Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
fulguletz spune:
fetele..L-am botezat!
poze cu popa si cazanul cu apa sunt
acilea
n-a urlat "decat" cand l-a scos din cazan si s-a potolit doar cand l-a plimbat popa prin altar..la cate luminite erau acolo ..era fascinat total..
Damutza, si noi avem bubitze aspre la pipait..la un moment dat disparursera dar de doua zile au reaparut in forta...Joi mergem la vaccin si o sa-l intreb pe medic..daca se accentueaza am sa merg totusi mai devreme..Eu am tot asteptat sa-i treaca..dar..
despre botez(de ce l-am facut acilea?)..pai iti spun eu tie cu prima ocazie cand mai vorbim..ca e mult de explicat...
fetelor noi noutze aparute pe aici...bine ati aparut!
si mai vroiam sa scriu mai multe da nu mai stiu ce si nici timp nu prea am..sunt ramolita ..abia apuc sa mai va citesc!
de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Felis,si mie imi da pediatra Bebelac pe retzeta gratuita.Cand te duci sa-l iei trebuie sa ai la tine retzeta (cu data in luna respective),buletinul si o copie dupa certificatul de nastere al copilului.
Eu nu zic ca Bebelac e neaparat prost,dar pt ca Mihaitza trebuie sa ia in greutate cat mai repede,eu cred ca ar fi mai bine sa-i cumperi un lapte praf mai de calitate,cum ar fi Milumil sau Humana 1.Eu ii dau Humana 1,costa 170000 lei o cutie care la noi ajunge cam 5 zile.Dar eu ii dau numai lapte praf.Tu daca il si alaptezi,la voi ar tine mai mult timp o cutie.
JASMINE... multumesc pt raspunsul amanuntit!
quote:
In timpul zilei nu vrea sa doarma in patutzul lui,parca acolo ar fi maracini.Chiar daca adoarme in bratze,cand il pun in patutz trec 5-10 minute si se trezeste,isi da seama unde e si protesteaza zgomotos
la fel se intampla si la noi!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
monica-elizabet spune:
fetelor, am fost afara, am stat doar 45 de minute, dar lui ruxy i-a placut tare mult, ca de obicei a dormit hi hi
alex a iesit si el cu mama afara si ne-am intalnit, era super fericit in zapada pana la fund si facea un om de zapada impreuna cu alti copilasi.
sotzul a iesit si el sa dea zapada de pe masina...asa ca, toti am fost afara sa vedem fulgii de nea, sper sa nu racim(mai ales ruxy)
fulguletz, sa-i fie de bine lui davidutz, sa-l pazeasca ingerasii si Doamne-Doamne sa fie sanatos!
wow, ce toropeala m-a apucat, cred ca ma culc si eu putin cu copilasii dupa ce mananc.
va pup si mai vorbim.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
floarea_soarelui spune:
FELIS..ui aci si ceva din experienta unei mamici cu "shtate mai vechi":D...Eu am inceput cu NAN..a mers bine merci de la 3 saptamani pana la aproape 4 luni (timp in care nu-l manca cu cine stie ce bucurie...lua in greutate...dar nu chiar ca la carte..)..apoi mi-a zis pediatra sa-l schimb cu altceva...am oincercat MILUMIL...il scuipa mai abitir...intr-un final am ajuns la BEBELAC...(care-i mai ieftin dar nu mai prost...daca te uiti la compozitie ai sa gasesti aceleasi ingrediente...e imbogatit cu aceleasi vitamine si minerale)..pe care l-a mancat f bine...a luat in greutate ca la carte (desi nu intotdeauna cand nu-i ca la carte inseamna ca e ceva grav)..si am mers cu bebelac pana la 11 luni cand am trecut pe lapte de vaca..:)...Daca-i place puiului BEBELAC...da-i cu incredere...urmareste-l cum creste...si apoi vezi daca merita sau nu sa ii dai ceva un pic mai scump. Ai un copiluts tare frumos, il pupam cu toata dragostea si ne rugam sa ii fie Dumnezeu alaturi, copii is toti niste farame de lumina. Numai bine sa va fie:)
floarea soarelui
monica-elizabet spune:
fulgule, super pozele din cazan, au iesit misto de tot si lumanarica este f dragutza.lui davitdutzul crestinat
monica
monica-elizabet spune:
fetelor, va rog eu din suflet nu scoateti copilasii afara pe vremea asta in marsupiu, e mai sigur in carutz, eu cu ochii mei am vazut acum vreo 3 ani o tipa care a alunecat si a cazut si avea copilasul in marsupiu...nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca cadea pe burta...pliiiizzzz...sa ma ascultati
pup
monica
Ele spune:
Buna fetelor!
Vad ca la Bucuresti ninge frumos, dar la noi e viscol . Asta inseamna ca nu scoatem azi nasul afara.
Monica bun tare sfatul tau in legatura cu scosul afara in marsupiu. La asta eu chiar ca nu ma gandeam.
Fetele la care puiutzii au bubitze si li s-a recomandat Advantan. In cazul nostru diagnosticul a fost de Dermatita faciala si am dat-o o singura zi cu Advantan si au disparut toate bubitzele si nici nu au mai aparut.
Dar acuma avem alta pb: i se usuca fata Denisei si se cojeste putin, cu ce sa dau pt hidratare??
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
mamaluidavid spune:
Buna fetelor!
De la ce varsta e OK sa ies cu bblusul afara? Puiul meu are acum 5 saptamani si 3 zile si saptamana trecuta am iesit si noi putin afara dar seara a facut febra;oare l-am scos prea repede? Am vrea sa mai iesim si noi la plimbare dar mi-e teama sa nu faca din nou febra.
Voi de la cate saptamani ati iesit?
Stefania si David(24 dec)
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
Ele spune:
Mamaluidavid, eu am scos fata la 2 saptamani si ceva afara dar sunt fete care au scos bebelushii chiar mai devreme. Cred ca febra a facut din alt motiv, trebuie vazut exact de ce. Daca se repeta mai bine il duci la un pediatru poate a facut puti roshu in gat sau cine stie ce.
Multa sanatate si
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
hena spune:
Multumim, mamici dulci ce sunteti, pentru urarile facute!!!
-----
Zilele trecute am discutat cu medicul de familie despre vaccin si mi-a spus ca luna aceasta nu le-au sosit dozele...!!??!! Adica vaccinul de la doua luni il facem luna viitoare dupa data de 20 - cand BB are trei luni si jumatate. Ii spun ca nu se poate si ea-mi raspunde ca nu-i problema la ce varsta se face ci intervalul la care se face...Deci, prin analogie, toate vaccinurile vor fi decalate cu o luna si jumatate. Eu sunt bulversata total...
Voi ce parere aveti??? Ce riscuri si complicatii pot aparea?
-----
AD_RIANA, si Mihnea a avut diagnosticul de dermatita atopica de la o luna si o saptamana. Diagnosticul m-a contrariat stiind ca atopica apare dupa varsta de sase luni, exceptional la trei-patru luni. Am consultat vreo trei medici: de familie, pediatru si dermatoilog, fiecare cu parerea lui. Mihnea avea pe fata tot asa o plaga care pe alocuri se descuama si pe corp plagi de 2-3 cm diametru, usor inchise fata de culoarea pielii, uscate, aspre la pipait. Dupa retete traditionale, ceaiuri, tarite, ulei de galbenele, schimbat asternuti in fiecare zi, schimbat de haine de trei ori pe zi, clatit rufe in cinci ape, aparat de purificat aerul, si nu mai stiu cate altele ca remediu la complexele mele de vinovatie ca nu stiu sa-mi cresc copilul, l-am tratat cu ELIDEL in combinatie cu creme de intretinere de la AVENE - TRIXERA ( balsam de baie si crema de corp). Nu exagerez, in patru zile Mihnea avea piele o catifea. Am continuat tratamentul cu Elidel cam 10 zile iar crema de corp o folosesc si-acum in fiecare zi la masaj. Elidel-ul nu contine cortizon , derivati sau antibiotic.
Se pare ca nu a fost dermatita atopica, ci numai o dermatita seboreica extinsa... Ma-ntreb de ce medicii se grabesc sa atribuie asa usor un diagnostic care baga mamicile in trepidatii...
GANDACELULE, cata dreptate ai!!! Sunt minuni pretutindeni in jurul nostru, numai ca noi uitam sa ne luam perdeaua de pe ochi ca sa le putem vedea...
Pupici si numai bine!
Hena si BB Mihnea