Copilasi de iunie-iulie 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bibi - ce dor mi-era de tine si-ale tale vorbe!!!
Vazindu-l eu de citeva ori pe David in actiune, as zice ca te inteleg cu al doilea, conditia esentiala cred ca e sa mai creasca nitelus, apoi o sa apuci sa-ti tragi si tu sufletul si sa-ti recapeti curajul ptr al doilea urmas. Da' la cit de bine v-a reusit asta, eu zic ca-i musai sa mai faci macar unu! Poate-ti iese o fetita firava si mironosita, sa vezi ce mirare o sa te loveasca, ca tu altfel stiai copii... Sper ca ne-ai trecut in agenda ptr miercuri, sa nu cumva...

Aseara dupa cum am spus am fost la o vizionare de circiuma, pe care trebuie musai sa NU v-o recomand si aici: se cheama Eden, e pe la Unirea, pe vis-a-vis de OMV, mincare e italieneasca dar scumpa si putina, pacat de decorarea localului care e promitatoare. Singura circiuma cu pizza si in centru pe care o mai stiu e Casa Veche, dar n-am mai fost demuuuult, nu stiu daca mai exista si daca se mai asteapta tot asa de mult, desi asta n-ar fi o problema cu cheful nostru de vorba. Altminteri, traiasca La Mama! Aaa, mai e si Cafeneaua actorilor, nu stiu daca gasim o masa asa mare, dar acolo au si pizza si salate bune si nu-s scumpe.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!!!
Martta, felicitari si sarcina usoara!!!Uite cum se inmultesc gravidutele!!!
Bibi, bine ai revenit!!!mai scrie-ne!!!David hiperactiv..hmmmm!!!Cred ca toti sunt la varsta asat, mai mult sau mai putin!Misto faza cu dr!

Fetelor, am ajuns la concluzia ca stand acasa m-am prostit raaaaaau de tot..sincer!!!pai, ma chinui sa-mi gasesc ceva de munca, ma duc ieri la un interviu si mai avea putin angajatoare si imi tinea ora de consultanta psihologica, ca sa-mi redea increderea in mine...ca eu aplicasem ptr un post pe care ea angajeaza cu studii medii, si ma chemase pt unul mai smecher, ca am superioare..si eu o dadeam intruna, ca nu cred ca mi s-ar potrivi, ca eu l-as vrea pe ala mai naspa, part-time...Cica am icseperienta si ca am un copil nu inseamna altceva decat ca sunt mai responsabila, serioasa..Eu: da? vorbiti serios???dupa ce timp de o sapt nu m-a chemat nimeni ca in cv am ales optiunea casatorita cu copil...
In principiu, la slujba asta nu ma cheama sigur, nici eu nu as vrea sa fiu asistent manager si sa fac vrute si nevrute, dara parca am mai prins tupeu..hai ca v-am plicitisit suficient, dar am nevoie de cat mai multe sfaturi privind interviurile!!!PLEASE!!!!!!!!
Daca e femeie, intervievatorul, dau mana cu ea????Ce dileme de om prost am si eu, dar chiar habar nu am ...sunt varzama imbrac musai office, sau depinde de firma??????De obicei, dak te accepta, iti spun pe loc???

Ce legatura o avea cu copiii nu stiu, dar eu numai asta am in cap, asa ca dak ma puteti ajuta...
Va pup!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor, repet, hai sa o lasam intalnelile la "La mama" si o sa si rezerv ca sa stam linistite!!!

weekend placut
Crisa

Mergi la inceput

la mama imi convine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Bine ai revenit Bibi!

Gio, hai ca incerc eu sa-ti raspund ....
da, trebuie sa te cam imbraci office..indiferent pentru ce post aplici;
da, intinzi mana chiar daca persoana care te intervieveaza este femeie;
iti pot raspunde pe loc daca te-au angajat(mai rar, insa) sau te pot chema la inca un interviu, sau chiar la mai multe;
Sfaturi: -nu intreba ce salariu iti ofera, decat dupa ce te anunta ca ai fost acceptata;
-incearca sa faci research inainte de interviu despre firma..cu ce se ocupa, etc..si incearca sa plasezi informatiile astea strategic in discutii..sa vada ca ti-ai facut temele;

nu stiu..astea mi-au venit in minte acum....ma mai gandesc ..

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Andra, la Casa Veche..nu mai este de mult bine...eu nu am mai trecut pe acolo de 2-3 ani..
despre Cafenea nu stiu..n-am fost niciodata

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Gio, eu cred ca e normal ceea ce simti.
Le e dificil si fetelor care se reintorc la serviciu sa se adapteze.
Si eu am fost in situatia ta...si lucrurile s-au asezat pana la urma chiar mai frumos decat m-as fi asteptat. Ce-i drept, la un moment dat, am luat decizia ca nu trebuie sa accept orice si ca trebuie sa lupt pt ceea ce-mi doresc.
Iti tin pumnii ca sa gasesti un job bun.
Meriti!

Pupici!

Marta & Vlad(13.06.03)

Mergi la inceput

Multumesc fetele!!

mai astept idei!

la cafeneaua actorilor e cam mult fum...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gio - hai ca mi-ai placut!!!
pai ce fel de reclama iti faci? si eu am fost azi la un interviu...habar n-am despre ce e vorba, dar suna bine...asa ca...m-am dus..
si cand m-a intrebat ce salariu as vrea si i-am spus ca minim 10 mil ...a facut niste ochii.. da ce? io atata iau acuma stand acasa. doar n-oi fi proasta sa ma duc la serviciu pe mai putini bani, nu??
pupici
si mie imi convine la mama!!!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Tot despre David...
Acum e la dr. cu taticu. Trebuie sa faca nu stiu ce vaccin (cred ca ala de la un an jumate). Cu atata treaba uitasem de el, dar sper ca nu-i tarziu nici acum.

Ma bucur acum de mult mai multa atentie din partea lui, asa ca incep sa cred vorbele din popor care spun ca baietii se ataseaza mai mult de mame. Daca pana mai ieri ma impingea ca sa ajunga mai repede la tasu`, acum sta sa-l iau in brate si ma strange tare - tare, cu manutele alea grasute. Da chestia asta nu tine prea mult, pentru ca dupa 10-15 secunde vrea sa-mi bage degetele in ochi.

As vrea sa pot povesti si eu despre cum se joaca cu nu stiu ce jucarie sau cum povesteste el pe limba lui despre te miri ce, da` m-a facut mama fara noroc :). In schimb pot sa va povestesc cum pune mancarea pe jos si apoi se intinde pe burta si apuca mancarea direct cu gura. Atunci e catel. Si tot catel e atunci cand se zbate pe covor pe spate si se rostogoleste de pe o parte pe alta, facand ah-ah. Hait! Am avut o viziune! O fi din specie cu Oana?!? Elena, zi ceva!

Se mai gandeste cineva sa-si dea copilul la gradinita in toamna asta?
Eu am vazut cu ochii mei ce minuni face gradi cu din astia ca David. Apoi ma mai gandesc ca n-ar fi rau sa-si mai bata si altii capul cu el si sa turbeze, de ce sa ma stresez doar eu?!?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput