Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hop si io ca Giulia inca motaie.
Pako - aici e frig cu soare, noi iesim de 2x pe zi, deocamdata e acceptabil, se mai topeste si zapada. Drum bun sa aveti.

Ce are Danonino ??? Nu e voie ??? Sau Danone ???

Io nu`sh ce sa zic de goanga mea ... io ii dau aceeasi supa (adica aceleasi ingrediente de 3 saptamani) si la fel le haleste. Si piureul de cartof il papa acum, asa cu un cub supa si oleaca de orez cu lapte. Io fi chiar foame ???

SANATATE muuulta BB-ilor bolnaviori !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Pako, al treilea drum in tara de cand ai nascut? Cum rezista Printesa la drum?Ii dai sa pape in masina, doarme in scaunel? Sunteti niste curajosi!
Mamici din Bucuresti, spuneti-mi si mie unde se gasesc biscuitii fara gluten? Saptamana viitoare au parintii mei drum acolo si vreau sa fac provizii! Parca ziceati ca pe Titulescu?! Aici am incercat chiar si sa fac comanda la farmacie dar cica nu au gasit la nici un distribuitor!!! De magazinele MiniBlu ce stiti? E ceva de capul lor?Au de toate??

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele, nu mai invartiti si voi cutitul in rana cu mancatul. Caci eu am cea mai mofturoasa fata din lume. Sincer ieri nu mi-a mancat nimic. A baut doar 200ml lapte pana la 10 seara cand am ajuns eu. Atunci a mai baut 100 si asta a fost tot pe ziua de ieri. Am deja parul alb de atatea fite pe care le face.
E drept ca ieri a stat cu tati toata ziua. Saracul tati, daca pana acum statea cu moata numai dimineata pana la 3-4 dupa amiaza, acum 2 zile pe saptamana mami pleaca la 7 si se intoarce la 10. Si vorba sotului, "nu am mamualul de folosire pentru seara". A plans copila mea aseara 2 ore in continuu, caci tati nu stie nici sa ne culce , nici sa ne faca sa tacem.
A, si nu va mai plangeti de oboseala, caci va spun eu ce inseamna:
Lunea si miercurea: sculat la 6 - hranit gaza, schimbat pampers, muls
plecat la scoala la 7, intors la 10 seara (cu o pauza intre 4 si la 4.20 cand vin acasa sa hranesc mogaldeata)
la 10 seara , luat in primire gaza, hranit, baita, culcat...care de obicei tine pana pe la 11-11.30.
spalat vasele, mancat, si hoinarit pe calculator(uneori raspuns la e-mailuri, alteori vazut stirile ) pana pe la 12-1.
1-6 somn, cu 2-3 treziri scurte de cateva minute, nu ptr ca se trezeste gaza, desi se mai intampla, dar ptr ca isi suge degetele, si deci trebuie hranita. Ptr mine e okay , caci si asa nu mananca foarte mult peste zi, asa ca suplineste cu 100-150 ml noaptea.
Hei ce ziceti de asa program.
martea, joia si vinerea programul e mai lejer, acelasi dimineata , dar mami vine acasa la 4-5, cand o ia in primire pe Adeluta, caci tati pleaca la scoala.
Sambata e si mai lejer, mami pleaca la 8 si vine la 2.iar duminica e a noastra.
Hai ca m-am plans destul.
Si fir-ar sa fie nici nu pot sa ma invat sa beau cafea. Asa ca mai beau cate un pepsi ca sa rezist.

Gata , va pup

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adema primul drum l-am facut la 2 luni jumate ale lui Andreea ...a fost ok ca a dormit majorotatea drumului.
Al 2-lea drum l-am facut cand avea 4 luni....la intors a fost durere...am zis ca eu nu mai vreau drum in ro decat cu avionu....Insa acum sta linistita in cosulet si se joaca cu jucariile.II dau sa m,anance in masina...si de schimbat pampers tot in masina dar oprim prin parcari.Plus ca facem si o oprire la Arad....nu e chiar asa de rau....sau poate ca ne-am obijnuit si noi, ca de cand am cumparat masina tot cutreieram.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

SIMONA...uite baiestelul meu nu zice nimica si miine face 7 luni, nu 5...asa ca . Il apuca tipatul de-mi sparge timpanele si ride, dar se gingurit nici vorba. Asa ca ..vin ele toate la vremea lor !!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata fetelor...si bebelusilor...
Blue Angel poate nu stii tu si el totusi gingureste..... Este activ , interactioneaza, ride cind te joci cu el?Uite Luca moare dupa joaca de-a "Bau". Eu i-am repetat de cind s-a nascut : ma-ma, ta-ta si lu-ca pesticu (ca asa facea cu gurita)...si asta zilnic. In plus ar trebui sa incepi sa-i citesti...chiar daca nu pricepe, asta contribuie la dezvoltarea ulterioara....poate este pur si simplu mai lenes si o sa vorbeasca mai greu..oricum ai putea sa intrebi si pediatrul...ce strica? Oricum nu sint 2 copii la fel si nici unul ca la carte...
Vad ca avem o gasca mareeee de bb mofturosi...lasati copiii in pace si nu-i mai chinuiti...si daca nu mainca citeva zile, fructe sau supa dar papa lapte...este fusicient pentru ei...
Vai Liliana, m-ai dat dat gata programul tau....si eu care ziceam ca-s obosita....
Ana vezi ca nu a fost alegie....eu am vrut sa-ti spun ca daca nu are pe tot corpul nu este, dar trebuia sa ma duc inapoi si sa ma citesc mesajele tale si nu am mai avut timp...Daca este dermatita atopica ,asta arata tot un teren alegic, dar este frecventa la bb...dar ai grije cu ce-i dai sa manince...
Bunny ce copil cumintel ai ....
Luca ieri a dormit de la 10 la 12.30 , l-am intors intr-o parte si a adormit pina la 4 cind l-am intors pe cealalta parte si apoi s-a mai trezit la 7...cu ceva miormaieli dar care abia le-am auzit..si asta pentru ca nu i-am mai oferit nici suzi , nici apa, nici nu am schibat diaper-ul, nu l-am luat in brate, nu i-am vorbit.....
Sa va spun ce mi-a spus dr. ieri. Dupa ce l-a controlat a decretat ca nu are nimic (ceea ce stiam ) ,nici urma de dintisori (ceea ce si noi verificasem)si nici altceva nu poate fi pt ca bb au memorie scurta si orice toana tine citeva zile si atit. Are tululurari de somn fara o cauza si ne-a povestit ce trebuie sa facem....ADica exact ce eu fac de 1 saptamina. Adica;
-lapte cu cereale la culcare
-dormit separat in crib
-lasat sa adoarma singur seara si peste noapte (pt ca asta este problema lui trebuie sa invete sa readoarma singur la trezire0
-sa-l lasam sa plinga , ca nu pateste nimic
-dupa 4 zile ar trebui sa para deja imbunatatiri
-daca se merge la el sa nu mearga mama ci tata
-nu se ofera lapte si nici macar apa pina in ora 4-5 dimineata
-fara lapte peste naopte dupa virsta de 5 luni
-nu suzeta ,daca plinge dupa ea cind ii scapa din gura...
Si el avea un bb de 10 luni si ne spunea ca el este foarte strict cu copilul, mai bine acum la 5 luni facuta asta decit la 9 luni -1 an cind deja s-a obisnuit....
Deci Bunny , esti pe drumul cel bun....si venim si noi din spate....:).. sperAM...
Revin....

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Felicia, ma gandesc ca te intereseaza drumurile din judet, nu? Am inteles ca sunt ok, se poate circula pe ele. Prin oras sunt cam inzapezite, dar nu e chiar asa problema, se poate merge. Oricum, vezi ca sunt avertizari ca din noaptea asta, incepe sa ninga la greu. Aveti grija! Drum bun!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luca nu a cistigat concursul foto...poate alta data...multumesc oricum pentru voturi...

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liliana chiar ca aveti program de ocna mama....succes si sa rezisti! adevarul e ca asta cu manualul de folosire al copilului....ar cam trebui si altor tati de pe aici!!!!
Simona las' copilu in pace...ce vrei, sa iti recite hamlet? unii sunt mai tacuti, altii mai expansivi....ce conteaza, ca doar nu e mutulica..vorbeste el in ritmul lui!
grasu meu a mincat...iar 400ml lapte in 3 ore....si nu a dormit de la 3 la 8. va dati seama ce circoteca a fost aici. am zis ca imi fac stoc de vaccinuri si cum incepe maraiala cum pac, il intep.... (hai ca glumesc, nu ma luati in seama).
pupicei tuturor si o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Kim, deci asa...I-am dat sotului sa citeasca ce v-a zis doctorul si am zis ca din seara asta incepem si noi programu de antrenament. Am o singura problema. Ca daca plange tare, eu nu rezist si ma duc la el. Doctorul asta zicea sa il lasati sa planga oricat de tare, sau cum? Hm...sunt curioasa ce reusim sa facem. Bafta la noapte.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput