Bebelusi de iulie-august 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
roberta04 spune:
Buna seara,
Ger sau ba, tot l-am scos afara pe vorbaretu' meu mik, i-a ingheat un pic nasucul dar a adormit intr-un final.
Vorbeati de kk, Matei e bebe cu probleme de scaune multe si moi de la nastere, acum, insa, de cand am dat-o pe dovleac,supa, piure de legume, cereale de orez s-a constipat, adica face si el o chestie parca-i plastilina... Ma doare insa capul ca nu mai vrea lichide, asa ca de ieri i-am fiert mar si i-am dat zeama, vad ca bea cu placere, azi i-am adaugat si doua boabe de strugure pasat si l-a inghitit rapid. Cred ca nu-i nimic rau in a-i da compot, nu??
ROXI, tare faza cu dementii aia cu masina pe faleza, si eu mi-s romantica da' nici chiar asa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
papadie spune:
Crapa fierea-n mine can vaz ca va plingeti ca nu v-a venit...ehehehe pin la 5 sapt avui lohii p-orma au venit rusii (la 10 sapt) porma am singerat 2 luni jumate de la anticonceptionale. Sooo...
Catrina e-ntr-o dispozitie vomitacioasa...macar m-am linistit ca nu e deshidratata. Am fo la dr cica daca vomita asa inca 2 saptamini (adeca masa de dimineata) sa mai trecem s-o verifice daca e deshidratata:P Pe 6 e carnaval tre sa-i iau costum la maimutzica :-)))
Apropos daca o tin de maini se ridica in picioare si chiuieeeeeeee!
In restu' timpului sufar ca nu gasesc casa ...M-am plictisit pina si io sa caut
va pupes*
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
kim222 spune:
Gata am aparut si eu pe aici....nu am putu sa va scriu pina nu mi-am baut cafeluta de dimineata....asa-s de obosita ca mi-e greu sa ma concentrez...
Luca cu somnicul este la fel , pe alocuri mai rau....vad ca mai sint bb care nu dorm dar al meu este mai cu mot....din ora in ora (aseara a inceput de la 1.30) si apoi dupa 4.30-5 din juma'n juma de ora...Deja am intrat la ideii...sleeping disorders..daca sint asociate si cu alte afectiuni...mi-e frica sa ma gindesc..... Asesra asa am fost de obosita ca nici nu-mi mai amintesc bine orele de trezire, trebuie sa incep sa notez...Tot ce vrea este o gura de apa si adoarme la loc...macar nu urla...Datorita oboselii am intrerupt acel cry it out traninig....astept sa vad ce spune si d, miercuri....desi nu sper prea mult...si nici nu0l cunosc sa stiu citi bani face...
In rest ziua este activ si alert de zici ca doarme toata noaptea......
Ce vreau eu sa va intreb>>..voi dati si supa si piure la bblusi? Eu i-am dat dupa 2-3 zile de supa , direct piure...Voi cum procedati, si de la ce virsta?
ASsa ca Roxana mama , vezi tu ,ca nu stam prea bine...
SSarah...succes Sabrinei si curaj....seamana leit cu taica-su...si ce ochisori frumosi avem!
Catinca, laptele indicat copiilor dupa un an este 2%, deci si cel pentru facut brinza eu banuiesc ca trebuie folosit acelasi...
In ultimul timp citeam ca biscuitii, grisul , orezul si brinza de vaci nu se mai indica la copii , numai ocazional....Eu obesrv ca voi cam indopati bb-lusii ....nu va suparati pe mine....este doar o observatie. Luca capata brinzica de 2X/saptamina si un biscuite/satamina...asta pina mai incolo adica pe la 8 luni....si mai ales cele care alaptati ,eu nu inteleg de ce va agitati si va grabiti cu diversificarea....
Ieri Luca a implinit 5 luni...i-am facut citeva poze..le puteti vedea aici
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeAMm7FuyaOW7gQ
Revin...
Luca cel frumos
Doamna Bibi spune:
La multi ani (de fapt luni...) bebeilor care au mai adaugat o lunisoara!
Copilul asta al meu este atat de energic incat ma termina fizic,am facut muschi ca Arnold, deja vrea fratilor sa stea in picioare!!!! Nu ma inteleg cu el sa mai stea si el culcat sau in patut,nuuu..., el vrea mot in fund si in picioare. Tipa, chiuie,maraie,face ca toate alea,e asa de vorbaret.
Kim,eu ii dau lui Bogdan piure de legume cu lingurita,azi de exemplu a mancat vreo 150g si tot mai vroia.Eu inca nu ii dau branzica,nici gris,nici biscuiti,doar cereale in laptele de seara si putin in fructe dimineata. Imi pare rau ca nu s-a reglat cu somnul,rudele ce mai zic???
Azi l-am scos chiar daca era cam ger,dar in brate si m-a rupt nu alta am febra la maini.Ieri la fel l-am dus.E asa de incantat de zapada!!!
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamna Bibi spune:
Fetele,azi va fac cinste (chiar daca virtual) cu ce vreti fiecare ca mi-am luat masina, dar din pacate n-am avut parte s-o incerc din motive de troiene in fata blocului si n-am putut sa ies, ca la noi pe strada (chiar daca este mare si circulata de Ratb) "primaru' care este" n-a bagat nici o masina de dezapezire,zici ca suntem in camp, mama lui de urat!
Monica si bebe Bogdan
Doamna Bibi spune:
Si am uitat sa va spun ca de vreo 2 zile Bobo a descoperit ca poate sa bata cu mainile in orice,asa ca daca ma vedeti pe strada cu ceva vanatai pe fata sa stiti de unde le am.Oare nu-l dor mainile ca da destul de tare si loveste masa,jucariile,picioarele lui,tot ce prinde.Ai vostri fac asa sau e nervos piticu meu?
Va las ca nu mai pot sa-l tin,rupe tastatura cu mainile daca mai stau.
Monica si bebe Bogdan
mitzura spune:
Nici eu nu-i dau gris si orez, ca-s fainoase, biscuiti i-am dat cand si cand, dar acum , daca ii simte in mancare nu mai vrea sa manance, iar brnza de vaci, rar, cam o data pe saptamana. In schimb papa bine iaurt si cereale. Iar legumele sunt preferatele noastre.
kim, imi pare rau ca tot mai sunt probleme cu somnul. Sunt curioasa ce iti spune medicul.
Doamna, bibi, sa-ti traiasca masina si s-o conduci sanatoasa si fara evenimente! Si al meu bate din manute pe orice suprafata! Nu7 mai pot sa scriu la calculator cu el in brate.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
kim222 spune:
Monica si Luca face ca si Bogdanelu....si ma intreb cum nu l-o durea....iar acum i-am luat un scaun de masa care are si un fel de acvariu cu pesti din plastic si daca bati in el cinta...si sa vezi batai.....
Rudele nu mai zic nimic pt.ca si noi am asteptat sa mergem miercuri la dr.....si apoi o sa spun ca asa a zis dr....si le spun tot ce vreu eu sa fie schimbat in cresterea copilului...
Kg le-am pierdut pt.ca tin regim...mai putin in weekend spre rusinea mea....si merge al naibii de greu. Dar de azi merg la sala, gata nu se mai poate...
Sa stapinesti sanatoasa masina si fara accidente...si mai ai putintica rabdare...cu zapada ca primarul care este poate a fost surprins ca iarna nu-i ca vara....
Luca cel frumos
amironeanu spune:
LA MULTI ANI la care au facut lunile. Mai tineti minte cum ne bucuram ca a trecut o luna, apoi asteptam sa ajunga la 3 luni, apoi la 6? Ce repede trece timpul! A momente cand abia astept sa creasca Stefi, sa mearga, sa vorbeasca, apoi ma ia melancolia ca creste prea repede .
Si eu scriu cu Stefi in brate, sper sa mai stea putin.
A venit si iarna pana la urma. S-a lasat ea asteptata, dar si cand a venit a dat totul peste cap.
A fost vesela azi Stefi, numai ca vrea sa fie distrata. Cum o las un pic singura cum face scandal.
Si pe mine ma trage de fata. Noroc ca i-a taiat unghiile .
Stefi vorbeste numai cu mana in gurita. O mana in gura, cu cealalta se trage de picioare si tot bolboroseste in limba ei. Noroc ca tati o mai intelege si incep cite o conversatie chiar sunt geloasa pe el, cand l-am intrebat cum de se inteleg asa bine mi-a raspuns "e usor, trebuie sa dai in mintea copiilor".
Cristalina, chiar daca Botosica face nazuri, vad ca a luat destul de bine in greutate.
D-na Bibi, merci pentru cinste. Eu am luat o inghetata
Papadie, lasa ca vei gasi casa perfecta.
Laura, sa treaca usor vaccinul.
O seara calma.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
Kim , este un scump Lucaciu !!!!
Monica , hai sa traiesti sa sa stapanesti sanatoasa masina .. ma duc sa mamanc putzina ciocolata in cinstea ta !!!!!
Nici eu nu-i dau lui Luca biscuiti .. ii dau Miluvit Mit ca-i mai regleaza scaunul ...
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu