Copilasi de iunie-iulie 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
crisotexa spune:
Fetelor, am net la munca!!!!!!!!!!!!! fericire maxima...
Sa nu uit. Cei de la Foever living Products (cu aloe vera) au ceva si pentru viermisori. O sa ma uit sa va spun mai exact. Eu zic ca merita incercat.
Mai fetelor, hai domne sa ne intalnim tot "La mama". Central, se gaseste masa, stau pana mai tarziu. Nu avem noi destule pe cap, sa mai cautam si localuri....
Intalneala e miercuri, 9 februarie, ora 18:00.
Tudor e cam intors pe dos de cand cu plecarea mea la serviciu, cu toate ca era obisnuit cu Dika (d-na Mandica care sta cu el).
Nicole, era cat pe ce sa fii gravida .
Pupam burticile
Crisa
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Bibi, ma gandeam eu ca nu stii de Romana, daca nu ai avut nimic de spus . Lista de gravidute e lunga: Marox, Pufulet, Romana 74, Romana, Martta si bineinteles eu, dar la cat m-am plans pe aici, nu cred c amai e cineva care nu stie.
Ieri am vrut sa ma laud si pe aici, ce copil cuminte s-a facut Mariuta si ca si-a revenit cu somnul. Dar, surpriza, azi noapte s-a trezit la 3, nu a plans, dar avea un chef de vorba, era fresh. Eu am reusit sa mai dorm vreo doua reprize de jum. de ora, dar ea nici gand sa mai adoarma. Asa ca la 6 si ceva am ridicat-o din patut si a servit masa de dimineata, ca i se facuse o foame!!!
Abia am ajuns la birou azi, nici nu stiu de ce am venit, ca tare imi e frica sa nu raman prin oras in seara asta. E tare urat pe la noi.
Va pupam,
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Magdone spune:
Mercic fetele,
Andra iti dai seama ca i-a facut antibiograma de cate ori a facut infectie si de fiecare data ii dadea antibioticul respectiv, problema e de ce apare iar.
Bibi - Cornelia, Romana, Pufulet, Marox, Romana 74, cred ca astea-s burticile noastre, sper ca n-am omis pe nimeni.
Revin
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
cgaby spune:
magdone- sper sa nu te superi ca intreb!! cum ii face toaleta fetitei? o serge din fata in spate?? ca e coli traieste in mod obisnuit in intestin. daca igiena nu e corespunzatoare, ajunge in tractul urinar... asa ca...
sper ca n-am suparat pe nimeni...imi dau si eu cu parerea..ca prea zici ca apare des...
pupici
noi venim oriunde, nu avem preferinte...
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Magdone spune:
Gaby, nici o suparare Doamne fereste, i-am spus si eu de chestia asta cu toaleta ca stiu din proprie experienta, ca si eu am avut o problema de asta acum cativa ani, dar asa face si ea plus ca iti dai seama de atata timp a incercat toate metodele, e mai nasol la fetite ca daca sta cu kk in pampers e posibil sa ajunga repede microbul unde nu trebuie. Nu mai stie ce sa mai faca, nici doct nu-si dau seama de ce apare iar infectia. O solutie ar fi sa renunte la pampers si chiar acum e in plin proces de invatare la olita, sper sa reuseasca, macar asa elimina o posibila cauza.
te pupic si merci
poze
Magdone spune:
Gaby am uitat sa te intreb ceai de PIR sau de PIN? ca sa fiu sigura, ca de pir n-am auzit.
poze
bibi spune:
Deci, Romana e insarcinata din nou. Uau!!!!
Sa nu se supere pe mine, si nu numai ea, dar dupa ce mi s-a infiripat presentimentul ca a purces deja la al treilea odor, azi noapte am avut cosmar. Se facea ca eram insarcinata in 2 luni, burtica deja se vedea, si eu nu stiam cum sa fac sa dau timpul inapoi ca sa indrept GRESEALA. Dimineata m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare.
Nu stiu, poate n-ar trebui sa ma mai invart intr-o lume virtuala in care copii sunt la mare pret.
Ok, ce am eu in curte n-are nimeni :), dar in momentul asta, pe mine personal, ideea unui al doilea copil, pur si simplu ma oripileaza.
Cred ca undeva s-a produs un scurt circuit si poate ma ajutati voi sa-mi revin, ca pe de alta parte, parca ma apasa si ideea de a-l lasa pe David singur singurel.
Poate chiar conjunctura actuala (schimbare de job, copil hiper activ, etc.) mi-a intunecat mintile si mi-a starpit trairile materne.
David este un copil foarte vesel si foooooooarte solicitant. Nu sta nici macar 5 minute singur, de fapt nu sta nici macar 2 minute intr-un loc. Este intr-o vesnica miscare. Cand e pe masa in bucatarie, cand in baie balacindu-se cu mainile in buda, cand la prize sau in sertare, s.a.m.d.
Ramane surd la orice amenintare, cuvantul NU are orice alte conotatii, mai putin aceea de interzicere, NA-NA, e daja "piece of cake".
acum o saptamana si ceva l-am gasit cu un cucui de marimea unei nuci mari in frunte. In zece minute de la momentul impactului cu piciorul scaunului din bucatarie fruntea lui era deja vinetie, L-am luat pe sus si m-am dus cu el la Spitalul 9 la sectia de neurochirurgie infantila. Am refuzat sa facem radiografie dupa ce am parlamentat cu dr, de garda vreme de 10 minute. In timpul asta pacientul a cotrobait pe tot biroul si prin toate sertarele, s-a servit cu niste sticksuri, iar dr. exasperat, dupa ce i-a scapat un :"Doamne, da` energic mai esti!!!", nu stia cum sa scape mai repede de noi.
Mihaela, stai draga linistita si nu mai pune copilul sa bea diverse chestii din diverse chestii. Mai sunt si altii care abia leaga doua onomatopee. David abia acum spune si el un "Alo" chinuit. In rest o da cu Nu-Nu inainte, adica-l foloseste si atunci cand vrea ceva si atunci cand nu mai vrea nimic.
trebuie sa plec....
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
romana spune:
Martta: Felicitari! Sper sa nu ai greturi, ca eu nu duc lipsa de asa ceva. Uneori sint mai intense alteori e destul de bine, dar imi taie cheful de a mai face ceva, si la cita treaba am...
Bibi: Bine ca mai dai un semn de viata. Sper ca sinteti sanatosi cu totii, tu , David si sotul.
Bravo David ( asta in legatura cu ce a facut in cabinetul medicului), cred ca sa o sa fie si Alin al meu. E adevarat ca e cam neplacut dar sint foarte haiosi. Mai Bibi poate ca un la doilea bebe, adica un frate sau o sora l-ar mai potoli pe David. Macar ar avea cu cine sa-si consume energia si v-ar lasa in pace pe voi. Din punctul asta de vedere eu astept cu nerabdare sa umble Alin ca sa nu mai stau cu el in brate tot timpul cind e treaz.
Hai sa ma laud cu Alin, cel mititel, are un dinte si ieri s-a ridicat prima data singur in picioare. L-am lasat in patut ca sa merg pina la bucatarie, iar el ca de obicei a inceput sa plinga ( nu-i place sa stea in patut deloc), cind m-am intors in camera era in picioare si cu ochii plini de lacrimi, in loc sa fie fericit de realizarea lui. Dar si cind e vesel deschide o gura mare si e tot numai un zimbet.
Imi iubesc asa de mult copiii si vad ce bine e pentru Cristi ca are un fratior. Deja se joaca impreuna, iar cind Alin trebuie sa-si bea laptele si sa faca nani-nani, Cristi se supara ca doar el mai vrea sa se joace si imi arata perna unde-l pun pe jos pe Alin , adica sa-l mai pun acolo ca sa se joace.
In timp ce se joaca il apuca pe Cristi o dragoste si se arunca asupra lui Alin sa-l imbratiseze, daca i-ati putea vede ce draguti sint asa.
Cristi nu prea vorbeste si nici prea multi dinti nu are. I-au iesit doar 5 dinti si doua masele, dar mai stau sa sparga gingia toti dintii de sus si inca ceva maselute.
Mihaela: A gasit sotul tau garsoniera de inchiriat? Vezi si pe www.anuntul.ro
Madishor: Ce mai face Ana?
Cornelia: Am vazut si eu la stiri ce vreme rea e in jud. Constanta si m-am gindit la tine. Ai grija sa nu ramii inzapezita pe undeva, mai bine nu te duci la servici intr-o zi ca asta. Am vazut subiectul deschis de tine la “parintii intreaba…”. Si eu zic sa o culcati cu voi in camera o perioada , pina se linisteste si uita groaza asta de noapte. Probabil ca ea vrea sa fie cu voi cit mai mult timp si de aceea va cere ba o carte, ba o jucarie, ba apa sau cine stie ce mai ce… doar ca sa prelungeasca momentele in care e cu voi si poate in special cu tine. Eu mai sint de parere ca ar trebui sa-ti iei mai repede concediu, eventual medical , sa ai grija de tine, de sarcina si de Mariuca. Iti doresc sanatate si sa stea bebe in burtica cit mai mult ( adica sa nu se grabeasca dar nici sa nu leneveasca pe acolo).
Ce mai faci Marox? Mai citesti pe aici sau nu ai timp? Ai aflat sexul bebelusului?
In rest fetelor va rog eu nu mai pomeniti de maincare italieniesca… mi se face o pofta imensa mai ales cind imi aduc aminte ce spaghete bune cu spanac am minca la mare la Mamaia, la un restaurant cu specific italienesc. Ca daca mai vorbiti de astea va puna sa faceti room-service la mine acasa cu o portie de spaghete.
Romana, Cristian (22.06.2003) , Alin (25.06.2004) si burtica de 8 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
cgaby spune:
magdone - ceai de PIR! am zis bine. intreaba la plafar!
sanatate!!!
ieri ne-a umplut de fericire! are un talent la desen..cand a venit ta-su de la serviciu la chemat la el in camera sa-i arate cu mandrie "capodopera" sa. peretele mazgalit corespunzator...
mami curata! nasol moment..mititelul incerca si el sa ma ajute..dadea cu manuta sa stearga "pictura rupestra". a fost distractiv, ce sa mai!
pupici la mamici, pitici si burtici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100