Bebelusi de sept-oct 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Vai, ce mai de scrieti, harnicutelor!

Noi tot dam lupte seculare cu biberoanele, nu stiu de ce anume, dar nu ii mai place biberonul obisnuit, acum l-am pacalit cu un nuk.
100ml?- si eu care credeam ca al meu e la regim, vaz ca toate suntem asa.. Crez io ca problema vine de la tzatzica...
Vigantol - cum reusiti voi sa scurgeti din aceeasi sticluta de la 14zile????? Deci eu sunt la a 3-a sau a 4-a nici nu mai stiu si nu avem inca 4luni, a luat consecvent 2-4 picaturi/zi si se terminau sticlutele.. Ori voi aveti recipiente mai mari ca noi ?
Despre scoli, gradinite, nesimtire, o sa spun pe scurt Romania - aici tara tuturor posibilitatilor! Intr-adevar...
Premergator a luat si o prietena de-a mea si se pare ca bebe a inlocuit scaunelul obisnuit cu premergatorul si e tare incantat de jucariile de acolo , toata ziua zdrangane la ele, nu mai e chip sa te auzi p'acolo...
Nina, vaz ca istoria cu hainutele ramane in aer, nimeni nu semnaleaza dorinta...offffff
crez eu ca vroiam sa mai zic ceva, da' am uitat...

E, asta e, ora tarzie, va pup

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am o rugaminte mare, mai de mult careva, parca Mada, spunea de o combinatie de ser fiziologic, hidrocortizon si vit. C pentru nasucul bebeilor. Am reusit sa fac rost de hidrocortizon dar nu mai stiu reteta. Ma puteti ajuta??? Damian sta mult mai bine la capitolul mucozitati adica nu prea mai sunt asa probleme dar totusi...

Anne33 si eu am crezut ca-i cam devreme sa ne inscriem la scoala dar se pare ca, cadrele didactice se grabesc care mai de care, le este teama ca raman fara elevi, oricum la directoarea respectiva si la toti de teapa ei.

Voi cum stati cu treburile casnice? Eu acum am terminat de calcat, asta dupa ce azi am fost la piata, am spalat, am fost cu copii afara, am facut ceva de mancare si o crema de zahar ars si mai pe seara am fost si in Cora ca sa vad ce cereale mai sunt, am vazut Milubrei cu orez si mere, oare si combinatia asta constipa? Cele de la Hero pe care vroiam sa le iau, se terminasera. Am luat in schimb acel preparat de care va vorbeam de la Humana, este lactoza de fapt, si i-am pus un pic in lapte lui Dami, poate are efect, SPER!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Georgiana, eu ii dau in nasuc cu Sterimar. Este un spray de care sunt foarte de multumita.
Am si eu o intrebare: Daca are aproape mereu nasucul infundat, desi il curat zilnic, inseamna ca este racit?De fiecare data ii scot niste monstri, de parca nu i-am facut niciodata toaleta nasucului!
Va multumesc!

Ionika si Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Neata!

Nu stiu ce sa ma fac! De pe la 1 luna l-am culcat pe pui pe burtica si s-a obisnuit in scurt timp ca imediat ce-l punea mami pe burtica sa traga la aghioase! Acum, de vreo 2 saptamani, incerc sa il dezvat, adica sa mai doarma si pe spate sau pe parti... Credeti ca se poate? Daca ziua mai merge... ca nu doarme foarte mult oricum, noaptea e de speriat. Se trezeste la ora 2, 3, 4 sau 5 si incepe sa vorbesca , sa se foiasca, oricum nu da semne ca i-ar fi foame. Daca l-am culcat insa pe burtica doarme dus pana dimineata! De ce vreau sa il dezobisnuiesc? Pentru ca ziua cand vreau sa-l fac sa se intoarca de pe burtica pe spate, sau sa mearga taras el n-are nici o treaba ca tare ii place pe burtica!!!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi suntem din pacate racitit rau de tot. De mine nu e bai ca pot sa o duc, dar asta mica...offff. Am crezut ca are doar nasul infundat, dar i-au curs niste muci pe gat, de 3 nopti nu dorm, aseara a sarit o masa, cred ca avea stomacul plin de muci. Numai ca se scurg pe gat in jos, nu-i pot scoate cu pompa. Ieri dimineata a avut 37.4 rectal, nu i-am dat nimic, aseara la 6 avea 37. Dar din cauza ca a stat cu gura deschisa a inceput sa tuseasca sec. Pana acum tusea ca se inceca cu mucii aia urati, acum pare ca tuseste din gat. Nu stiu ce sa fac, abia maine mergem la dr. si tare mi-e mila de ea.
Peste toate mi s-a bulit si calculatorul, am pierdut toate pozele (sper sa pot recupera ceva din albumele de pe yahoo), filmulete, plus toate datele pe care le aveam..... Nasoala zi, pe cuvant!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna,
Georgiana, eu am scris mai demult despre reteta de hidrocortizon: 2 ml Vitamina C+1 fiola de ser fiziiologic+1 fiola de hidrocortizon.
de trei ori pe zi cite 3-4 picaturi( asa mi-a zis doctora atunci).
Inainte de a-i pune picaturi, nasul trebuie cit mai bine curatat.
Dar am auzit ca acum deja putem sa le dam Vibrocil ca sunt mai maricei( o prietena a folosit si a fost foarte multumita- se da de la pediatru)
In plus am mai auzit si aici pe forum pe cineva ca ar fi folosit.
Mi-a zis vecina ca a fost sa ia laptele si i-au spus ca se mai da luna asta ce mai e prin stocuri si pe urma .... gata cu laptele.

Eu tot sper sa nu fie asa.
Vad ca voi va tot plingeti ca nu maninca bebeii.
Mie din contra mi se pare ca Amelia a inceput sa manince un pic mai cu pofta.
Ieri i-am dat prima data pireu de cartofi. Nu a fost foarte incintata dar a gustat ceva.
E posibil sa o doara burtica de la asta?
ca aseara a fost mai agitata si a plins un pic mai mult?
Ionela, sper sa rezolve fara operatie.Eu stiu cum e, si a fost foarte greu.
Dar in acelasi timp vreau sa zic, ca daca Doamne fereste se ajunge la asta gindeste-te ca pina la urma e bine ca s-a descoperit acum cind e mic si nu va tine minte.
Plus ca ei sunt mici si psihologic suporta foarte usor, si nu prea isi dau seama.
Eu vad asta de la Amelia.
Si am vazut in spital cazuri mult mai grave, depistate mult mai tirziu si e mult mai greu pentru ei cind sunt mai mari.
Cu cit mai tirziu se actioneaza cu atit mai greu sa trateaza( am vazut cazuri cind s-a descoperit abia la 5 ani si acum avea 12 si tot in operatii o tinea).
deci, fii tare si totul va fi bine( oricum noi sa va tinem pumnii strinsi sa nu se ajunga la operatie)
Sanatate multa la toti bebeii ca vad a trecut tanti Gripa pe la multi dintre voi.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ionika - da, sunt din Iasi!

Voi ce faceti pana la urma cu Vigantolul? il folositi doar 4 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

vai fetelor cat aucrescut bebelusii vostrii !!!! Si ce frumosi sunt...nu ma mai satur sa ma uit la pozicile voastre...

dragi mamici,

am si eu o intrebare pentru voi...
Alexia mea are 3 luni si o saptamana. Astazi a venit medicul ei sa o vada si am constat impreuna ca incepe sa iasa un dintisor...
am obs. eu ca baleste putintel si tt ce prinde duce la gurita, ina , nu ma asteptam sa-i apara deja...in plus, se trezeste pe la 12 noaptea si plage de nu mai poate vrea 10 - 15 minute si, trezita fiind, nu mai adoarme pana pe la 2-3 dimineata..

mai exista cineva al carei bebe sa dea semne asa devreme cu dintisorii ???

va pup pe toate si pe bebelusilor vostrii

cristina si bebe Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nina multumim !

Daany trimite-mi adresa ta de email pe PM ca sa-ti trimit legile de care ai nevoie, daca nu le-ai gasit.

Georgiana am primit PM-ul tau.

Kittie cat are sticluta de Vigantol? A mea are 10 ml si cred ca i-ar ajunge 3-4 luni daca i-as da din aceiasi sticluta... Si eu ii dau 3 picaturi/zi... Daca sunt si mai mici sa ii iau si eu.

Angela si maimuta mea doarme tot de la o luna pe burta si la fel... daca o culc pe spate se trezeste des, nu doarme la fel de linistita ca astunci cand o culc pe burta. Dar ei ii place sa stea cand ii fac masaj pe spate, dupa baita, pe burta si pana ma spal eu pe maini de ulei o gasesc intoarsa cu fata in sus, deci se intoarce de pe burta pe spate... invers nu vrea. Si merge cateodata si taras, daca ii pun eu mana la talpi, ca sa aiba puct de sprijin... Nu cred ca are legatura cu dormitul pe burta ca nu se intoarce sau nu merge taras.

Aissa sper sa recuperezi ce ai pierdut... exista un program pt. asta, se numeste Get Data Back... (si vezi ca exista m. multe versiuni, depinde cum ai partitionat hardul: fat sau ntfs). Mie mi-a mers odata sa recuperez o parte din ce pierdusem.

Noi am fost putin la plimbare si acum ne pregatim sa papam. Azi incercam morcov cu orez.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Elyanne, ce inseamna alea cu hardul? Eu nu aveam partitii pe hard facute.
Plus, intrebarea cea mai importanta: exista si varianta free?

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput