Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Raportez: intr-adevar, sper! sunt bulversata... la mine este dupa un tratament de 2 luni si 12 zile (exact), cu contraceptive si alte polidine, progesteroane, vit. a+e, diclofenace, biseptoale, ampiciline... mai vreti? da' io sper, ca asa mi-a zis doctorita " bai, sa nu cumva sa-mi strici firma si sa nu-mi fii gravi!!!"
maine (sau chiar de azi), ar trebui sa-mi fac test. cel mai greu este cand trec pa langa farmacii, abia ma aptiu, zau!
cu Dumnezeu inainte, mai dragelor!

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia...iti dai seama ce a fost in capul meu...sa fac...sa nu fac....dar pina la urma imi pare bine ca am reusit sa ma abtin...pina azi...oricum mi-am zis ca decit sa stric calitatea aiurea....mai bine o fac "ca la carte"...
Cit priveste HSG-ul....mie mi s-a spus ca imi trebuie trimitere de la medicul de familie...pe care am obtinut-o....nu stiu daca se poate si fara...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Astery, sa te ajute Dumnezeu! Oricum, ai avut o schema de tratament naucitoare de-a dreptul! Daca iese, trebuie brevetata!

Nu ma uitati cu HSG-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eeeeiiii, schema n-a fost chiar naucitoare... a fost structurata. suna naucitor asa cum le-am enumerat eu. trompele mele sunt bune, ovarele la fel, eu am avut (zic am avut, caci sper sa nu mai am, si nici n-am cum sa aflu fiindca aici nu exista echo intravaginal!!!) o "regiune cervico-istmica cu defect de umplere situat central" (habar n-am ce inseamna), lucru pe care l-am aflat in urma HSG-ului. si cica am si ovulatie, of of... mai-mai!
hai va pup, ca plec la Polul Nord!

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Eu am scris de vreo 3 ori la clinica, Tonnia cred ca tu ai vazut o postare mai veche. Ultima este la pag.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

M-am uitat acum si nu am gasit nimic la pag.39. In fine, daca tu spui ca le-ai repetat si sunt OK, atunci e in regula. Ariadna, tu te-ai investigat foarte bine, dupa parerea mea. Singura chestie pe care o ai de facut este sa nu ratezi momentul ovulatiei, eventual ajuta-ta cu o monitorizare. Atat! Si sa te calmezi. Eu cred ca in urmatoarele putine luni(2-3 maxim) ar trebui sa iasa. Ma bazez pe antecedentele tale de anul trecut. Deci, calmeaza-te, mult nu mai e, iar stresul se pare ca e un inamic redutabil. Nu zic sa nu fii preocupata, dar ai incredere un pic! Daca nu ai ramas in ultimele luni, este pt. ca nu cred ca se poate intampla f. des, mai mult de 2-3 ori pe an. (asta in cazurile superfericite, eu nu am mai ramas de 3 1/2 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Sa te auda cineva acolo sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Ariadna, si io zic la fel ca Antonia!
Unde ati toate?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirelas76...un pupic mare pentru tine...in a cita zi esti acum????

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Cata...in ziua 9..dar mi-a iesit prolactina mare..maine ma duc sa incep monitorizarea eco, desi cred ca ma duc degeaba..cu prolactina asta! Cred ca nu ovulez

Mergi la inceput