Bebelusi de iulie-august 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Multumesc inca o data pt. urarile de ziua mea! Sunteti niste dulci !
Pe mine ma ia plansul cand vad cate dati puilor de mancare- si spanac, si mango si papaia si ananas si galbenus si vita si iaurt. Noi am ramas in urma de tot. Pai la mango-alergie, apoi o saptamana fara nimic nou; dupa saptamana aia bag carnita- iar alergie, iar nimic nou. Nu stiu ce ma fac. Acum cu guturaiul am amanat si vaccinul de 6 luni, pe care le-a implinit azi Codrut.
Lia, nu ai primit e-mailul meu? La Multi Ani si pt. Danut al tau!

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

La multi ani ! la toti bebelusii !!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Emanula,La multi ani! Multa sanatate !

acum am aparut si noi de la dr. Urechiutele sunt ok deci nu mai avem nimic...am stat cu sufletul la gura!
in rest suntem bine ,in categoria pana prin comparatie cu voi,dar in mijlocul graficelor lor,adica:
avem 26Inches inaltime(vreo 66/67cm) si greutate 16.8 lb adica vreo 7.620 kg,iar diametrul la cap 43cm...sper ca zic bine...

patru intepaturi ,insa nu a plans decat putin de tot ...in brate la mami sa ajunga repede ca cu restul se descurca el...
mi-a adormit in masina si bine face..i-am dat Tylenol inainte cu un sfert de ora ca il uitasem acasa si ne-a dat asistenta unul nou...
aha, acum ii dam un complex de fluor cu vitamine pe care am uitat sa il iau sa vad exact ce contine..ma lamuresc eu mai tarziu...
apa a spus sa nu ii dau decat chiar putin si numai daca cred eu ca e necesar...cam astea sunt vestile ,hai c aimi sun si sotul sa il pun si pe el la curent
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Laurici, bine ca Lucasu (Doamne ce plin de Lucaci !)este OK.
De ce i-a dat acel complex de vitamine? Ti-au spus ca este putin sub graficin ceea ce priveste greutatea...?

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele
Kim, eu am inceput diversificarea la 5 luni desi alaptam inca..pentru ca nu se mai satura cu lapticul meu, si manca cam din 2 in 2 ore uneori cerea chiar si mai des... ca altfel lasam pana la 6 luni.
Si acum e asa de obijnuit cu tzitzi ca nu mai vrea alceva!
Dar azi ca sa ma bucure a papat tot pireul de legume!
Si ieri s-a intors singurel pe burtica! dar inapoi nu a mai putut ajunge!
Cristalina, Stefan de azi parac face kk mai moale, mai normal zic eu pt varsta lui...poate si pentru ca i-am dat piersica, sau poate pentru ca nu i-am mai dat fier. Inca nu stiu.
Se pare ca Stefan nu e singurul cu 7.450 gk la 5 lunisi o saptamana mai sunt si altzii asa mai la categoria pana cum zicea cineva pe aici, si mie mi-ar fi placut sa trecem de 8 kg dar dat fiind ca e alaptat inca la san nu prea imi dau seama cat mananca si sunt convinsa ca daca papa lapte praf era ceva mai grasun.Dar eu cred ca suntem in grafice si deocamdata nu ma stresz

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Danut, Andreas, Codrut si Luca
LA MULTI ANI ! pentru toti sarbatoritii de ieri si azi ...sunt cam in urma

Astazi am intrat si noi in clubul ...cu doi dintisori ! Are mama baiat mare..i-am spus lui taica-su ca, gata poate sa-l ia la cu el la fete !
Si azi asa de bucurie, mami a dansat cu el 40 min de curgeau apele pe ea, macar cu baiatu daca tati nu le are ! Ce sala, ( ca va mai invidiez pe fetele care va duceti ) daca fac asta in fiecare zi cu cele 8-9 kg in brate ...sigur ca dau jos ceva!

Kim...si noi suntem inca in 'training' noaptea, din 4-5 dati jum tace singur dupa 5min ( dar pe mine ma tine tati sa nu ma duc la el )

ZIUA inca suntem in razboi....dar pe drumul cel bun, zic eu .MULTUMESC PTR SUPORT Roxi, Andreea si Nicole

Monica...sa stapinesti sanatoasa masina! Sper ca nu te-a suparat PM -ul meu.Nu am vrut sa te sperii. Au venit rusii?

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Bunny noi avem probleme doar noaptea...deci de cite ori se trezeste bebelusul tau pe noapte?

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hello, girls !

tuturor care au sarbatorit ieri si azi !!!

Kim - si bb mic cat doarme in timpul zilei ?? Doamne, bb mic am zis ... da` e un barbatel , asa dragalas e , il pupam tare tare de tot
Cu diversificarea ... noi am inceput-o la 5 saptamani cu cate 1 lingurita zeama de portocale dupa 10 zile de supozitoare cu glicerina si ore de plansete ... si am stagnat pana pe la 3 luni juma parca, nici nu mai stiu.
Cu cerealele ... da` le papam ... degeaba, ca nu depasim 7 kg desi le papam seara, orez fara lapte si gluten ...
Branzica - eu o fac cu lapte 0,1%grasime si zeama lamaie...
Biscuitii - as vrea sa-i dau cu banana, pasate cu furculita sa ne obisnuim si sa alternam meniul dimineata
Cu supa nu am variat deloc, bag de toate, Giulia haleste la foc continuu, iar piureul e felu` 2, da` la asta se lasa cu scuipari si rasete
Amironeanu - si Giulia prinde glas mai repede daca-si baga mana pan` la cot
Laura - sa treaca repede vaccinu` fara probleme !!!
DoamnaBibi - dai o ciukalata maaare ! Sa folosesti masina sanatoasa !

Ati zis de kk ... vaaaai, de cand suntem diversificate e jale pentru mine , e cumplit ...

Gata, ca m-am lungit si v-am plictisit. O seara placuta tuturor !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mey e o placere sa va citeasca omu! Pe bune atat am de zis

Mergi la inceput

Mama Giuliei...bb mic doarme cam 3-4 ore pe toata durata zilei...deci normal zic eu, desi ma asteptam sa fie si le mai obosit...
Giulia maninca multisor ,dar vad ca-si pastreaza silueta de domnisoara...i-a placut lui Luca...

Luca cel frumos

Mergi la inceput