Spalatul prosoapelor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am sa incerc si Vanish-Oxi...

... si in cuptor

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am reusit sa scap de miros, dupa spalat si cu Vanish Oxi si la 60 grade. Numai miros si nici n-au patit nimic cele colorate.

Asta e parerea mea, dar nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mie nu mi s-a intamplat niciodata dar prosoapele trebuie spalate la temperatura de 60, eu pun si balsam, le usuc numai pe balcon si totul e ok; le si calc, dar nu le-am fiert niciodata si miros frumos, dar le schimb la cateva zile, nu pot tine prosopul o saptamana.

"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nu am mai auzit pana acum astfel de probleme,
poate conteaza din ce material sunt facute prosoapele.
Oricum se spala folosind un program care cuprinde si firberea.

Anca 19+

http://community.webshots.com/user/ancaspiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si eu am avut probleme cu hainele si mai ales cu prosoapele care sunt de bumbac suta la suta.la inceput am crezut ca este de vina detergentul,spalam cu ariel sau masina sau programul ca le spalam la 40-50grade.l-am schimbat si am luat persil.
dupa ce le scoteam din masina aveau miros frumos dar dupa ce le uscam pe balconul deschis si ma stergeam o singura data dupa dus miroseau ingrozitor.

eu le schimb in fiecare zi ca am eu fixurile mele.le-am pus la fiert la 95 grade cu clor si detergent si acum am rezolvat problema.mi-am propus ca 1 data/2 luni sa le fierb.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput