatza rade zgomotos, abia dupa vreo 3 incercari dale lui m-am prins eu ca el de fapt vroia sa facem cu-cu bau... Si acuma cand il vad ca isi trage pe fatza cate o hainitza sau paturica si nu zice nimic, sta acolo asa chitic, strig cu-cu...si el rade! E un scump! Cand era mic eu ii tot puneam asa prosopu pe fatza si ziceam cu-cu da el se temea si nu-l suporta pe fatza...si acum si-l pune singur si asteapta sa vada daca ma prind... hihi
aissaam citit de problema ta cu calculatorul, ufff, cred ca e groaznic sa patzesti asa ceva, mie mi s-a bulit o data placa si procesorul, deodata...dar eu am scapat cu informatzia intacta... cat despre virusi...sa stii ca la mine imi apare mereu ca am un virus si nu-l poate detecta, sper sa nu patzesc si eu vreo nenorocire dasta, desi antivirusul imi este actualizat mereu de pe internet.
Sanatate tie si puiului tau!!!
mama lui licuricieu zic sa lasi copilul sa doarma cum pofteste ca daca o vrea sa se intoarca tot se va intoarce el! Al meu s-a rasucit o singura data singur pe burtica si inapoi nu a mai putut revenii...si de atunci inca nimic... da are vreme!
danny28 super ca Vladut a descoperit ca se mai poate si invarti, stai linistita ca in curand o sa se miste de nu o sa-i potzi face fatza prin camera!
eu in final, raportez un copil cuminte, care doarme mult, (isi hraneste creierasul cum am citit pe aici) si papa din ce in ce mai cu pofta. azi i-am facut pireu de cartofi cu lapte, ca si cum l-as fi facut pentru mine doar ca fara sare si cu un pic de pireu de legume amestecate si a papat destul de mult. Aseara a mancat lapte din sticla, si azi noapte pe la 2 inca 100 ml, sper ca in seara asta sa-l conving sa bea 200ml si sa doarma toata noaptea.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ana_a spune:
hihi...am mai primit o stelutza!!
anne33 e o scumpa Giulia si ce pletoasa este!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
mama lui Licurici spune:
Noi azi am fost afara vreo doua ore. Eu si tati de licurici am inghetat bocna insa puiul a dormit asa de bine!!!!
Anne, bai, ai pus peruca copilului, ca sa ne faci pe noi cheliosii invidiosi?!
Cred ca de saptamana asta incep si eu diversificarea. Ne-am echipat cu toate alea de mancat (instrumente si cereale, deocamdata) si abia asteptam!!!
Ah, sa va zic... azi nu am mai rezistat si am vrut sa vad ce reactie are daca ii pun un strop de zeama de portocala pe limba... reactia??? Am crezut ca imi mananca mana cu totul... era superincantat si se supara ca nu-i dau voie sa ia felia in gurita!!!
Va pupam, o saptamana plina de realizari pentru voi si mai ales pentru puiuti!!!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
mama lui Licurici spune:
Bey, mi-au dat si mie o steluta!!! Asta inseamna ca sunt veteran, nu?? hihihi
Dau de baut! .....Lapte lui bb!!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
anielas spune:
Buna fetili!
Mai dar harnicutze sunteti!
Eliana- te rog mult de tot...vreau si eu legile alea pt CIC..sa le dau cu ele in cap...mie luna trecuta mi-au oprit 300.000 cheltuieli profesionale si nu cred ca aveau dreptul asta...chiar sunt curioasa luna asta ce o fi...
Roandre- chiar..ce fel de mixer veritcal ai..ca azi am fost in Carrefour sa vad sieu care e treaba cu ele si erau o groaza de modele de la Braun si nu stiu daca toate sunt bune..sau daca e vreunul bun....
Anne33-dragutica foc motzata ta..banuiesc ca e nostima foc la cu-cu bau...
Noi raportam ca ieri a fost un popil tare nervos..care cum vedea tzitzi incepea sa zbiere de nu mai stiam ce sa fac...era moarta de foame dar nu vroia sa pape, cu toate ca laptic era...la un moment dat am cedat si eu psihic si am inceput sa plangem amandoua..intr-un final..la 6 ore de la ultima masa am reusit sa o pacalim cu putin ceiuc si apoi i-am bagat si tzitzi in gurita si asa a papat..noaptea a papat normal, insa dedimineata istoria s-a repetat...nu stiu ce se intampla cu ea....chiar citeam despre copilasii moftuosi sima gandeam ce bine ca Ina papa..dar ea s-a gandit sa intram si noi in clubul mofturosilor..uffff
Cam atat fug la mofturici.
pupici,
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana