Graba strica treaba?!
Raspunsuri - Pagina 2
scarmanus spune:
Stati sa vedeti la noi, io-s gata, cu paltonul pe mine si mana pe clanta, el le pune toate gramada pe masa din sufragerie (chei, telefon, portmoneu, geaca) si zice stai ca tre sa ma duc la baie . Ce vreti, se intimideaza si tre sa faca pishu' .
Da' las' ca si io m-am invatat minte, daca mergem undeva il las pe el sa se imbrace, si cand vad ca-si incheie ultimul nasture de la camasa atunci incep si io sa ma imbrac. Pe cuvant ca ca merge!
scarmanus
Pisicile mele
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
Mickyyy spune:
Al meu e ca si mine, Balanta, si pe deasupra suntem nascuti si-n aceiasi zi, deci n-ar trebui sa fie asa mari diferente inntre noi...si totusi sunt!
Din cate vad eu pe-aici...nu's singura care se lupta cu problema asta....da' totusi....chiar nu exista nici o solutie ?!
Scarmanus...daca nu m-as grabi, si eu l-as lasa pe el sa ajunga la ultimul nasture si abia apoi sa incep si eu.
Ca sa nu mai zic ca atunci cand iesim cu fata la plimbare, "job"-ul lui e sa fie gata imbracat pana termin eu de echipat gandacul mic ca sa poata cobori repede cu ea afara (ca nu sta fie-mea nici macar un minutel imbracata in casa, urla de mama focului si trebuie scoasa pe usa imediat ce i-am pus caciula pe cap). Sa va zic in cate cazuri e gata macar odata cu ea?! N-are sens.... Si ce n-am incercat.... il pun sa se-mbrace primul...stau langa el pana incepe si apoi plec in dormitor sa echipez fata....cand ma-ntorc in sufragerie il gasesc furat de vre-un reportaj la TV, pe jumate imbracat in cel mai fericit caz. Iar daca cumva e gata inaintea noastra atunci isi aprinde repede o tigare si tot el se supara ca nu mai reuseste sa o termine.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
SIMONABB spune:
asa s-a obisnuit, tu esti iute si le faci pe toate bine si repede, si atunci el ce griji sa mai aiba ?
http://community.webshots.com/user/simonabb
Kehleyr spune:
Ia uite ca nu e barbata-miu singurul... Al meu nu fumeaza si nu sta pe buda, dar isi aranjeaza de 100 de ori camasa sau haina, se piaptana vreo 5 minute, intotdeauna mai are cate ceva de luat din sufragerie dupa ce s-a incaltat si imbracat, asa ca ori ma duc eu, ori il las sa intre cu pantofii ceea ce este exclus . Plus calculatorul... sotzul meu lucreaza mult de acasa si mai ciupeste cate 5-10 minute, hai sa mai raspund la un mesaj, hai sa ma uit si la asta... Se posteaza in picioare in fata calculatorului, nu se mai aseaza pe scaun, ca sa imi dea mie impresia ca termina imediat, dar de fapt poate sta si un sfert de ora in pozitia asta .
Eu nu am gasit solutie. Asta e firea lui, e lent. Si culmea e ca pe sosele (reale ) nu-l intrece nimeni, cred ca se compenseaza viteza de acolo cu cea de acasa. M-am consolat, ca sa nu ma enervez ies eventual si il astept afara, sau ma apuc de ceva fara el daca nu vine la timp... Mai rau este cand suntem invitati undeva sau avem bilete la vreun spectacol
Al meu e gemeni.... cea mai imposibila zodie . Dar cred ca toate zodiile au reprezentantii lor la capitolul asta .
Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
smillaraaq spune:
Hahahaha, asta e tata!!!! Toata lumea e imbracata, incaltata, incolonata in fata usii ... el da sa iasa, se intoarce, scoate haina si fuga la baie!!
Asa a fost dintotdeauna, mama mai bombane ea, da' ... asta-i tata!!
Cu mine e invers, prietenul meu e demult imbracat (si moare de cald) pana ma pomadez io, ma pieptan, ma intreb cu care geaca sa ma imbrac etc
Ca sa nu mai zic ca in hol am o oglinda si uneori reuseste sa ma scoata pana in hol ... unde ma mai opresc 10 minute la oglinda ca mi-a iesit nu'sh ce fir din coada
Asta este, ne acceptam asa cum suntem :)
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
aschiutza spune:
Eu nici acu nu am reusit sa ma lamuresc ce face sorul meu in baie tre sferturi de ora dimineata si trei sferturi de ora seara... Drept care el se scoala primul, si cind e gata cu baia atunci de abia ma scoala si pe mine .
Da sa vedeti ce ma enerveaza cind trebuie sa plecam in oras simbata si mai intii trebuie sa manince, apoi sa -si bea cafeaua...si eu bat tactul prin locuinta...
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Rufus spune:
Fetelor, sunteti mortale! Am trait s-o aud si pe asta! Femei care se plang ca sotii lor stau prea mult in baie, care se imbraca greu, de trebuie bietele de ele sa-i astepte langa usa! Hellooooo! Asa spun barbatii, de cand lumea! Sotia mea, cu care m-am distrat pe tema asta(va rog sa nu va suparati!), crede ca aveti niste barbati perfecti si daca tot nu aveti de ce va plange, cautati orce!
http://community.webshots.com/user/tora97
aschiutza spune:
Rufus mama, sa inteleg ca nevasta ta ne cam invidiaza ca nu avem de ce altceva a ne plinge?
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
HelleneC spune:
Fetelor (si tu Rufus) s-a intors lumea cu susu'n jos, credeti-ma! Nici vorba sa am un barbat perfect, mai ales ca in majoritatea cazurilor am intarziat la serviciu din cauza lui. Ii spuneam: "nu esti in stare sa te misti mai repede? lasa ca ma duc cu maxi!" El... "nu, ca de aia avem masina!" Iesea sandal, ca si la serviciu se uita seful stramb ca ajungeam un sfert de ora dupa... ajungeam la timp o zi, ca urmare a scandalului meu dupa care o luam de la capat. Statul pe buda nu e nimic, dar cand isi "aranjeaza"firele de pe fata cate un sfert de ora, apoi cafeaua bauta lejeeeeerrrr de fac eu spume la gura... apoi mai stiu eu ce ii vine, apoi... uf, o iau la fuga! Sa stai imbracata (mai ales iarna in fata masinii) asteptand consoarta, cine stie cat!? sa se mire si vecinii, zau ca e departe de perfectiune!
Va pup si rrrrrabdare!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
CryssUK spune:
eu sunt exact pe dos !
El e gata in 2 timpi si 3 miscari ,iar mie imi ia ore. Ce e mai amuzant e ca nici nu ma impacientez.Ma mai intorc si inapoi , ca cica asa imi merge bine si cate si mai cate nu mai fac ....hihihi :))
Dar uitasei sa spun ca aste treburi se intampla numai in weekend sau cand nu ma duc la munca.Atunci cand e vb de castigat bani is mai ceva ca fulgerul, ma cronometrez la secunda.
Parerea mea e ca tb ''motivati'' barbatii cumva .
Ia lasatii vreo sapt sa se descurce cu copilul, cu papa, curatenia si apoi invata si cum e sa te misti repede.
Apropo ...au facut armata barbatii vostri ? Al meu nu ,dar nici nu ii tb ca ii bate pe toti la cat e de rapid si organizat!:) Ptiu sa nu fie de deochi!
Pup,
Cristina