Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

'nseara mamici cu bebici!

v-m citit pe diagonala, ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, dar sa mai si scriu, uff, greu, greu

Felicia (Pako) mai esti? cand plecati? eu azi am plecat din Bucuresti si pot sa-ti spun ca Pitesti-Valcea e curat! am un preten care a fost pana in oradea marti si se circula bine. acum anunta ei zapada...sa vedem! drum bun!

Simona (Blue) Lucashii nostri sunt de-o varsta aproape si nci al meu nu vorbeste. tipa cand nu-i intra o jucarie in gurita, plange cand ii e foame, cand e singur, cand scapa din mana jucaria, mai nou tuseste (ca sa atraga atentia...ca l-am verificat si e sanatos) si din cand in cand mai zice un ihi, mmmmm si vocale. consoanele nu i-au fost predate! si el rade in hohote si se gadila si vrea in fund si-n picioare. da' nu'l las ca se cobaltaie ca marinaru' beat!
Am primit PM, dar n-am putut sa raspund acolo. Multumesc mult..si cand vin in Buc punct ochit punct lovit!

si noi avem probleme cu somnul de noapte, ma scoala si din jumate in jumate de ora. incerc sa aplic metode drastice..dar mi-e mila. cum sa las bunatate de copil sa planga?
ma bantuie gandul ca nu mananca bine in timpul zilei si de aia se trezeste noaptea.

hai ca incerc si eu sa fiu mai activa. da' Comitetu' sa mai strige prezenta ca sa simt musca aia pe caciula, hehehe. si char unde-i comitetu'???

am pus si noi pozele de 5 luni, ca alea de 4 nu au fost scanate. o sa vina...pe la 6 luni siigur!

seara linistita! si curaj mamici ca nici al meu nu papa diversificare cu pofta. laptele-i de baza

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea (amironeanu)cred ca raspunsul meu la intrebarea daca da sau nu antibioticului, vine prea tirziu...deja ai inceput antibioticul...
Rinofaringita acuta este data in cele mai multe dintre cazuri de virusuri, asa ca evolutia oricum dureaza 5-7 zile...iar antibioticul nu ajuta...doar daca se suprainfecteaza bacterian , este indicata administrarea acestuia.
Dar pt ca ai inceput tratamentul trebuie sa-l continui, altfel predispui copilul la aparita rezistentei la antibiotice, si nu vrei asta...
Sanatate!

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Maria bine ai revenit...Lucashu este un dulce...am vazut pozele...
Eu zic sa facem un comitet al mamicilor posesoare de Lucaci si sa declaram luna august ...luna Lucacilor...bey si eu credeam ca-s unica...
Sa stii ca si mi-e mie mila sa las bunatate de bebelus sa plinga ,dar daca este spre binele lui...la el ma gindesc in primul rind , nici el nu are un somn odihnitor cu atitea treziri....
Noapte buna!

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Sa dam raportu'

1. Iaurt am incercat azi, din ala praf de la HEinz, cu fructe in el. Ii place baiatului, dar mi se pare ca are si alte chestii in el, si deja e supergras. Asa ca ii dam ce mi s-a parut mie mai bun de pe piata, iaurtul grecesc. Doctora mi-a zi astazi: cu cat mai gras laptele si iaurtul cumparat, cu atat mai bine.

2. Daria, cauta pe situl ala, ca daca iti dau eu linkul direct de la pagina aia nu merge.

www.jojomamanbebe.co.uk
Mergi la Nursery, Toys and Bedrooms, apoi fa click pe Healthcare and bathtime. iti arata o pagina de produse, mergi la pagina a treia, si e o poza mica, pe randul de sus: baby's first toothbrush

3. Azi ne-a spus doctora ca nu trebuie neaparat periuta, trebuie a-i curatam dintisorii mereu cu betisoare din alea de urechi, pe care punem pasta cu fluor. Lui i-au iesit dintii dar nu se vad decat un pic, pe jumate as zice. Nu credeam ca trebuie curatati asa devreme.

4. "Nu stiu altii cum sunt" dar Andreas mananca dimineata o portie de mar+biscu+branza+ banana cam cat mananca un om mare. Dupa pranz o bucata de piept de pui, jumate goala jumate amestecata cu piure de cartof, lapte praf si lapte de vaca (doar un pic) si zeama in care au fiert legumele (cartof+morcov+ardei). Mananca de stinge, daca stiti castronelele alea de bebi, cu desene: mananca unul plin-plin. Azi am stat acasa sa vad cu ochii mei. M-am facut ca iau si eu din mancarica si a inceput sa tipe si sa dea din picioare.

5. Bunny: si Andreas tuseste de control. E exact ca un mosulica din ala stirb. Cum te-ai descurcat cu soacra?

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Primele cuvinte ale lui Andreas au fost (si inca sunt):

GO (pronuntat ca in engleza [gau]
BAI (in general cand vorbeste cu taicasu ii zice : "ba" ca in "ba tzarane")
DA
In rest, sunete fara noima, dar care se repeta obsesiv: GUUUU, IEIEIE, IETEEE, BUH, BUUUU, BIIIIIH, PBUF, si alte sunete barbatesti cu P, B, V.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

olivia, eu sunt de acord. ideea e ca trebuie sa le gasim porecle, c-o sa-i incurcam. Io deja ii zic Pashe, ca sta in carut ca un pasa pe tron heheheh.

chiar imi pare rau de Luca al tau ca n-a iesit. sunt cu dus si intors concursurile astea. perseverati, ca io votez:))

pupici

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Hi,hi,hi...noi ii zicem Uka (a i-a spus un baieitel care nu poate pronunta bine, si noua ne-a placut cum suna), Pesticu (face cu gurita ca un peste in cautare de hrana) si Patratica (ca este rotund /patrat la fata...sau mai bine zis era...).
Irrinuca ce ai facut le-ai dat acceptul? Eu l-as da...nu cred ca pozele tale interesaza pe cineva...ii poti arata peste ani lui Andreas ce mult l-ati dorit....si el o sa fie tare mindru.....o parere

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`Neata... Si eu tot pe diagonala am citit ca nu resuesc sa tin pasul cu voi. Se pare ca dejeaba sunt la al doilea cupil ca nu stiu nica despre ei... Am sa incep cu inceputul: pina la 5 luni Ilinca a papat numai titica. Buuun. Cind am fost la nenea dr. mi-a facut planul de bataie pentru luna a 5-a in ceea ce priveste alimentatia si mi-a dat termen ca pina la 6 luni sa inceapa a minca asa: dimineata suc fr+fructul (mar, banana, para combinate cu brinzica ori biscuit) in completare lapte, la prinz 160g supita zarzavat (2,3 zile carnita fiarta, 2,3 zile outz si 2,3 zile ficatel). Ei bine, Ilinca a facut figuri la toate, la fel cu strins din gura la maxim astfel ca sanse sa-i dau cu lingurita ioc, bashca mi-a luat o luna pina am ajuns la 150 grame de supica si alea date cu biberonul... In concluzie nimik nu merge cum trebuie si mai mult, sunt derutata in problema cu oul si cu ficatelul (ficatelul nu l-am introdus inca, dar out i-am dat un sfert intr-o zi). Nu stiu daca am scris dar, toate astea le pun in blender si le transform intr-o pasta groasa pe care apoi o dau cu biberonul, caci daca ar fi sa incerc cu lingurita, atuinci sigur nu ar reusi sa manice atit... In rest, lapte de la tita, caci cum ziceam, laptele praf nu-i place de nici o culoare, nici macar Vitalactul... Noaptea continua sa se scoale des, suge putin apoi adoarme cu tot efortul meu de a o tine treaza ca sa pape mai mult... Am incercat sa-i dau cereale aseara la culcare, dar esec total, isi facea greata ... Nu stiu astazi de unde s-o "apuc", sa-i fac sau nu mincarea astfel incit s-o pape cu lingurita, sa-i dau sau nu out... M-am uitat dupa lista aia a voastra cu pape la bebei, nu am gasit-o.. Ieri a fost foarte mofturoasa si cu mina la gingii toata ziulica... UF! Ionut era un mare mincacios, se pare ca mi-am gasit nashu`...

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bfff..neatza de sub zapada.
a viscolit la noi pina dimineatza la 6. e zapada de jumatate de metru.
si eu is nedormita ca grasu a bineoivt sa se trezeasca la 6.30, a mincat si nu a mai dormit. e un maimutzoi fara coada. si eu imi bag o perfuzie cu cafea.
Tizo, tu ziceai de ficatel? e adevarat ca are un gust mai puternic asa ca da-i cite un picutel. nu e necesar s ail fierbi mai mult de 20 de minute, la o singura bucata....e super destul.
Andreea mai bine ii dai antibioticul cu seringa, nu se pierde mai nimic. in biberon cu lapte se pierde si mai mult pe pereti decit s-ar pierde pe bluza.
heheh, da Simona apuca-te de o limba straina, da straina rau..poate in vata pitiku direct japanese, ce zici? (eu zi ca sa ceri lectii de la Eli, Azumi sau alte amici de alte noastre de pe acolo).
Olivia, bafta la program!
si tie Mitzu la fel. si eu cred ca trezitul ala de "foame" e de fapt de fitze ca foamea nu prea se potoleste cu 30-40 de ml...
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

' neata si de la noi !!!!
la noi ninge linistit dar nu cred ca va tine ninsoarea asta 20 de ore asa cum au anuntat ..
Maria , Kim .. al meu e Lucaciu Picaciu dupa indragitul personaj pe care-l are si pe pereti ... bine asta pe langa " papusa lu' mama" , "mocirita draga ", " grasu' care da cu nasu'" . "motz" ,"pitic" si nu mai stiu ce apelative .. dar oricum am observat ca atunci cand il strig Luca se intoarce si se uita la mine foarte mirat !!!!
ma duc sa-i ciripesc !!!!
o zi buna
pa

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput