Bebelusi de sept-oct 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
amoodia, dar daca tu alaptezi inca exclusiv, poate are doar scaunul mai moale, daca e diaree ar trebui sa te duci urgent la medic! de 2 saptamani mise pare fff mult sa ti copilul cu diaree, nu poate fi de la dintzi!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
aissa spune:
Roandre, o prietena de-a mea mi-a zis ca baiatul ei se plictisea de supa, adica daca azi o manca a 2-a zi nu-l interesa. Si atunci ii punea in ea in fiecare zi altceva, la modul: azi bulion, maine suc de la portocala, apoi sirop de zahar, ceva care sa-i schimbe gustul nu compozitia. Si asa cia il pacalea.
Ana_a, eu nu ma grabesc inca sa-i bag fructe si legume, o sa o iau incet, oricum a mea e mai mica cu o luna si mai bine decat flacaul tau. Sa vad intai cum ii merge cu cereale, apoi iau supa de cap si la sfarsit bag fructe.
Vad ca ziceti de biscuiti, dar eu am auzit ca pana la 6 luni nu prea merg ca au gluten. Chiar am citit pe aici pe undeva ca si cei de la Hero pe care scrie ca sunt de la 6 luni, au fost modificati pe eticheta(sau cineva a vazut ca schimbau pe eticheta) si ca sunt de la 1 an in sus.
Ionela, si Alexandra suge (de fapt linge) tot de ctaeva zile, mai ales carpele. Faza a inceput dragut. Ea avand obiceiul de a da afara (acum doar ii iese cate o gurita de lapte cand si cand, dar suficient sa fie uda pe la gat) eu sunt in jurul ei cu batistute pregatita sa "prind" ce se scurge. De cateva zile scotea si limba dupa ce ii curgea un pic de la pte si Tony radea ca cica "scoate si limba sa i-o stergi". Si chiar ii stergeam si lapticul de pe limba. Si acum da cu limba pe tot ce pica, mai ales patura. Cred ca e de prisos sa mai spun ca face "bleah!" ca si normal sa sugi la carpe..I-am dat jucarele sa le suga pe alea, dar ea inca nu tine bine jucariile in maini si e mai comod cu pumnul propriu sau plapuma.
De invartit se suceste si ea, dar in jurul axei proprii, adica se misca in sensul acelor de ceasornic (sau invers), nu mereu o ia in sus. Asa face doar cand ma are pe mine la picioare si ma loveste cu degetele si se impinge. Apropo, sunt vanata pe picioare si pe piept de la suturi. Voi cum stati, ca a mea pedaleaza intr-una si ma buseste mereu.
Gata, ma duc sa o trezesc sa mergem afara!
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
marimar spune:
quote:
Originally posted by MamaElei
Mihaela, ca ne-ai inclus in lista. Si ca sa fie datele complete: ora 08.05, DPN=16 sept.
Lilia, sint din Chisinau si de aici scriu, spre disperarea parintilor mei si ai sotului . Ei au tot sperat sa ne stabilit in Cluj (unde am facut eu si sotul stiudiile)
Rodica si Paula (02.09.04)
Rodica,
ce facultate ai facut in Cluj ? Si eu tot in Cluj am studiat, la litere, am terminat in'95 si am avut o colega din Chisinau, Rodica....
Sa-ti traiasca fetita !
-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia
ana_a spune:
aissa pai da..au gluten biscuitzii, dar dat fiind ca al meu nu e fff grasun, chiar mie mi se pare slabutz avand in vedere ca ultimile luni a crescut fff putzin fatza de primele 3 luni, deci ma gandesc ca un biscuite, hai 2 pe saptamana nu ii face nici un rau!.zic eu...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
bozo spune:
Neatza fetelor!
Andreea, si al meu a avut ieri fiori, de trei ori. Prima data am ras, a doua oara am zis ca ii e frig, a treia oara am ramas pe ganduri. O fi adevarat ca fac pipi atunci, dar eu ma gandesc si la chestia cu lipsa de calciu pentru ca eu nu prea beau lapte. Nu imi place deloc si in perioada sarcinii ma tineam de nas sa il beau. Asa ca astept cu interes sa ne spui ce a zis doctorul.
Fetelor eu am spalat cu Ariel si acum cu Persil si tot mi-au ramas pete de kk.
Fug ca micul dictator nu vrea sa stea cu tai.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
roandre spune:
Aissa, o sa incerc sa-i mai pun cate ceva in piureul de legume daca tot nu-i place asa mult. Supa o bea fara probleme, dar piureul e cahhh...hihihi
De biscuiti mie mi-a zis doctora sa-i dau cei Populari chiar daca au gluten atata vreme cat copilul nu e foarte gras si mai ales nu are nici un fel de problema de sanatate (alergie, de ex).
Cu busitul stam si noi bine. Da in mine ca intr-un sac de box.
Ana_a, multumesc pt desfasuratorul meselor lui Stefan. Dar nu ai introdus mancarea cam repede (adica prea multe deodata?) Carnea mie mi-a zis sa i-o dau dupa 6 luni, la fel si oul si ficatelul. Nici macar n-a vrut sa-mi explice cum sa-i dau ca sa nu ma tenteze pana atunci...hihihi
Apoi, e normal ca in primele 3 luni sa ia mai mult in greutate. Cat a luat in greutate in ultima luna? Normal ar fi fost cam 450-600 gr.
Vad ca vorbiti de spalat pete de kk. Ni s-a intamplat si noua si fara clor nu am rezolvat pata cu nici un detergent. Am incercat si cu Vanish dar tot nu a mers.
Tu nu-i mai dai si laptic sau ceva de baut dupa ce papa piure?
Ma duc ca poate se trezeste pititca si ii dau piure de legume iar. Doamne ajuta sa aiba pofta mai mare de mancat!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
Fata mea doarme si acum si nici gand sa ceara de mancare. A papt doar o data la 10.30 si acum stau si ma invart pe langa ea sa se trezeasca sa-i dau piureul. Ma duc s-o trezesc ca in ritmul asta nu se mai poate. Acum ma gandeam sa-i pun si niste lapte in piure daca tot nu-i place asa simplu.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mina spune:
Mihaela, ma intreb daca ai nostri copii nu s-au vorbit. Matei a "servit" prima masa a zilei la 9... nu stiam daca sa ma bucur ca doarme sau sa ma enervez ca pierde o masa. Apoi la 13 a trebuit sa ma rog de el sa pape... singura realizare e ca a catadicsit sa inghita 20 ml suc de mere din biberon.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
elyanne spune:
Da' ce numai voi sa mancati asa tarziu?
Maimuta mea s-a trezit la 2 sa manance, dupa ce a mancat de dimineata pe la 9 jumate...
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)