Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirelas76 in a cita zi ti-ai facut prolactina...si mai zi-mi o data cit ti-a iesit...care erau limitele ...si unde ai facut-o? Please...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Cata, vezi ca am deschis acum un subiect despre asta...am facut-o la Medicover, eram in ziua 3, dar anumiti dr spun ca se poate face in orice zi a ciclului, ca nu depinde de fazele menstruale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mirelas, sunt sanii mai umflati, mai tari, mai ales in a doua jumatate a ciclului? Asa ti-ai dat seama?

Mergi la inceput

da Tonnia....asta mi s-a parut in neregula, ca inainte nu era chiar asa, si mereu speram ca poate sunt ..si in plus, dereglarile astea ale ciclului! De fapt, doar de dereglari i-am spus dr si mi-a dat de facut prolactina..si uite ca a avut dreptate!! Si cine stie cum imi vor iesi alte analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ca tot n-am ce face si-mi impletesc degetele in fel si chip, am ajuns sa citesc si carti de sociologia familiei. Stiati ca si barbatii au un gen de ciclu hormonal de 20-22 zile, perioada in care testosteronul creste si descreste ? Sau ca acesti hormoni sunt secretati dimineata cu pana la 30% mai mult ? Sau ca omul are o imperechere oarecum sezoniera - lunile cele mai fertile sunt cele de toamna - iarna, in special noiembrie ? Despre varstele considerate maxim de fertile sau despre procentele de infertilitate nu va mai spun ca, pentru mine cand le-am citit au "sunat" ca funia in casa spanzuratului, desi ...lucruri mai vesele :varsta fertila si de conceptie a crescut mult in timp, la fel progresul medicinii, la fel posibilitatile de mentinere in viata a prematurilor, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Piua, iar o sa ziceti ca sunt plina de umor ...
Io voiam sa zic, tovarasi, ca inca suntem in anotimpul de iarna, deci sa putem ca sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, ce sa zic? De azi dimineata va citesc toate discutiile de pe forum si mi se par foarte interesante.Sunteti minunate! Mi-a trebuit mult timp sa ma hotarasc daca sa va scriu sau nu.
Am constatat ca sunteti foarte bine informate in ceea ce priveste sarcina. De aceea mi-am si luat inima in dinti si m-am apucat sa scriu. Am o intrebare (daca poate cineva sa imi raspunda), chiar doua. la cat timp dupa "presupusa fecundatie" apar primele simptome de sarcina? Si la cat timp pot sa-mi fac un test de sarcina? trebuie intai sa astept sa vad daca vine CM? eu nu mai am rabdare pana atunci. As vrea sa aflu cat mai repede!
Va rooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chi, ba nu, e interesant! Iar chestia cu prestarea de dimineata e, deci, dovedita! Hai ca nu indispui pe nimeni! Si eu sunt spanzurata, si ce daca!

Karmenutza, nu te baza pe simptome. Ele pot sa apara la cateva zile de la conceptie, mai tarziu, sau deloc atat de devreme. Asteapta cu testul pana ce ai cam 13 zile de la ovulatie. Ca sa fii mai sigura! De cand incerci?

Mergi la inceput

Karmenutza, vezi ca e chiar aici la " asteptand un ingeras...", pe pagina 2,un subiect "dupa cate zile e concludent rezultatul testului" ..gasesti destule opinii. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Sincera sa fiu, nu incerc de mult timp. Abia "m-am apucat", ca sa zic asa. Dar sunt tare nerabdatoare!! pentru ca sunt destul de "in varsta" si "ceasul biologic" nu prea ma mai asteapta pe mine mult timp sa ma hotarasc daca mai vreau un copil sau nu. Si acum, daca m-am hotarat...mi-e teama sa nu fie nevoie sa fac multe tratamente (vreo cativa ani), ca timpul trece...si organismul nu mai actioneaza ca la 20 de ani...
Multumesc din suflet ca mi-ai raspuns atat de repede.pupici

Mergi la inceput