Bebelusi de sept-oct 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anielas, nu aveau cum sa-ti opreasca bani pentru cheltuieli profesionale.
Cheltuielile profesionale reprezinta o suma cu care se diminueaza brutul de impozitat. Nici nu se retin, nici nu se dau nimanui. Cu acea suma, la fel ca si cu deducerile de baza si suplimentare se scade venitul brut si la ce rezulta dupa ce scazi si celelalte obligatii se aplica impozitarul.
Fiind in CIC nu ti se retine impozit, deci nu ai nici deduceri ca nu ai la ce. Poate e vorba de altceva.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mai eu sunt pur si simplu disperata! Nu apuc frate nici sa citesc ce scrieti voi, iar de scris nici nu se poate vorbi. Si abia acum mi-a picat fisa de ce! BB-ul meu nu doarme ziua decat f.f.f putin - cate 15 min la fiecare 2 h asa ca in cele 15 min cat doarme nu stiu ce sa fac mai repede! Chiar ma enervez!

Am si eu cateva intrebari pe care le scriu repede repede cat Teo sta in brate la tati.
1. Vreau si eu de la voi poze cu blenderele pe care le folositi (am vazut ca Dannyce are unul care-i place) si de care sunteti multumite. Eu am un robot de bucatarie Moulinex care este f. mare si ma enerveaza spalatul lui. Vreau ceva mic si practic.
2. Cu ce legume ati inceput voi piureul? Cu de toate, inclusiv cartof?
3. Cate linguri de cereale puneti voi in lapte? Si de care linguri? Din cele mari de supa sau lingurite?

Pupici

Mel de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa nu stiu daca este si varianta free ca eu l-am luat de la cineva, nu de pe internet.

Ionela bine ca ai reusit cu lapticul... o sa se invete si cu biberonul. La noi de exemplu nu a mers cu Milumil, ci cu Nan... fiecare bb cu preferntele lui.

Anielas trimite-mi pe PM adresa de email.

Raportam si noi: bebe cuminte si mancacios... Azi am iesit o ora pe afara si am inghetat, mai putin maimuta care era bine imbracata. Dupa ce ne-am intors de la plimbare a papat aproximativ 50g de morcov cu orez si apoi 130 ml de lapte . S-a trezit la 7 dimineata (de obicei se trezea puturoasa pe la 10) si a papat de 6 ori... Acum pe seara a mancat mai putin, dar nu-i nimic...

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

ionika rezultatele curei nu sunt spectaculoase, cam 1,5 kg dar perseverz, pana la 55 cat aveam eu mai e cale lunga dar cel mai tare ma deranjeaza ca am burta, oare mai sap de ea sau dupa al 2lea copil raman cu "semne" ?
Despre Sterimar si eu am o parere buna, il folosesc de ceva vreme si e OK

Mel si tu ai 2 copii, cum stai cu burta?

mina, mai usor cu laudele ca nu am slabit prea mult , de la sf. Ion pana acum 6 kg.

Lilia Toma multumesc pentru reteta si scuze de confuzie

Ieri mi-am cumparat si eu blander Braun si sunt tare mandra de el, azi l-am testat, am facut maioneza si am tocat ceapa si hrean, e super.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

bey...a aparut alt bb amarat, anuntat pe forum...intre doua laude despre copii personali... mai dati ceva hainute (fara pretentii de lux!!!!) au ba?
ca sa stiu cum repartizez ce mai am?

nina (care detine un destept, cu informatii pe care altii nu le au...dupa cum observa cineva )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Georgiana asta este si disperarea mea cea mare: burta nu mai este ca inainte. Dupa prima sarcina nici nu se cunostea ca am nascut dar acum am ceva burtica. Eu sper sa scap de ea dar oare cand?

Adela subscriu si eu; ma enervez de nu mai pot cand gasesc sute de pagini scrise si eu nu apuc sa citesc mare lucru. Fetelor poate faceti un rezumat ca murim de curiozitate sa mai aflam si noi vesti!

Mel de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Cum se mai zicea si mai 'nainte, harnicie mare prin zona
Noi ne-am bucurat zilele astea de caldura, nu vezi des asa zile pe la noi in februarie, asa ca profitam....
Noi ne laudam cu ceva poze profesioniste de care suntem tare incantati:) au costat un pic dar tare ne plac:) Va invitam sa le vedeti:) : http://community.webshots.com/user/talosii

In rest eu am incercat ceva morcovel azi, dat trei lingurite, ceea ce imi pare destul de mult. Cereale la fel ii dau cate 3-4 lingurita, dimineata si seara. In ultimul timp am observat ca mai mult ii place orzul decat orezu' ( eu le-am gustat pe amandoua iar orzul e ingrozitor).Asa-i cu gusturile astea nu se discuta:)
Numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Si eu sunt perfect de acord cu ce zice Adela, inclusiv referitor la bb fascinat de desene animate si tipator. Numa ca al meu tipa si de draci in secunda in care am disparut din raza lui vizuala .

Nina, inca nu am habar cum imi voi organiza bagajele, dar sper sa pot aduce si ceva hainute ce i-au ramas puiului meu mici. Noi venim la sfarsitul lunii in tara, iti mai scriu atunci. Prea multe nu sunt ele .. oi vedea.

Ma duc la culcare ca am adormit deja in timp ce am scris 2 randuri.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42160" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (19)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput