Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Suuces fetelor cu noul program de noapte pentru bebei.

Va multumesc pt reteta de brinza, e excelenta. am facut din lapte organic 3.8% si a iesit delicioasa, asa pot sa-l mai pacalesc punindu-i in pureul de legume.
o sa caut si eu dovleac de placinta, am inteles de la voi ca in combinatie cu cartoful ar place copilasilor.

succes si tuturor mamicilor cu diversificarea, eu in fiecare zi ma gindesc pt urmatoarea zi ce sa-i mai fac si pina la urma ajung a doua zi la acelasi meniu.
adica:
mar + para + 2lgt cereale
pure cartof+putina radacina telina+morcov+brinzica
cereale cam 70 ml
si bineinteles nelipsitul lapte matern sau formula depinde de toanele cupilului.

Noapte buna copilasi, sa visati ingerasi!

Catinca si Stefanel aproape 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mitzura eu in locul tau as incepe sa-l dezvat prima data de a mai minca noaptea..eu parca asa imi amintesc ca Tudor al tau maninca, nu-i asa...? Dupa ce rezolvi problema asta, si el inca se mai scoala, atunci poti sa-l lasi sa plinga. S-ar putea ca nemai mincind sa se rezolve de la sine.Eu la Luca asa am facut si numai apoi am trecut la a-l lasa sa plinga...pentru ca stiu ca nu-i este foame...
Incepe prin a-i oferi din ce in ce mai putin. Da-i citeva inghitituri si scoate-i biberonul si tot asa, pina cind el o sa ajunga la o inghititura si o sa adoarma....sau ii mai poti oferi lapte diluat din ce in ce mai mult pina la apa....apoi scoti si apa...Si asa cum am scris daca poti sa nu oferi nimic pina-n ora 5am...
Nu-i face rau sa plinga...acum depinde si ce fel de plins este ...Luca nu ajunge la plins isteric. daca se ajunge aici te duci (mai bine sotul asa cum am spus) si-l mingai fara sa-i vorbesti sau sa-l iei in brate...si pleci ,si iar revii daca nu tace , marind intervalul de timp dintre vizitele tale..
Ca sa-ti fie mai usor de suportat pune-ti ceva in urechi...altfel o sa-ti fie mila...mai bine sa faci asta acum decit sa o tot tii pina la 3-4 ani cu biberonul si trezitul peste noapte.
Succes si mai spune-mi cum merge treaba...

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Kim, mie mi se pare ca la noi, mancatul noaptea e tot un obicei prost. Ca dupa ce mananca seara 200 cu cereale, cum poate sa-i fie iar foame dupa 3 ore? Intr-adevar daca ii dau mananca cam 100, da nu stiu daca sunt de foame. sau poate m-am ametit eu de cap si nu mai stiu nimic. Nu stiu daca ai citit din urma, dar azi noapte s-a trezit si al meu tot din ora in ora sau mai rau, si a mancat la 12, la 2 la 4 si la 7. Cate putin de fiecare data. daca i-ar fi chiar asa de foame ar manca o data si bine, nu asa, tot cate 30-40 de ml. La 4 dimineata a tras de 10 ori din biberon si a adormit. dar pana nu i l-am facut s-a foit intr-una. De aia zic eu ca e un obicei prost si mancatul asta. Nu stiu...mai vad si cat mananca in seara asta....

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Incearca cu apa , cred ca de fapt el vrea doar sa suga ...nu neaparat sa bea lapte...dupa 200 ml plus cereale, categoric nu-i este foame....
Incerca cu apa si spune-mi miine cuma fost. O noapte calma!

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
pana la urma, dupa indelungi dezbateri si uitat in gitul ei (cu mare chin) am hotarat sa-i totusi antibioticul. Asa ca acum am o alta problema. Din cei 5 ml de solutie, ceva a ajuns si pe hainele Stefaniei. As putea oare sa masor 5 ml si sa mai pun un pic de apa si apoi sa pun compozitia in biberon In timpul zilei, ca in timpul zilei, dar maine dimineata la 5 cum sa o chinui pe Stefi, pe jumatate adormita sa ii dau antibioticul cu lingurita?
Olivia, chiar ma intrebam ce a spus doctorul. Si stefi se trezeste noaptea, dar eu ii dau ceai si numai dupa 4 ii dau sa suga. Poate dupa ce trecem peste hopul asta voi incerca sa nu-i mai dau nici eu ceai noaptea.
Catinca si eu am cam acelasi meniu. Ce mai variez sunt fructele de dimineata, ii mai deschid cite un borcanel si il amestec cu mar.
Felicia, drum bun si sa aveti grija cum mergeti.
Blue Angel si Stefi are zile cand nu zice nici pas. Penste citeva luni nu vei stii cum sa-l opresti.
Sa avem o noapte calma si fara febra

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Blue Angel, nici Stefanel nu gingureste in fiecare zi. nu m-am gindit nici o clipa la ceva in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A papat 160 cu 2 lingurite de cereale si a adormit. E zece seara. Sunt curioasa la cat e prima trezire.

Kim, eu noaptea intotdeauna incerc cu apa intai, si de obicei bea multa, ar tot bea ii scot eu cu forta biberonul din gura. Dar rareori adoarme la loc numai cu apa, de obicei, rezist cam o juma de ora si apoi cand vad ca tot nu a adormit ma duc si ii fac laptele. Deci apa e de mult incercata dar nu prea da rezultate.

Andreea, eu zic ca poti sa-i pui in biberon, antibioticul, dar sa mai zica si fetele, ca eu nu i-am dat niciodata antibiotic, asa ca poate nu zic bine. O noapte linistita si fara febra.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara si de la noi.
Giulia a bagat 200 lapte cu 4 lg orez si inca 60 lapte de sete si doarme deja. Si eu sunt curioasa la cat imi da trezirea la dimineata. Ce e ciudat ca eu o pun intr-o pozitie si ea doarme in aceeasi pozitie toata noaptea, cu mana stanga tine zdravan de plapumioara ca nu cumva sa i-o fure cineva
Amironeanu - si finul meu lua antibioticul in laptic, dar mai intreaba ...
Catinca - nici noi nu variem meniul, ce-i sigur e sigur , mi-e frica sa nu se razgandeasca acum ca mananca atat de bine
Kim si Mitzura - va tinem pumnii pentru la noapte , sa fie cat mai putine treziri !!!

Noapte linistita sa aveti !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

nu m-ati inteles .. el nu gangureste deloc , deloc .. de o saptamana si mai bine il urmaresc.. nimik !!! numai ras in hohote , urlete cand ii este foame .. mut nu e sigur !!!in rest , daca-l pun la jucarii le zdrangane si nu zice nici pas !!!! in sfarsit , va multumesc de sfaturi !!! o sa mai vedem ... o sa va mai zic daca a avut vreo evolutie !!!! eu .. exersez in continuare .. sa-i vorbesc in alta limba ????.. hmmm , Roxana , poate in limba lui Shakespeare am mai mult noroc !!!!!
Olivia si Mitzu .. v-am tot urmarit of-ul .. va doresc cat mai curand un program de noapte linistit !!! va tinem pumnii !!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara si de la noi!

Papadie, felicitari si la mai mare!...:)))
Roxana, felicitari si la voi pentru inceperea antrenamentului cu olitza (buburuza mea face cand mananca si nu poci sa-i dau pe olitza, asa ca noi o sa antrenam cupilu' mai tarziu...:))

Catinca, mandra mea are 7 luni si are acelasi meniu...Daca mananca e bine, ca a mea face mofturi tot timpul...
Liliana, ce program aveti!!! Deja ma simt odihnita!!!

Kim, bunny, bravo! Noi o sa ramanem codase.
Cum incerc sa ii fac program cum intra in crize cu mancatul...
Azi noapte s-a trezit la 12.30, 1.30, 3.30, 5.30, 7 si la 8 am terminat cu somnul...Eu nu ii dau biberon pana nu se trezeste definitiv, ceai sau tzitze in care nu prea e lapte. Oricum nu mananca in somn...
Mitzule, sa povestesti cum merge cu programul.

Simona, daca el chiraie si rade e bine...:)
O sa vorbeasca el cand i-o veni pofta...
Buburuza face ca o cioara si ca pisicile...asa ca...:)))

O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput