Bebelusi de sept-oct 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
mcm spune:
Buna,
Noi am fost la vaccin azi, am plans putin apoi am iesit afara si ne-am plimbat cu carutul si am adormit. Inca nu a facut febra, i-am pus o compresa cu apa rece.
Daca va plimbati pe-afara cu bb-i aveti grija la turturii si zapada inghetata care cad de pe blocuri si de la balcoane. Noi astazi am asistat la un accident in care a cazut zapada in cap la cei care treceau pe-acolo.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
crini spune:
Eu folosesc orice detergent (Bolt, Sole, Dash), in functie de ce oferte sunt prin supermercate. Daca hainutele sunt patate, de kk sau regurgitari, inainte de a le baga la masina dau pe pete cu produsele speciale (Vanish, BioShout, General). Pana acum nu mi s-a intamplat sa ramana patate.
Mcm, daca nu s-au dus petele, cel mai bine e sa le speli iar, sa nu le calci, pentru ca la calcat petele tind sa se fixeze.
Timea, eu inca nu-i dau apa, pentru ca il alaptez exclusiv, dar apa pe care o recomanda pediatri de aici bebeilor se numeste 'San Gemini'. Nu are un gust bun, e cam sarata si uleioasa, dar are tot ce au ei nevoie.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
MamaElei spune:
Damian, LA MULTI ANI!
Laura, si eu care ma intrebam de ce vrea sotul meu sa-i punem cercei? Acum, daca mai uit si eu mai bine, zici ca e un baietel!
Danyce, multam pt aprecieri. Si noi am vazut noile poze, e foarte dulce Alma si ce-mi place ca are par mult. De asemenea si Lia, care e o scumpica!!!
Mcm, pt pete de kk folosesc un inalbitor special pt rufele bebeilor, dar se duc si cu ACE gentil.
Julya, e dulce baietelul tai, sa-ti traiasca! Cum a fost la vaccin?
Andreea, si eu cred ca e mai bine sa intrebi medicul in legatura cu kk verde si tremur.
Pufymic, mi-au placut mult pozele!
Ana_a, pt ca ne-ai scris regimul zilei lui Stefan.
Marimar, ai intuitie foarte buna. Am facut filo, dar in 95 abia am venit in Cluj si am facut anul pregatitor, la noi se studia doar 11 la liceu. Daca ai facut ro/fr – ital, cred ca stiu de cine e vorba.
Mai scrie-ne ceva despre voi!
Apa ii dau din robinet, fiarta si racita. Dar nu-i prea place, se joaca cu biberonul si i se scurge apa din gura. In schimb bea cu mai mare placere ceai. Folosim ceai PLANTEX, instant, in pliculete, nu stiu daca se mai gaseste pe undeva.
Rodica si Paula (02.09.04)
http://community.webshots.com/user/mamaelei
elyanne spune:
quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Am uitat sa va intreb... mai stie cineva ceva de Iulyp, elena_oona, cybip, Garofitza sau CRISMIR??? Ca de mult nu am mai auzit nimic de ele... :(
Just asking...
Sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Andreea asta am gasit despre Crismir la un alt subiect de pe forum...
"eu nu am mai putut intra pe net o perioada si acuma nu pot intra pe forum, am probleme cu laptopul ... sper ca in viitorul apropiat sa se rezolve toate si sa va aud cat mai repede ... al meu baietel, Robert, e bine creste si e mare ... cand imi fac laptopul am sa iti mai trimit si ceva poze .... nu mai stiu nimic de voi, sper ca toata lumea e bine ... salutari la toata lumea!....paaaaaa!Mirela(CRISMIR)"
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
pufymic spune:
Buna fetelor!
Si noi stam bine la capitolul box...da in mami ca-n sac!
In rest de ieri a inceput sa tipe, si acum cand vorbim si ne jucam cu el, tipa de placere(nu mai gangureste) de ne sparge urechile! S-a plictisit doar de gangurit, asa ca-si incearca corzile vocale si altfel(tipand)...Vai de urechile lui mami!
In rest e bine, mancacios nevoie mare( ceea ce se poate lesne observa in pozele astea noi!), ieri a mancat din ora in ora(numai san papa deocamdata). Si are o energie in el ceva de speriat!Toata ziua da din manute si din piciorute, si se intoarce de pe-o parte pe alta, apoi pe burtica, si tipa cat il tine gurita.........si face bulbucei....e tare haios!
Singura noastra problema(de fapt a lui mami ca pe Alesio shmecheru' nu-l deranjeaza!) e cu somnicul, ca toata ziua sta printul meu treaz(abia doarme 2 ore in timpul zilei, si astea tot pe portiuni), iar noaptea se culca nu mai devreme de ora 12! Si trezirea e la 7-8!
Azi am planificat sa iesim la zapada.Sunt tare curioasa cum va reactiona...
Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
muttzi spune:
Ma chinui de vreo 3 ore sa postez acest mesaj Nu stiu ce s-a
intamplat cu netul meu.
offf, ce noapte am avut.... teroristul mic s-a trezit de 4 ori. A fost
cam agitat si nu prea stiu de ce. Dimineata am observat ca era disperat sa-si muste manutele sau orice lucru pe care-l putea apuca si duce la gurita. Oare pot presupune ca-i ies dintii??? M-am uitat la el in gurita si nu vad nici o umflatura. Am pipait si gingiutele si din nou nimic, nici un semn. Singurele semne ar fi agitaitia si dorinta de a musca (nu are febra si nici diaree). Asta sa fie inceputul?
Ne laudam ca am facut deja de 2 ori kk singurei, asa ca multumim mult
mamicilor pentru sfaturi (am aplicat cate un pic din toate si se pare ca a functionat).
ana, copii de varsta asta cica ar trebui sa doarma in medie 15
ore pe zi. Uneori dorm mai mult, iar alteori mai putin. Oricum, daca
dorm este foarte bine ca ei in somn cresc si isi dezvolta creierul
(atunci se fixeaza informatiile primite in perioada de veghe)
julya si al meu dormea pe spate cu capul intors intr-o parte. Din cauza asta i s-a tesit putin capul in partea aia asa ca "disperata" sa nu ramana copilul cu capul tesit am dat fuga la doctor (nu la un pediatru oarecare ci la chirurgie infantila - sunt o obsedata ). Mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca pana la un an capul copilului este foarte maleabil si o sa-si revina in cateva saptamani, dar este foarte important sa-l culc o vreme pe partea cealalta, asa ca de vreo saptamana nu-l mai culc pe spate ci pe o parte. Bineinteles ca nu sta singur pe o parte asa ca i-am pus la spate niste suluri de material care se prind de cearceaf cu un scai. In felul acesta nu se poate intoarce. Dupa ce i se va corecta capul o sa-l culc o noapte pe o parte si o noapte pe cealalta parte.
andreea eu am un nepotel care intr-o vreme avea asemenea fiori ca si fetita ta. Au vrut sa-l duca la doctor, dar intre timp au descoperit ca el avea fiori dupa ce facea pipi. Verifica si treaba asta. Oricum daca nu-ti dai seama de ce face asa, du-l la doctor.
Pufymic super haioase pozele! Chiar asa, ce-ati mai facut cu
bietul copil... Este un dragut.
Bafta la toti bebeii care fac vaccin astazi, sau zilele astea.
pufymic spune:
Muttzi, poate ii e doar foame la puiutul tau, poate de aceea s-a trezit azi-noapte asa des, si poate tot de aceea isi papa manutele si ce mai prinde.
Si Alesio a trecut printr-o faza din asta acum la 3 luni si un pic, de ma trezea de 3-4 ori pe noapte(si el se culca la 12-1 !), si manca. A fost doar un salt de crestere!
Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
crini spune:
Ionella, e tare activ baiatul tau, daca reuseste deja sa se deplaseze! In curand o sa ai de alergat, nu gluma.
Pentru mamicile care au inceput diversificarea cu cereale, doctorita mi-a spus ca inainte de 6 luni se poate da doar orez, sau porumb si tapioca, acestea fiind unicele fara gluten. Toate celelalte se pot da dupa 6 luni, cand riscul alergiilor date de gluten diminueaza.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Andreea_si_Doru spune:
Multumesc mult... peste 2 ore mergem la dr-ita si apoi am sa intru sa va spun ce a zis. Pipi... pai a facut o data pipi, ca am verificat, dar a 2-a oara a tremurat in 5 min, si nu a mai facut nimic. Lasa, ca nu e nimic grav, daca e lipsa de calciu am sa-i dau calciu si o sa fie bine. Totusi ea mananca numai lapte...anyway, v-am pupat
Mersi Eliana - sper sa fie bine toata lumea de care am intrebat.
Multa multa sanatate si numai bine!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
mama lui Licurici spune:
Buna fetelor,
Noi azi am vrut sa iesim la plimbarica dar...nu putem scoate caruciorul pentru ca nu e curatata zapada de pe stradutele laterale. Am fost nevoiti sa ramanem in casa. L-am imbracat bine si l-am pus in baby relax in fata geamului deschis. A adormit imediat... am stat asa vreo ora si jumatate.
Dintisori nu se vede sa ne iasa insa mozoleste tot ce prinde si manutele sunt murate non-stop.
La noi cand am avut fiori ( de vreo trei ori in ultimele 4 zile) a zis tati ca a trecut un pinguin pe langa noi!!Hihihi Sunt curioasa ce zice medicul!
Bey, Pufymic!! nu mai radeti de copil!!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)