Spalatul prosoapelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Si eu am patit-o,dar am scapat de problema in felul urmator.Chiar daca erau colorate sau nu le-am bagat la masina de spalat la cel mai lung program,care are inclusa si fierberea,am setat masina la cea mai mare temperatura si inafara de detergent si balsam, in plus am pus si clor(ajax floral).Uscate intotdeauna afara pe balcon.Asa am scapat eu de mirosul acela oribil.

Bafta!

Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Karina, si eu am patit la fel.
Singura solutie pe care am gasit-o (la sugestia unei prietene care a aplicat-o) a fost sa le bag la clor. Se duce naibii culoarea, ies patate (dar intr-un fel haios!), dar dispare mirosul. Le tii in clor o zi, apoi spalat si balsam parfumat! Si le poti folosi in continuare. Faza e ca nu le mai dai spre folosinta musafirilor, le pastrezi pentru membrii familiei.
Si eu ajunsesem la disperare cu mirosul, si imi parea rau ca avem vreo zece prosoape in situatia asta.
Daca are cineva alt remediu, il preiau din mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu credeam ca de prosoape in general, si ca detaliul cu uscatorul calorifer completa interventia lui Saphir. Pardon
Pai Karina, in cazul asta e si mai nasol. Macar la bucatarie exista o explicatie. In consecinta, cre' ca ar trebui sa le schimbi. Am mai intalnit probleme in cazul in care baia este neaerisita (sau cand vin "arome" de pe tevi...) Si atunci tu n-ai nici o vina.
Eu nu cumpar cine stie ce sofisticarii de prosoape. Nici nu stiu daca scrie compozitia. Am din cele super comune la ora asta, de sunt pline cora si Carrefourul, Metro si magazinele, uni, destul de pufoase, toate dimensiunile si culorile, cu doua benzi la capete de model din tesatura. Stiti voi de care.... Sunt super prosoape, la inceput nu absorb prea bine, dar cu cat le folosesti, se imbunatateste si absorbtia. Si e o mie de lei centimetrul, daca le prinzi la oferta (adica de 150 cm 150 de mii, samd...)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
http://community.webshots.com/user/ankalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

karina si eu am patit acelasi lucru dar nu cu prosoape ci cu 2 tricouri ale sotului si sunt 100% bumbac sunt luate de la nike nu din romania ci din america, ca daca erau luate de aici intelegeam, si se imputeau si lucrurile celelalte care erau in masina de spalat, dar la inceput nu se intampla chestia asta, eu spalam rufele cu ariel , omo, persil, ajunsesem sa le spal doar pe ele, adika bagam masina in functiune doar pt 2 tricouri, am zis la un moment dat ca le arunc, si atunci mi-a venit o idee sa schimb detergentul, si am luat dero, pe mine ma stresa rau de tot reclama si daca il dadeau pe gratis tot nu luam, si intr-o zi am luat si vreau s ava spun ca sunt atre multumita, miroase supre misto si hainele la fel dupa spalat , si mai e si ieftin, nu vreau s afac reclama dar zic sa incercati odata sa vedeti

Adriana

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu cred ca-i si de la aerul inchis din baie.Iti spun asta pt ca eu pana nu demult,iarna uscam hainele in baie si prindeau un miros bleahh..de trebuia sa le spal din nou..Aaa si munceam de ma gaseau nebuniile sa scot mirosu ala de picioare imputite.Asa ca nu le-am mai lasat la baie..le intind frumos pe uscatoru de haine,in camera si de obicei daca plec de acasa las terasa deschisa..chiar daca plec pt cateva ore bune si gasesc un ger in casa..
Asa ca cel mai bine e sa le fierbi..da-le la masina la programu ala de fierbere si pune niste vanish si niste balsam..Si apoi pune-le afara,sau undeva unde sunt si aerisite..
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Multumesc pt. raspunsuri.
Intr-adevar baia e fara geam, dar am ventilator, iar vara prosoapele le usuc pe balcon si tot asa patesc cu ele.
Am sa incerc intii varianta sa le fierb in masina de spalat (va fi o pictura superba) si daca nu merge le bag si in clor. Si apoi le arunc

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Incearca sa le bagi si in cuptor...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am patit-o si eu!Am avut haine noi,pulovere,tricouri(nu erau ieftine sa zici ca da merge...)care miroseau,cred ca e de vina compozitia vopselei,dupa cateva spalari nu mai miros.Eu folosesc Ace,care e recomandat si pt rufe colorate, pt prosoapele inchise la culoare,nu decoloreaza,e inalbitor pe baza de oxigen activ( asa scrie pe spate-oxygen-based bleaching).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

io zic tot cu vanish...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si eu am patit la fel cand am venit la sotul meu in casaaaaaaaa!
Toate prosoapele puteau dupa 1 zi de folosiinta!
In schimb cele aduse de mine din Ro nu puteau!
Atunci le-am spalat pe toate la un program lung si la 60 de gr. si dupa aia le-am calcat si a mers! Alea din Ro erau tot in regula.
Baia intr-adevar e mica si fara geam, m-am gandit si eu ca din cauza asta.
Acum e totul o.k. ca le-am dat de furca!
Pupici Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput