Copilasi de iunie-iulie 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Imi testez zapp-ul pt. perioada cand voi sta acasa. Sper sa mi-l lase Doru cat mai mult acasa, pt. ca altfel imi va fi f. greu fara DC.
Intre timp am expediat-o pe Maria la mama, pt. ca nu ma lasa sa stau la calculator. Tipa ca vrea poze! Si nu e multumita de "mac-mac" pe care o vede pe pagina DC.
Noi suntem singure acasa de ieri (asta daca nu tinem cont ca alaturi locuiesc parintii mei). Tati a ramas ieri in oras, pt. ca politia nu a mai permis nimanui sa iasa din Constanta, inchizand toate drumurile, inclusiv Constanta-Mangalia. Doru a profitat de ocazie ca sa iasa la o bere cu baietii . Oricum, m-a sunat de o mie de ori sa imi spuna sa dorm cu Maria in pat, sa imi iau o lanterna langa pat (prin zona nu a fost curent) si sa pregatesc o plapuma groasa ca fara curent nu am avea nici caldura . M-am multumit doar sa caut o lanterna.
Maria a dormit f. bine azi noapte (la ea in patut). Era si normal, dupa cat d eputin a dormit ieri.
Mai nou trece printr-o faza in care bate pe toata lumea, in special jucariile ei. M-am ferit f. mult sa o invat sa dea na-na, dar nu am reusit sa ii conving si pe mama si pe Doru, care o invatau sa dea na-na obiectelor de care se lovea. Acum zice intr-una na-na si batzi! si nu stiu cum sa o dezobisnuiesc. Isi bate papusile, bate toti bb-ii din revista mami. Am citit ca e o faza fireasca in dezvoltarea lor, dar mi se pare exagerata acum. Plus ca daca ii vorbesc de bb Stefan, ea f. repede adauga "na-na" si "batzi". Ii lucesc ochisorii si se vede ca stie ca nu e bine. Dupa asta spune "pupa" si ma pupa pe burtica. Tot din seria bb, mama imi spune ca dimineata constata c anu suntem acasa si mereu ii spune "mama pa-pa, tati pa-pa, Sean (asta e bb) pa-pa" L-a integrat pe bebe in familie, dar cred ca i-a pus gand rau .
Romana, iti doresc sa iti treaca greturile cat mai repede si bb din burtica sa fie cumintel, sa te lase sa ai grija de Alin si Cristi. Felicitari pt. dintisorul lui Alin! Vroiam sa te intreb, in peioada cand Alin se trezea f. des noaptea si plangea, ce faceai cu Cristi? Se trezea? Reuseai sa il adormi repede? Maria a devenit f. sensibila la zgomote si tare imi e frica sa nu faca si ea nopti albe cand o veni bb.
Gio, bafta la interviurile viitoare ! Din pacate, nu sunt persoana cea mai potrivita sa iti dea lectii de incredere in propria persoana. Teorie as sti eu cate ceva, dar mai greu de aplicat...
Bibi, cand citesc ce scrii despre David, am un zambet pe fata , imi aduc aminte de mormolocul de care te plangeai in primele luni. Cat despre bb2, parca tot in perioada aia te gandeai ca la un moment dat o sa ii faci o surioara. Asa ca, dupa cum se pare, esti la mana lui David .
Crisa, daca ai si Internet la birou, chiar ca te-ai acomodat !
Va pupam
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
nicol74 spune:
insarcinata, cat pe ce ! as vrea eu dar nuuu ...
Cornelia si Teo e sensibila la zgomote cred ca din cauza
casei, la bloc era mult zgomot dar de cand ne-am mutat aici e foarte
multa liniste si s-a obisnuit asa. Aude si cel mai mic zgomot !
Cand e galagie isi baga mainile in urechi sau duce degetul la guritza si ne arata ssssst. La fel cand avem musafiri e dulce tare cum incearca ea sa-i atentionaze sa vorbeasca mai incet. Cred ca o sa le fie greu la gradi' din cauza asta; acolo va fi multa galagie, daca gasesti vreun antidot sa-mi zici si mie !
Bibi, David e un scump chiar daca povestesti tu ca de zmeul zmeilor !
imi place de voi ca nu va lasati cu incurajarile, eu una as prefera
sa stau acasa cu copilul si asa ma enerveaza ca trebuie sa muncesc ...
dar asta e, 'money talks', eu nu prea le am pe astea cu 'cariera'
hai va pup ca mi-a expirat timpul,
nicol
pojogam spune:
Salutare
M-am amuzat de ce povestea Bibi despre David... nu cred ca ar fi nevoie sa mai adaug si eu ceva... si totusi: Bibi copii nostri au mers printre primii in picioare si vad ca tare mai seamana in comportament; nici Flaviu nu vorbeste, el in schimb nu spune "NU", ci doar "Da" si face tot ce vrea el chiar daca tu ii spui nu sau alte amenintari; despre cat e de miscaret, eu nu ma mai laud ci o sa spun, a se citi despre David si a mai inmulti cu 2 pentru ca aici are spatiu mai mare si diversitate ca pe langa o casa. Dar m-am obisnuit asa, cat despre al doilea eu fac un "tratament psihilogic" de uitare si imi spun ca Flaviu nu poate ramane singur si sper si cred ca fetita care va veni va fi foarte cuminte si bla... bla; bine dar nu e vorba acum ci doar peste 4 anisori.
In rest ma gandesc la voi si ma intreb totusi unde ne intalnim?
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
cgaby spune:
apropo de bataie...stef cand face cate o tampenie se bate singur! zice "na-na" si isi da palme la fundulet..asa ca nu mai e nevoie sa-l bat eu. oricum, nu il incurajez in astfel de gesturi.. cand face cate una mai nefacuta...il cert si ii zic sa vina la mine...si el vine si se intoarce cu spatele sa ii dau "na-na" la fund... asa ca pe mine ma pufneste rasul si il pup...ce o sa inteleaga bietul copil, nu stiu...dar e asa haios incat nu ma pot abtine sa nu-l pup!!!
ne vedem pe 9 febr la mama la 18????
pupici
am pus niste poze de cand avea o ora!!!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
elena_ltd spune:
Gagici, constat cu stupoare ca doar la mine se cearta serverul cu forumul, in fine, asta a fost motivul principal pt care nu am mai intrat. Pt ca dincolo de porcariile care se revarsau pe gurita mea delicata la fiecare accesare nereusita, pierdeam si jumatate din viata. In fine, bine ca ne vedem face to face ca deja ma pastea criza existentiala.
Martta, felicitari si din partea mea pt bb2! Sarcina usoara si bb sanatos!
Gaby, mercic de dedicatie, dar ce mi-ai facut??? M-am uitat io cu atentie, am schimbat ochelarii, am adus lupa, am chemat familia, mi-am sters monitorul de praf, mi-am pus picaturi in ochi, am luat un antidepresiv, dar o problema tot a ramas. Nu mi-e foarte clar care mi-era adresata, aia cu vipuri in actiune sau aia cu "beau, beau, beau"?
Bibi, bine ai revenit pe firmament!
Ma trec pe lista si ABIA ASTEPT SA VA VAAAAAD!!!!!
1 carmenutza
2 magda
3 dana
4 crisa
5 andra
6 madic
7 mihaela
8 gio
9 magdone
10 bychi
11 bibi
12 gaby
13 elena
cgaby spune:
elena, iti este dedicata care vrei tu!! la alegere! ce nu fac eu pentru tine....( asta nu fac!)
pupici
abia astept sa ne vedem...deja am plasat fiara!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
gio spune:
Fetelor,
Eu sunt in mare cautare de bone, am pus si un subiect la crese-bone,am dar poate stiti si voi pe cineva.
Sper sa ajung la intalnire, m-as oftica sa o ratez!
Pupici
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
maria m m spune:
Buna fetelor,
Paula e cam racita ,ii curge nasul si cred ca a inceput sa tuseasca.Acuma doarme.
Sa stiti ca ii e frica de zapada,incepe sa planga si cand o pui cu picioarele in ea.
Am o intrebare:copii vostri sunt pupaciosi?
Paula mai nou o pupa doar pe Miru.Ea,cand vrea sa ne arate dragostea ei fata de noi,ne imbratiseaza,rar ne pupa.
Mai nou se mai joaca cu cuburile dar nu e asa perocupata de jucarii,prefera reviste,telecomenzi,telefoane....
Cornelia-bb din burtica e baiat,nu?Cum o sa il cheme?
Pupici tuturor mamicilor cu bb 12 in burtik.
Cuvinte care le-a invatat recent sunt:
apuci(papuci)
ate(lapte)
Dar cel mai corect pronunta cutu.La pisica ii sune titi(canta si in duet cu pisica noastra).
Nu stiu daca v-am zis dar avem o pisica(de prin decembrie) cu care Paula nu prea se poarta pasnic...o trage de coada,de piele,si pisica nu zice nici pas,Imi e frica sa nu o zgarie pisica.Mai are cineva pisica in casa?Cum se poarta bb cu ea?Sau cu cainele?
Acuma nu prea am timp sa scriu,ma duc sa fac curat ca avem musafiri mai tarziu.
Va pup pe toate!!!
Lya spune:
Gio,mersi mult de raspuns!
Ma bucur pt fetitza ta ca e bine.....tinem pumnii sa gasesti o bona buna si un super job.
Romana,cum mai doarme Alin?Iti doresc multa putere si gretzuri cat mai putine!
Crisa eu ii dau fetitzei gel cu piersici de la FLP si pastilutze cu usturoi si cimbru tot de la ei de la inceputul lui decembrie.La inceput a fost f bine apoi la vreo 3 sapt a revenit la scaunele nelegate dinainte,dar totusi macar acum mananca bine.
Si a mea e cam batausa cand se enerveaza si impine copiii.La sot ii mai dadea cate una cand se enerva,dar mie-mi da doar de cand am intzarcat-o(asa-mi trebuie)Se distreaza verii ei de ea ca face titi,titi asa f finut si apoi face na si-ti da una.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
Lya si Rut(14 iunie 2003)
Lya spune:
Gio,mersi mult de raspuns!
Ma bucur pt fetitza ta ca e bine.....tinem pumnii sa gasesti o bona buna si un super job.
Romana,cum mai doarme Alin?Iti doresc multa putere si gretzuri cat mai putine!
Crisa, eu ii dau fetitzei gel cu piersici de la FLP si pastilutze cu usturoi si cimbru tot de la ei de la inceputul lui decembrie.La inceput a fost f bine apoi la vreo 3 sapt a revenit la scaunele nelegate dinainte,dar totusi macar acum mananca bine.
Si a mea e cam batausa cand se enerveaza si impinge copiii.La sot ii mai dadea cate una cand se enerva,dar mie-mi da doar de cand am intzarcat-o(asa-mi trebuie)Se distreaza verii ei de ea ca face titi,titi asa f finut si apoi face na si-ti da una.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya
Lya si Rut(14 iunie 2003)