Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 13
Felicity spune:
danangie, nu cred ca te paste o raceala, pur si simplu seara temperatura corpului e mai ridicata un pic.
progesteronul se face la 7 zile dupa ovulatie.
trebuie sa las vaicarelile ca nu ma duc nicaieri
ce inteleapta sunt dintr-o data!!
am bagat un ochi la mamici, si ma sperie discutiile de acolo, nu manca aia, nu manca ailalta.
hai sa fim seriosi, parintii nostri au mancat ce se gasea si uite ce mandrete de fete au!!! io-s nebuna, dar m-am linistit ca se poate si mai rau ![]()
Tonnia spune:
Cata, trage jaluzelele alea, ca te vedem!!!
Ariadna, de sa fii tu dezamagita?! Cu o zi inainte nu erai! Eu vreau sa-ti propun sa-ti repeti analizele hormonale! Poate te-aau dereglat un pic plantutele. In plus, am vazut intrebarea ta la clinica virtuala, si parca nici atunci nu erau luate prea riguros. Asa mi s-a parut.
Felicity, ce bine ca ti-e bine! Da-o naibii de greata!
Sa stii ca trompele nu se desfunda cu una cu doua!
Mirelas, bine ca ai descoperit ce-i cu tine! Nu e grav, se trateaza bine. De-aia ai avut ciclul mai lung, nu ai avut ovulatie!
Danangie, nu spuneai tu ca ai ciclu de 25-26 de zile. Pai atunci, daca ai ovulat in ziua 15-16, inseamna ca ai faza luteala prea scurta. Si tie iti trebuie niste analize hormonle. Sau poate te-ai inselat cu ovulatia.
Ale, cand oi avea tu chef, spune-mi si mie, ti-ai facut analizele toate? Ar mai fi ceva? 
Chi, te intreci cu gluma!
Rucsi, Liadi, natasha, la fel!
Eu, mi-am luat analizele de ziua a 21-a. Dar or sa iasa varza in lipsa ovulatiei. Am si eu o intrebare: eu imi pun ceasul sa sune la 6.00 pt. temperatura. Numai ca eu m-am stresat rau in ultima vreme si am probleme cu somnul a.i. ma trezesc inainte de a suna ceasul de cele mai multe ori. Ei, daca imi iau temperatura la 4, de ex., cand ma trezesc, e mai mica. Dupa ce ma tot foiesc, eventual mai atipesc, la 6 e ceva mai mare. Pe care sa o consider mai aproape de adevar?
ariadna33 spune:
Tonnia, zici sa repet analizele? Dar m-am saturat ca le-am facut de cateva ori, nu mai am nici sange in mine de cate analize am facut. Acolo, la clinica le-am scris pe ultimele. DE CE ZICI CA NU ERAU LUATE RIGUROS? PLEASEEEEE, spune-mi! Ce sa fac????![]()
Alé, uite mai am niste flori albastre pentru tine, dar nu stiu cum se numesc, sunt flori de toamna 

, sa nu mai fii amarata.
ariadna33 spune:
Aaaaa, mi-am adus aminte, Tonnia dar eu n-am mai facut tratament cu plantute de cateva luni (2)
!
ariadna33 spune:
CHI, daca mai vii pe aici promit sa-ti povestesc cum mi-am impodobit eu ultima oara masina cu o zgarietura cand mergeam la dr.![]()
utocatalina spune:
Tonnia, Mirelas76, Adriadna33, Felicity, Danangie si Ale, si restul fetelor perseverente
, ieri seara, dupa ce am facut baie in cada
cind am iesit m-au apucat durerile in partea stinga unde am foliculul si am observat si mucusul aferent
...initial mi-a trecut prin cap sa ma apuc de treaba
....si am tot oscilat
intre a o asculta pe doctorita
si a face dupa capul meu
....pina la urma am decis sa procedez dupa cum mi-a spus si am stat "in banca mea"...azi de dimineata temp....era de 36.8....deci nu am ovulat ieri...si durerile pe stinga continua...cred din ce in ce mai tare ca azi sau maine voi ovula...asa ca diseara sunt "la munci"
....sa nu uit...vorba Tonniei
sa trag perdeaua sa nu ma vedeti
....Va pup ...![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Natasha71 spune:
Fetelor, vreau sa va spun ca sunt in ziua 11 si iar ma inteapa in partea stanga. O sa ziceti 'iar a venit aia cu intepatura', dar asa este. M-am hotarat, azi fac programare la dr., sa vedem cand va fi liber seara, cand ies eu de la servici sau poate intr-o sambata. Sunt absolut convinsa ca e un chist, desi n-am avut pana acum asa ceva. Oricum, stati linistite ca va tin la curent cu asta.
asteryaro spune:
Natasha, sa inteleg ca esti in ziua 11 a ciclului menstrual? Poate ca intepatura se datoreaza faptului ca esti in perioada (pre)ovulatorie. Ca sa te linistesti, mergi la doctor, fa-ti echo si mai vezi dupa aceea. Cea mai buna ar fi o echo intravaginala, poate este acolo un folicul care tocmai sta sa se sparga... Foliculii pot fi foarte usor confundati cu chisturi. Un bun echografist n-ar trebui insa sa confunde, nu?
Daca gresesc cu ceva, te rog sa nu te superi.
Succes!
Astery
Tonnia spune:
Astery, daca tot ai intrat pe aici, ia da raportul! Stii tu ce stii, nu? Luna asta ai sperante! Tinem pumnii!
Ariadna, din cate imi amintesc, in postarea ta ai trecut niste hormonale luate in ziua a 10-a, adica exact ca nuca-n perete, si apoi unele in ziua 14. Ziua 21 lipseste cu desavarsire! Poate ai luat si altele dar asa ai scris acolo.
Natasha si eu cred ca te apropii de ovulatie!
Cata, esti tare! Cum ai putut tu sa te abtii! Eu in locul tau nu mai rationam si prestam prematur si degeaba la greu!
Intrebare: pot sa-mi fac HSG undeva fara trimitere? Rucsi, tu stii ceva? Luati-ma in seama, plsss!