Bebelusi de iulie-august 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cupilu' doarme si muma'sa e calare pe net in loc sa calce hainutzele! Rusine!!!
(ziceam zilele trecute ca dau militaria jos din pod si nu-i mai calc...ce nu zice omu; la suparare...hehehe)

Sa vedem ce am mai citit pe aici...

Blue angel, eu la buburuza nu-i dau ananas si probabil nu-i voi da prea curand...
Ana_a, am citit de ce scriai despre kk...tare de poti sa-l iei de pe pampers ca nu pateaza...si noi avem din astea, o perioada de vreo luna a facut kk numai asa. Inainte sa diversificam facea moale moale. Recunosc ca nu m-am impacientat...
Oricum mandra mea bea zemuri, suc de portocala, supa chioara, ceai, apa nu am incercat, eu ii dau dar vad ca nu se schimba nimic. Poate ca e de la mar cum zicea amironeanu...Sau poate nu ii dau eu suficienta zeama...:)))
Kim, raportam ca am votat zilnic...tinem pumnii acum...hehehe
Daria, premergator ne gandim sa achizitionam cat de curand. O sa o pun peste vreo luna, cand o sa stea bibe bine in funduletz si o sa inceapa sa se ridice in picioare agatzandu-se de patutz. Ea se agata de patutz de acuma, dar nu s-a ridicat din fund asa ca mai asteptam...:)
AM auzit mamicile pe afara ca pediatrii le-au recomandat ghetutze inalte si cu shmecherie d'aia, umflatura, la taloneta...Pentru primii pasi, ca imi aduc aminte ca ai intrebat...
La asta cu curatatul dintilor nu m-am gandit pana acum...recunosc..:)
Paula31, buburuza mea se trezeste urland si ziua si noaptea.
Cateodata nu se trezeste, urla pana se trezeste, chiar si cate 5 minute...Dupa ce se trezeste rade cu toate gingiile la vedere. Nu cred ca are nimic.
Eu am scos buburuza afara ca ii afce bine sa o atinga gerul putin la mustati. A mea s-a invatzat sa doarma juma' de ora afara indiferent cat e de frig sau cald...
De acum o sa fiu atenta cand sunt -10 grade afara daca asa au zis doctorii.
Adema, sper sa ii treaca asta cu alergiile cat mai repede. Eu pana pe la 7 ani faceam alergii cred ca si la aer!
Ajunsesera la un moment dat ca nu stiau ce sa-mi mai dea sa mananc. Norocul meu e ca nu i-a tinut mult pe ai meu si ca eu nu faceam decat bubite. In fiecare vara bagam litri intregi de siropuri si tot felul de medicamente.. pur si simplu au trecut de la sine...
Noi cand am avut gripa am folosit Karpol...dupa cum zic fetele, e tare bun!
Si demucizari la marele greu, de regula inainte de fiecare masa si seara la culcare, ca sa poata sa manance bine si sa doarma noaptea. Avea cupilu meu la muci de nu-mi venea sa cred! Doctorul ne-a dat si niste picaturi de nas Rhyxil sau asa ceva, erau bune cand nu mai stiam ce sa-i fac...
Marina, in cremoso ii infigi vreun biscuit sau ii dai gol?!
mitzule, tu ce iaurt ii dai?!

Roman d'adevaratelea am scris...mai citesc si mai zic...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

stai ca raspunsesem si eu dar a cazut net-ul !!!cred ca au inghetat liniile !
Daria parca intreba de biscuitzi .. sunt de la Hero (parca) Biscuitzi fara gluten .. intreaba la un Sensi Blu !!!
Catinca , eu ii dau in fiecare zi muulte legume cate putzin din fiecare .. cand vad ca are scaunul mai tare .. ii dau mai mult cartof si dovlecel !!! le variez de la o zi la alta ...
mazare nu i-am dat ca nu am indraznit .. unii zic ca da , unii zic ca nu ... dr . mea a zis nu inca .. si nu vreau sa risc .. daca pateste ceva . ..pe mine ma ciufuleste !!!
spanacul ii place muuult !!!
eu deja am inlocuit o masa de lapte ! la pranz ii dau supitza , piure de legume si suc de fructe cu morcov sau ce-mi mai vine prin cap
si eu am observat ca de cand i-am introdus mancare diversificata nu-l mai atrage laptele .. cred ca in curand trecem chiar la 4 mese pe zi
Alexa ... iti tinem pumnii sa iasa bine toate analizele !!!

si noi am fost in wknd la cumparaturi la Unirea si ce de lucruri frumoase i-am luat ... in primul rand o colectie intreaga , de toate culorile de barbetici ... ca le uda imediat !!!! exista chiar si unele de plastic cu manecuta -gen halat - dar nu mai aveau , pesemne au mare cautare .... ca eu nu mai scot morcovul din haine !!!
am intrat intr-unmagazin numai de jucarii si cand am inceput sa chitaim .. sa vedetzi ce ras pe capul lui ...
avem si noi pozici frumoase dar trebuei sa le compresez ca ma apuca vara pana le incarc .. mai tarziu
pup dulce

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ma intreb cum o fi fost in weekend pe la voi Roxana, daca pe la noi a fost asa vijelie...grrr...
Oricum am fost afara la ninsoare si i-a placut la buburuza...a adormit mai greu ca de obicei ca statea sa se uite cum ninge...:)
Sa vedem ce am mai citit...:)

Ssarah, sanatate multa Sabrinei, o sa fie bine sigur...
Catinca, la noi meniul a ramas acelasi de muult timp, cum incerc sa schimb ceva intra buburuza in crize...Asa ca eu cantitativ nu modific nimic, 3 mese de lapte, una de fructe (mar cu para sau banane) si una de legume (aprozimativ aceleasi chestii), si introduc in legume noutatile...:)))
Ieri i-am dat peste in legume! A mancat...:)))
Cereale nu bagam decat rar.
Nu se omoara oricum cu mancatul.
Daria, eu ii dau supa zeama separat si piure de legume separat...in care pun ou, carne de vita, carne de curcan, carne de pui...si de ieri...peshte!...:))
Variez cantitatile de legume, o data mai mult morcov, o data mai mult cartof, o data mai mult dovlecel, dar nu mult.
Peste cateva zile o sa vad daca ii place spanacul, ii fac la inceput amestecat cu cartof si ou.
Buburuza cum simte ceva mai zgrunturos cum vomita. Dar e bine daca mananca fara sa fie dat prin blender, zic eu...
Amironeanu, nici buburuza nu mananca fara fitze mancarea cu lingurita, fie legume fie fructe, si niciodata mai mutl de 100ml, am o cescuta mica mica din care ii dau, dar nu ii mai dau lapte peste desi ea ar bea...nu vrea fructe, sanatate...inseamna ca nu ii e suficient de foame...(ce scorpie sunt...)
Ieri i-am dat putin iaurt sa vad cum face...scuipa ca pisicile...
Irinuca, eu ma nascut pe 2 iulie si nici urma de menstruatie, mare, mijlocie sau mica...hehehe
Roxana, eu ii dadui dovlecel fara seminte...dat prin blender oricum nu se vede...Nu a obiectat.

Dar ce aveti frate cu zaharul asta!? Bun s'ala, face bine la creier...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Cristalina: merci ptr raspuns, m-am mailinistit, credeam ca sunt eu dereglata...
Chiar ma gandeam ca nu imi mai vine niciodata

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahaha Monic pai nu i-ati vgazut pe aia la stiri care au vrut sa faca si ei prostii pe dig simbata noapea si i-a aruncat valul in mare cu tot cu masina????? adevarul e ca multa minte trebuie sa ai sa iti duci gagica la lugu-lugu pe dig cind e furtuna de graul 6 cu viscol si valuri de 5m....asta da romantism muncitoresc!!!
hahahaa numai al meu e din ala care maninca tot de rupe si mai bea si un litru de lapte pe deasupra!!! Aoleu..........mor ca nu se dezvata si el macar de o masa de lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Lia: La multi ani silui DAnutz, hai sa ne traiasca voinicii!!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

irinuca, si eu sunt inca"dereglata"...e absolut normal...
fetele, azi tineti-mi pumnii c ama duc la vaccin...O sa ii dau tylenol in sala de asteptare ca cica sa fie cu juma'de ora inainte...si apoi pana il consulta din cap pana in picoare trece timpul..daca mai pun si intrebari,gata juma' de ora..
revin cu vesti dupa ora 2pm...adica vreo zece pe la Romanica
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

multam de raspunsuri cu mincarurile.
da, nici eu nu i-am dat inca mazare. despre spanac de ce zic unii ca nu-i bine pina la 9-10 luni? prea mult fier? habar n-am.

raportez si eu nici cea mai vaga urma de menstruatie si bebe al meu are 5 luni si jumatate. am inteles ca cica pe la 7-8 luni o sa vina.
dar daca nu mai alaptez, vine imediat, adica 1-2 sapt? cum o fi?

mie mi se pare cupilu' meu cam slabut fata de toti dolofaneii astia mincaciosi de aici. adica la 5 luni juma are vreo 7.7 kg. cred ca mi-ar place sa aiba 8.2kg

ce mai placeri si la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Laura, bafta!!!!
Olivia, cum mai stati cu somnelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, dupa indelungi prospectari ale pietei, si degustari, eu m-am decis la iaurtul Campina. Cand nu gasesc din ala, iau Prodlacta.

Lia, si eu stiu ca nu e bine sa-i dai nici mazare, nici fasole boabe pana pe la 1 an. Eu i-am dat doar pastai pana acum.

Si al meu face caca de se poate sparge capu cu el, asa e de tare! da nici eu nu m-am impacientat. Si cu lichidele stam cam prost. Apa bea mai mult noaptea, cateodata suc de de fructe, iar yeama de la supa nu ne patze, ca e mai bun piureul. Asa ca se explica....

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput